петък, 4 юни 2021 г.

Джордан Сатър за глобалния „елит“ и неговите господари

  Все повече инсайдери разкриват информация за истинската същност на тайните общества и световния „елит“ - най-богатите семейства и управляващи кланове на Земята, които съставляват т.нар. „световно правителство“. И тази информация ясно показва, че тези създания, стремящи се към пълна власт над човечеството чрез установяването на „нов световен ред“, са много нелицеприятна гледка. Истинската им същност далеч не е човешка и имат само човекоподобен външен вид. Но освен тези нечовеци има и национални „елити“, състоящи се от деградирали нечовеци, изпаднали в сатанизъм, които вярно служат на своите господари. В същото време в по-ниските нива на различни тайни окултни общества можете да намерите напълно различни хора, включително измамени от паразитите и техните слуги.

Ето например това, което един от американските журналисти, Джордан Сатър, разказа в една от своите речи: „В тайните общества може да има както добри, така и лоши хора, бели и черни шапки. По този начин много от тези тайни общества, разбира се, участват в много тъмни практики, но има и тайни общества, които крият знания, информация и технологии, за да не попаднат в ръцете на дълбоката държава или черните шапки, или хората, които могат да навредят с тези технологии.

Какво е Дълбоката държава, Кабалата или Новият световен ред? Това е много малка група от много мощни, но много психопатични хора, които са спечелили много пари, придобили са много технологии и много информация през вековете ...

Причината, поради която тези елити, тъмни окултни общества, извършват жертвоприношения и търгуват с деца, е преди всичко поради енергията, свързана с тях. Защото когато човек е в състояние на страх и в процеса на травмиране, той излъчва енергия и тази енергия може да бъде поета всъщност от негативни извънземни същества, отрицателни архонти и те се хранят с това. Те буквално се хранят с това енергийно освобождаване на енергията на страха и енергията на страдание от травмирането. Тези тъмни групи използват деца, защото едно дете все още не е програмирано психически като възрастен. Те са много по-невинни, много по-свързани са с висшето си Аз или с божествената си същност, ако щете. Травмата, която нанасят, е много по-лоша от тази на възрастните.

По време на тези ритуални практики, в които елитът участва, едно от химическите вещества се отделя в тялото на детето по време на изтезания, по време на травмиране. Това вещество се нарича адренохром. Той се секретира от надбъбречните жлези по време на прилагането на тежка травма. И този адренохром действа по същество като наркотик. Тези тайни общества, съставляващи дълбоката държава, изобщо не са нови. Всъщност са на хиляди и хиляди години и винаги са крили тази информация за себе си. Трябва да разберем какво всъщност означава окултизмът. Окултизирано означава скрито на латински. Това не означава непременно добро или лошо, а просто скрито.

И така, тези групи тайни общества крият тази информация тайно или окултно в продължение на хиляди и хиляди години. Те я запазиха за себе си и не я споделиха с никого извън техния вътрешен кръг ... "МК-Ултра" беше програма, създадена от ЦРУ през 50-те и 60-те години. И в самата "MK-Ultra" те експериментираха с контрол над ума въз основа на травма, извършена с помощта на електроконвулсивна терапия, психотропни лекарства и дори хипнотична прогресия и много други методи, за да разберат как да контролират хората и да програмират тяхното съзнание..."

Както можете да видите, световният „елит“ заедно с националните елити и водещите специални служби (поне на Западния свят) обслужват извънземни нечовеци, които се хранят с човешка енергия. Именно тази паразитна външна сила създаде хибридни слуги на нашата планета (представени от представители на световния „елит“) и чрез тях насади сатанински култове на човешки жертвоприношения. Ето защо всички представители на световния „елит“ и повечето представители на западните елити са замесени в ритуалите на човешки жертвоприношения, където като жертви се използват предимно деца. Ето защо „трафикът“ на деца на Запад под външния вид на „осиновяване“ е толкова процъфтяващ. И именно за тази цел полицията за непълнолетни е създадена в различни страни от слугите на паразитите.

По същата причина преобладаващото мнозинство от западните елити са пропити от сатанизъм, педофилия, хомосексуалност, сексуална перверзия, наркомания и други „ценности“ на паразитната сатанинска система. И това не е просто деградация на не-хора, а съзнателно служене на силите на злото. Сега разбирате защо овчарите започват да микрочипират „стадото“ и на първо място децата. Има проекти на слугите на паразитите, които включват не само чипиране като животни на ученици, но дори и бебета. И всичко това, за да могат собствениците лесно да намерят жертвата си и да контролират напълно емоциите й, получавайки необходимата енергия като „деликатес“.

Но за щастие сега на нашата планета има и други представители на извънземния разум, които не се отнасят с нас като с храна. Ето какво каза по този въпрос Дж. Сатър: "Навлизайки по-дълбоко в това изследване, някои хора излагат идеи, че съществуват само добри извънземни или само лоши извънземни. Но трябва да разберем, че законът на полярността е универсален. Тук съществуват добри , или добронамерени извънземни, за да ни помогнат, негативните извънземни също са тук, за да се хранят основно с нас и да ни травмират в състояние на страх. Този отрицателен извънземен вид включва някои видове сиви, те също включват много рептилни видове и много архонтски нефизически същества, които могат дистанционно да ни въздействат и да използват значителна част от енергията на страха и енергията от травмирането, която освобождаваме".

Тук сред паразитните създания са описани достатъчно подробно господарите на световния „елит“, съставляващи цяла система за подбор и вампириране на енергия. По тяхна воля глобалният „елит“ на Земята отдавна провокира войни, кървави революции и бунтове, тероризъм и престъпност, техногенни и природни бедствия, които са съвременни форми на кървави човешки жертвоприношения. В крайна сметка енергията се освобождава най-силно не само по време на страдание, но и по време на смъртта на хората. А слугите на тези сили получават и „трохи от масата на господаря“ за вярна служба.

Като се има предвид, че преобладаващото мнозинство от „жертвеното стадо“ по никакъв начин не се бори със съществуващата ситуация, тогава всичко това може да изглежда като доброволен мазохизъм. В крайна сметка мълчанието е знак за съгласие. Не случайно най-идеалните роби са тези, които дори не осъзнават робството си. По същия начин, по-голямата част от човечеството не знае какво е източникът на храна за паразитните същества и техните слуги. Но трябва да знаете, че факторът на свободната воля действа във Вселената и ако човечеството съзнателно изрази желанието си да спре този паразитен вампиризъм, тогава Висшите сили неизменно ще „прочистят“ всички, които се осмеляват да нарушат свободната воля. Но в допълнение към това е необходимо да спрете да бъдете източник на „вкусна храна“ за паразитите.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.