четвъртък, 24 юни 2021 г.

През "червеевата дупка"

 Оказва се, че известният астрофизик от Белгия Илобранд фон Лудвигер математически доказа, че днес живеем в шест измерения и следователно според учения пътуването от миналото към бъдещето е не само възможно, но и необходимо условие за нашето съществуване . Ето какво казва той за това:


"Не само аз, но и много авторитетни математици, включително Пенроуз, Чанг, Кокс, Буркхард, Хейм, доказват със своите работи, че нашият свят има шест измерения. Разбирате ли какво означава това? Това означава, че ние съществуваме едновременно в три времеви измерения. Ние едновременно съществуваме в настоящето, миналото, бъдещето и всички тези пространства не се пресичат, но е възможно да преминават от едно към друго.

Най-лесният начин е да изпреварите времето на обикновен космически кораб. Това е много просто нещо, но и недостижимо. Всъщност при скорост от вече сто хиляди километра в час междузвездният прах ще изтрие кораба на прах. Следователно корабът е безполезен за пътуване на изключително големи разстояния в мащаба на Вселената. Това не е движение в пространството, това е движение през пространството и то мигновено. Може би това е, което знаем от областта на парапсихологията. Неочакваната поява и изчезване на физически тела. Преминаване от един свят в друг, съществуващ паралелно.

Очевидно има огромен брой цивилизации и светове. Това са или световете на бъдещето, или някакви други планети ... Това ще бъде възможно да се установи, когато полетите в космоса не са транслационно движение в пространството, а вид движение „през космоса“. В крайна сметка, за да стигнете до нас от друга слънчева система, се нуждаете от скорост, не по-малка от скоростта на светлината. Най-близката звезда е на около десет светлинни години, така че скоростта трябва да бъде още по-висока. Това е единственият начин да влезете в някой от паралелните светове".


Напълно възможно е ученият да е разбрал движението „през космоса“ като използването на „червееви дупки“, за което сега говорят много астрофизици. По този начин те твърдят, че "червеевата дупка" само огъва пространството, но не огъва времето. Оказва се, че движейки се вътре в „червеевата дупка“ можете да „изплувате“ в съвсем различна, успоредна на нашата Вселена. Можете също толкова добре да пътувате от една част от нашата Вселена в друга.

Такова пътуване "през ​​червеевата дупка" ще отнеме много по-малко време от транслационното движение в обикновено междузвездно пространство. Напълно възможно е силно развитите извънземни цивилизации да се преместват от звезда на звезда или дори в други галактики по този начин. А фактът, че тези извънземни цивилизации съществуват, е описан от Джордано Бруно, който е бил изгорен на клада от слугите на тъмнината именно за това изявление.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.