четвъртък, 17 юни 2021 г.

Г. Сидоров за паразитната система

 Вече много независими изследователи стигнаха до заключението, че на нашата планета в продължение на доста дълъг период от време всичко се управлява от световната паразитна сатанинска система (или по-скоро тя ще се нарича АНТИСИСТЕМА), поробила човечеството в миналото и следователно криеща от нас това истинско минало зад колективните митове на фалшификаторите на историята. В същото време дори юдеохазарските банкови кланове на глобалистите не са дори самият „връх“ на само видимата част от тази престъпна пирамида.

Има и невидима, адска част, която е „мозъчният център“ на тази антихуманна Пирамида на властта, самото съществуване на която усърдно се отрича от наетите бърборковци на паразитите и се дискредитира чрез фалшива пропаганда чрез контролирани инструменти за манипулиране на съзнанието на човечеството. Информация за същата тази АНТИСИСТЕМА е получил от сибирски отшелници, пазители на древни знания и руския пътешественик, писател, изследовател на тайните на миналите цивилизации Г. Сидоров. Но в книгите си той просто я нарича „СИСТЕМА“.

Ето какво можете да прочетете за това в книгата му „Система и общи унифицирани закони на Вселената“: „И така, каква е Системата, за която говорим толкова много? Системата е същество от материално поле, живо и съвсем реално. Тя има свое собствено съзнание, невидимо и вездесъщо в рамките на нашата планета ... Системата на нашата планета започва да се изгражда преди седемдесет хиляди години, по време на изгонването на гущероглавите от планетата Земя. Това беше техният отговор към нас - земляните.

Тя се основаваше на егоизъм, студен ум и разчетите на първите деграданти от легендарната Атлантида. Всъщност в онези далечни времена е създаден мощен отрицателен егрегор, един вид ствол, към който други, подобни по честота егрегори започват да се прикрепят в по-късни времена. Системата наподобява пирамида по своята структура. Тя се основава на колективните мисловни форми на архантропите, които са загубили човешкия си вид и хибридите, породени от тяхната генетика. Стволът, както казах, се формира от негативната егоистична енергия на деградиращите атланти. С течение на времето тази полева пирамида беше изпълнена с енергията на деградиралите от империята Куру и дивите примитивни хибридни племена на Европа, Африка, Азия и червенокожите народи на Новия свят. Системата като егрегор винаги е изисквала отрицателна психическа енергия от създателите си. Три древни световни войни ... тук можете спокойно да включите Потопа, са успели да я изпълнят с енергия и за по-нататъшно съществуване в бъдеще.

Освен това много скоро се проявиха нови вливания. Това е битката при Курукшетра и малките локални войни между племената, заселени по целия свят. В допълнение, Системата е придобила още една възможност да се напомпва с енергия. По време на гибелта на Атлантида гигантско цунами опустоши и двете Америки. Особено опустоши територията на Мексико, където се намираха колониите на атлантите. Всичките им градове бяха погребани под дебел слой глина и морска кал. Голямата катастрофа разреди и племената на червенокожите, които набързо се преместиха от територията на умиращия Маат-Му на изток в Америка.

По време на миграцията си те загубиха не само писмеността и културата си, но и ведическата идея за устройството на Вселената. Тези полудиви канибали бяха духовно поробени в новата си родина от жреците на мъртвата Атлантида. В главите им беше набито, че Слънцето, за да не изгасне, както се случило по време на потопа, трябва да бъде хранено с човешки сърца, изгорени на олтарите на стъпаловидните пирамиди. Първо легендарните олмеки започнали да практикуват човешки жертвоприношения, а след смъртта на своята цивилизация, добре познатите маи, същите, на които нашите псевдоучени приписват изграждането на свещени градове и гигантски стъпаловидни пирамиди. С течение на времето цялата нация беше принесена в жертва на Системата на олтарите на техните храмове! А историците си блъскат главата - къде са отишли ​​маите? Какво ли не по този въпрос досега е измислено. И никой не иска да се изправи пред истината.

Но не само маите загинаха на олтарите на езическите храмове, същото се случи в Тулум сред толтеките и сред ацтеките в Тенохтилан - просто мащабът беше различен ... Жертвоприношенията бяха често срещани не само сред тях, но и сред много други народи. Където и да е проникнало тъмното жречество на късната Атлантида, вземете например същите келти или техните съседи, иберийците. Дори ахейците се отдавали на човешки жертви. А с идването на християнството те завлякоха всички несъгласни към жертвените огньове. Според най-консервативните оценки, през петте века на разгула на светата инквизиция в Европа, около двадесет милиона невинни хора са изгорени на клада и са умрели по време на изтезания. Разгледахме само жертвоприношенията, забравихме за безсмислените войни. С появата на държави на Земята те стават стотици и продължават и в наше време. Колко милиона бяха изпратени в другия свят от последните три световни войни? Да, три - не сбърках! Защото Наполеон насочи цяла Европа в Русия. Историците са перверзни, казват, имало е само две световни войни.

Но достатъчно за жертвоприношенията и войните. И двете са необходими не на хората, и не на тези, които ги управляват, а преди всичко на Системата. Създадена от негативната егоистична енергия на масите, изпълнена с психическата енергия на милиони жертви и убити по време на войни, Системата лесно манипулира всеки от нас. Тя има достатъчно енергия за всичко. Дори да убеди обществото на планетата, че тя не съществува. Как го постига? Много просто. Системата е не само продукт на ума и егоизма на поколения, които отдавна са изчезнали в забвение, но тя е продукт на егоизма и на нашето психично поле. Това е неговата проекция, пълен аналог, но вече в планетарен мащаб. Това, което е личността по отношение на нашата душа - нейното изкривено грозно отражение, следователно е Системата по отношение към Създателя, към всичко, което не е направено от ръце ... "

Така че, може да се разбере, че паразитната сатанинска АНТИСИСТЕМА, поробила духовно по-голямата част от човечеството, е фина материална егрегорна структура, която съществува поради негативната енергия на страдание и болка на хората, която й се доставя от нейните слуги чрез жертвоприношения, както и убийството и изтезанията на живи същества. И на първо място - самите хора. Всички структури за потискане на свободната воля на хората, започвайки от националните държави, религии, партии, окултно-религиозни секти и завършващи с нивото на наднационално глобално управление на човечеството, са отражение на тази АНТИСИСТЕМА и са принудени да действат според нейните правила.

Възможно ли е да избягаме от лапите на тази АНТИСИСТЕМА на тъмния планетарен егрегор? Има ли възможности за неговото унищожаване и освобождаване на човечеството от неговата власт и потисничеството на неговите служители в лицето на социални паразити, съставляващи различните нива на Пирамидата на властта? Ще се върнем към тази тема в други публикации.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.