петък, 25 юни 2021 г.

Как бяхме лишени от технологиите за атмосферно електричество?

 В случая не говорим за технологиите на допотопните цивилизации от „златната ера“, самото съществуване на които (както цивилизации, така и техните технологии) е внимателно скрито от нас благодарение на многогодишната „работа“ на няколко поколения фалшификатори на история. Лично за мен съществуването на подобни технологии в миналото е съвсем очевидно. Алтернативни изследователи от реалното минало вече са писали за тях и са повдигали тази тема в своите видеоклипове.

Но ще кажа, че на мен лично ми хареса версията по тази тема на доста компетентен инженер и алтернативен изследовател - А. Романов, представена от него във видеото „Знанието на древните“ в неговия канал „MrRomancorp“. Всеки може да намери този канал в YouTube и да се запознае със съдържанието на този и други подобни видеоклипове, особено ако се интересува от техническите нюанси на работата на такива технически устройства от минали цивилизации.

След пълното фалшифициране на нашата история, редица талантливи изобретатели и инженери преоткриха технологиите на евтина етерна енергия или използването на атмосферно електричество. Малко хора знаят, че дискредитирането на етерната теория е тотален проект за фалшифициране на нашата наука и заместване на истинското знание. Първо, след смъртта на Д. Менделеев, етерът е отстранен от известната му таблица с елементи.

После, едновременно с появата на теорията на относителността на А. Айнщайн, абсолютно недоказана като научна истина, започва преследването на гениалния учен и изобретател Н. Тесла, както и дискредитиране на неговите открития и разработки в областта на свободната енергия. Едновременно с кампанията за преследване в „жълтата преса“ всичките му творби по тази тема бяха изтеглени от библиотеките от свободен достъп, а самият учен бе лишен от финансиране и изживя живота си в бедност. Но дори и след странната му смърт цялата документация, свързана с това негово развитие, изчезна.

Н. Тесла не беше единственият, когото наетите слуги на паразитите лишиха от възможността да представят на човечеството своите удивителни и много полезни изобретения и открития. По същия начин талантливият френски учен Жерар Рено също неочаквано почина заедно със своя асистент, а и изчезва единствения демонстрационен апарат за получаване на енергия от атмосферно електричество.

По очевидни причини сега малко хора знаят за този епизод от нашата наука. Но всичко това се е случило и през първата половина на ХХ век. Друг талантлив изобретател и инженер, Виктор Шаубергер, наричан още „австрийски Тесла“, описа тази доста странна смърт на Жан Рено в списание „Der Weg“ №48 за 1946 г. Ето какво пише там:

"Известният френски физик Жерар Рено се интересуваше от проблема с получаването на електричество от въздуха. В лабораторията си в Гренобъл той работеше денем и нощем върху своето изобретение. И дори оскъдната информация, която достигна до обществеността, предизвика сензация в научните среди. Веднъж машината, стояща редом с останалите инструменти, започва да демонстрира необясними, чудодейни неща. Ден след ден колелата й се въртяха и никой от наблюдателите не можеше да определи къде е скрита движещата сила.

Машината стоеше на основата си, беше изолирана от земята и се движеше независимо, като perpetuum mobile. Известно време Рено наблюдаваше това чудо, очарован и след това направи следното изявление: „Всъщност машината се движи благодарение на просто електричество, но това е електричество от въздуха! Ако прилагаме подобни технологии на практика, след няколко години ще достигнем рая на Земята".

Френската академия на науките поискала Рено да отиде в Париж и да демонстрира изобретението си. Той се съгласил, пристигнал в столицата със своя асистент и разположил машината си в експерименталния театър. Малко преди самата демонстрация той искал да обясни как работи. Асистентът му присъствал. Изведнъж се чува експлозия. Пламъкът бил толкова силен, че избухнал от вратите и прозорците на стаята. Машината моментално се превърнала в купчина развалини. Рено и неговият помощник били убити при експлозията. Те отнесли тайната си в гроба".

И въпреки че самият В. Шаубергер смяташе инцидента за инцидент, причинен от неадекватността на демонстрираната машина, за мен лично е напълно разбираемо, че слугите-паразити първо са примамили учения заедно с асистента и единствения прототип на устройството в подготвен капан и след това ги унищожили. Тази наивна лековерност изиграла доста жестока шега на самия В. Шаубергер и той самият също починал при доста странни обстоятелства. Отначало той бил привлечен в САЩ от обещание да бъде финансирано развитието му. След това с помощта на усъвършенстван саботаж в пилотното производство те го довеждат до фалит.

Е, а след това австрийският инженер и изобретател, за да изплати дълговете и да плати билет за родината си, трябвало да продаде патентите на „могъщите на този свят“ (които го примамили във финансовия капан) за всички свои разработки. Естествено, тези патенти веднага били покрити и все още не ги виждаме в публичното пространство. А самият В. Шаубергер, няколко дни след завръщането си в Австрия, починал неочаквано. Трябва да се каже, че слугите на паразитите и тук са се „застраховали“. Така че от него вече няма да идват нови изобретения и открития, които възпрепятстват свръхпечалбите и желанието за световна власт за представителите на глобалната горивна и енергийна мафия.

Ето защо версиите на алтернативни изследователи за съществуването на подобни технологии в древните цивилизации от „златната ера“ имат реална основа, благодарение на гениалните разработки на учени и изобретатели от края на 19 - първата половина на 20 век. През този период само благодарение на тотална кампания за фалшифициране на науката и физическо унищожение на блестящи учени и изобретатели, както и дискредитиране на техните уникални разработки и открития, паразитните сили успяха да доведат човечеството до задънена улица на саморазрушението и да спрат развитието на алтернативни екологични технологии за безплатна енергия.

Но всички тези усилия на паразитите и техните слуги не са в състояние да предотвратят неизбежното. Защото сега идва периодът, когато властта на паразитната система отива към своя логичен край. Това означава, че не е далеч времето, когато всички виновни в престъпления срещу човечеството и скриване от него на истински знания и обещаващи технологии, както и истината за реалното минало на нашата цивилизация, ще претърпят заслужено кармично наказание и ще изчезнат завинаги от реалността заедно с наложените от тях фалшиви „знания“ и съмнителни „ценности“.

Ето защо „райът на земята“, който Н. Тесла, Дж. Рено, В. Шаубергер и много други талантливи учени и изобретатели искаха да създадат за човечеството, все пак ще дойде, въпреки опитите да ни завлекат в сатанинския „нов световен ред" и да намалят населението до 500 милиона души. Но това не е бъдещето, което ние избираме за себе си, а за нарушаване на свободната воля, предоставена от Висшите сили, наказанието ще бъде неизбежно.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.