понеделник, 21 юни 2021 г.

Какво ще бъде бъдещето на човечеството?

 Упорито се опитват да ни наложат фалшивата идея, че уж бъдещето ни по никакъв начин не зависи от нас, защото ние сме просто „малки винтчета“, „слуги на Бога“, които могат да разчитат само на волята на Всевишния или по плановете на неговите самопровъзгласили се представители сред светските и църковни власти. Междувременно последните, подчинявайки се на волята на глобокрацията, ни подготвят версия за бъдещето, която изобщо не може да се нарече оптимална и полезна за човечеството. Целият този план за установяване на „нов световен ред“ се основава на тотално намаляване на броя на човечеството с пълно изтегляне на останалото население във виртуална „цифрова“ реалност чрез сливане на човек с интернет, т.е. всъщност трансформацията на човек в киборг, напълно контролиран от изкуствен интелект - роб на „тотален електронен концентрационен лагер“.

Всичко това е представено в рамките на „програми за развитие“, които всъщност не водят до еволюцията на самия човек, а водят само до развитието на информационните технологии на виртуалната реалност. Изглежда, че няма друга алтернатива освен тази, за която трансхуманистите и други слуги на „новия световен ред“ ни пеят своите фалшиви песни. Но това е само привидна липса на алтернатива. И това ще засегне само онези, които са поверили правото да контролират собствената си съдба на „строителите“ на паразитния и сатанински „нов световен ред“ и мълчаливо са се съгласили с версията за бъдещето, която са предложили.

Всъщност бъдещето винаги е разнообразно, поради което човечеството получи правото на свободен избор. Това означава, че можем да изберем алтернатива на версията на „новия световен ред“ на бъдещето - бъдеще без паразити. Бъдеще, в което ще се осъществи развитието на способностите и еволюцията на съзнанието на самите хора, а не онези ненужни „патерици“, на които слугите на паразитната система са ги „закачили“.

Ето какво пишат Л. Секлитова и Л. Стрелникова за тази версия на бъдещето в книгата си „Какво очаква човечеството в бъдеще?“: "Хората ще достигнат усвояването на левитация, телепортация, ще се движат по водата без подводници, а чрез своята фина обвивка, без посредничеството на физическото тяло. И всичко това изисква овладяване на нови механизми на поведение, овладяване на свойството на движението в финия свят (което е частично овладяно от душата сега след смъртта на човек) ... Човек ще се научи да лети и ще има нови възможности да се покаже талантлив във въздуха, да изпълнява такива необичайни неща, които ще се наричат ​​изкуство.

Без използването на телефони, само поради развитието на вътрешен слух (ясночуване), той ще чуе приятеля си, разположен на разстояние от три до четири километра. И развитието на способността за далекогледство ще му позволи да се справя без бинокли и телескопи. Той ще може да види какво се прави на десетки километри от него. Той ще развива рентгеново зрение (виждане на органи и скелета в човешкото тяло), телескопично (виждане на планети, звезди и други неща в космоса) и микро зрение (виждане на атоми и молекули). Обхватът на възприемане на честотите от зрителния апарат на човека ще се разшири и окото също ще започне да използва своите скрити възможности, заложени от Създателите на формите по-рано. Човек ще започне да вижда в съседни спектри ...

Ясновидството ще разшири границите на наблюдението на човек върху околното пространство. Той ще може свободно да погледне в микрокосмоса без микроскоп, да види структурата на химичните елементи и същества от фините планове в паралелни светове. Да види какво се прави на разстояние от няколко десетки километра, като се настрои по определен начин. Сега вече има хора, които виждат молекулярната структура на нещата около себе си, но те не се афишират. Човек ще развие триизмерно виждане и ще може да вижда не само това, което е пред очите му, но и това, което е зад гърба и отстрани ... хората ще открият ново свойство да четат информация не само от всяка жива форма, но и от всеки предмет. Достатъчно е да докоснете обекта или да включите третото око, за да получите необходимата информация. Четенето на информация ще се извършва по различни начини. Това ще бъде улеснено от паранормалните способности. което ще се превърне в норма в тази епоха".

И въпреки че те пишат за бъдещата нова раса от хора, тази раса по никакъв начин няма да падне от небето, а ще се развие от онази част от нашето човечество, която ще следва пътя на собствената си еволюция, предпочитайки точно такава алтернативна версия на бъдещето към „тотален електронен концентрационен лагер“ и виртуален живот в цифровата реалност. В момента протича процесът на "отделяне на зърната от плявата", тъй като стигнахме до точката на раздвоение, след което няма да има връщане. Следователно тези, които са избрали бъдещето в рамките на „новия световен ред“ и съдбата на вечните роби на паразитната система, ще получат точно такова бъдеще. Останалото ще попадне в друга негова версия, където те ще могат да продължат своята лична еволюция в рамките на своя свободен избор. Всеки ще получи точно това, което очаква и към което се стреми съзнанието му. Затова е безполезно да спорим за версиите за бъдещето. Тяхното изпълнение зависи само от вас самите.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.