събота, 16 май 2015 г.

Тактиката на злодея – използването на етикети за страните и Играта

Правителствата, медиите и историческите източници обичат да слагат етикети на страните – например „нацистка” Германия, „комунистически” Китай, „комунистическа” Северна Корея.
Непрекъснато слушаме мантрата „нацистка” Германия. Това е все едно да кажеш „републиканска” Америка или „работническа” Британия. Но подобни термини не се използват.
Настойчиво използваното определение „нацистка” Германия е еврейско по произход. Определението „нацистка” Германия навежда на мисълта, че някаква си шепа хора контролира и управлява страна с милиони население, което не иска те да управляват. Това не е вярно, но така искат да вярвате, че е. Прекомерната употреба на „нацистка” Германия, когато става дума за Германия от 30-те и 40-те внася чувство на вина и контролира начина, по който хората мислят. Чувството за вина е главно средство за контрол при евреите, християните и мюсюлманите. Използва се толкова често по отношение на Германия, защото има хора, които реагират по желания начин, когато го чуят.
Друго определение, внасящо чувство на вина, е „комунистически”. Нима няма да познаете Северна Корея, ако не й лепнат етикета „комунистическа”? Какви предразсъдърци се въвеждат, когато чуете „комунистически” Китай? Какво искат да предизвикат във вас онези, които използват подобни етикети?
Може да не сте съгласни с някои от събитията в дадена страна, но определено „последователно” е да искате всички страни да са като вашата. Идеалът за един може да не е такъв за друг. Споменавал съм вече за необходимостта от съществуването на различните култури, за да има разнообразни преживявания. Преди е било така, но през XX век нещата са се променили.
Да, те се обличат различно. Да, тяхната политика не е като вашата. Да, те ядят неща, които вие никога не бихте яли (и обратното). Именно ТОВА е част от преживяванията на едновременните инкарнации. Именно така се развива индивидуалния път. Ако искате да живеете на планета, където всички са еднакви, трябвало е да си останете Последователно инкарниращ се Висш Аз, тъй като не сте готови за преживяванията на Едновременните инкарнации. Различията са привлекателни за едновременните инкарнации и се отхвърлят от последователните.
Решението Земята да бъде отречена като планета за едновременни преживявания е в основата на всичко. Понастоящем последователните инкарнации контролират повечето от онова, което става на Земята. Прехвърлянето на хора от един континент на друг с цел смесване на едни хора с други е главен знак на тяхната дейност. Смесване на културите в една, смесване на расите и създаването на една раса от онези, които са тук, създаване на един основен език – всичко това цели да направи от Земята планета на Последователно инкарниращи се. Една култура, един език (май ще е английския), една световна валута и едно световно правителство.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.