събота, 30 май 2015 г.

Блокиране на паметта преди Играта

При приемането на галактическата Игра, в която изберат да участват, Висшите Аз при първата си инкарнация не разполагат с каквито и да било спомени от преди Играта. Тези спомени им биват върнати едва след завършване на Играта. Първата инкарнация няма спомени от съществуване, втората разполага със спомените на първата и т.н. Ако Висшите Аз имаха непокътнати спомени от преди Играта, нямаше да има нито Игра, нито приключения. 
Орион и извънземните са привързани към ритуалите – религиозни и други. Затова където има ритуали, очаквайте тяхното влияние зад кулисите.
Когато едновременно инкарниращият се Висш Аз достигне до горните нива на Напредналите, започва да гледа на ритуалите с подозрение и започват да проявяват склонност да отхвърля религията като нещо, което не е за него. Вашата Финална Инкарнация печели от информацията за това поради каква причина съществува това чувство на неудобство при по-малко Напредналите инкарнации. Това е част от процеса и от Напредъка, който е свързан с преживяванията по време на Играта. Ще си дадете сметка за влиянието на религиите колкото и сложни да са те. 
Всички религии използват ритуалите. Масоните пък са многопластово тайно общество. За тях е писано много – книгите на Дейвид Айк например са добър източник на информация за тях. 
По принцип покорството се използва при военните и в полицията и там то има смисъл, но когато се използва извън тези организации, то служи за да ви контролира и командва.
С приближаването на края на Играта опитите за контрол и отричането на свободите ще стават все по-интензивни. „Тероризмът” е популярен термин сега, защото е мъгляв и неясен.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.