събота, 12 юни 2021 г.

"Властовите центрове" на световното правителство

Елементарен анализ разкрива три "центъра на властта" на световното правителство, което изпълнява план за установяване на "нов световен ред" на нашата планета. Някои от тезите на този план са написани на известните „скрижали“ в щата Джорджия. Всеки може да прочете тези тезиси самостоятелно.

Какви са тези „центрове на властта“? Това са Ватикана, лондонското Сити и Вашингтон. По същество всички те са отделни „държави в държавите“, въпреки че само Ватикана е официално вписана като такава. Но всички те са освободени от всякакви данъци. И дори английската кралица иска разрешение да влезе в Ситито.

Във всички тези три "държави" на главните площади са инсталирани египетски обелиски, което дава директна индикация за територията, намираща се под пряк контрол на клана на тъмните жреци на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана.

Освен това удължената форма на шапката на папата наподобява короната на египетския бог Амон. Папата, разбира се, е „външна фигура“, надарена с представителна власт. Той е този, който в своите изявления изразява волята на клана тъмни жреци. Самите първожреци са дванадесет, според броя на апостолите, знаците на зодиака и израилевите племена. Именно те представляват истинската власт над световния „елит“. Но тези дванадесет апостоли-магьосници са само видимата част от тъмното жречество.

В същото време Ватиканът е религиозният и идеологически „център“ на световното правителство. Неслучайно движението на икуменизма започна оттук на Земята. Всъщност, за единна глобална полицейска държава на пълен контрол също е необходима глобална единна религия. Това е една от задължителните точки за установяване на „нов световен ред“.

И вероятно малко хора знаят, че Ватикана разполага с наистина гигантски финансови ресурси. И тези средства се съхраняват в европейските банки на Ротшилд в Англия, Швейцария и Франция, както и в Банката на Федералния резерв на САЩ.

Ватиканът притежава и наистина уникална библиотека от знания на древните цивилизации. Именно в неговите книгохранилища се съхраняват много ръкописи от библиотеките на Картаген, Рим, Александрия и Константинопол. Но достъпът до тези източници е строго ограничен и е почти невъзможно обикновените смъртни да получат достъп до древните ръкописи.

Благодарение на това, след унищожаването на много древни ръкописи и хроники в различни страни по време на войни и „странни“ пожари, Ватиканът успя с помощта на католически историци да пренапише историята на Русия и Китай преди няколко века. Мащабът на тази фалшификация на историята е просто удивителен. Въпреки това фалшификаторите оставиха много „задръствания“ и „несъответствия“ в официалната версия на историята. Но сега не говорим за тях.

Вторият „център на властта“ - Ситито в Лондон - е глобален финансов център, в който всичко се управлява от най-големите банкови къщи на планетата - Ротшилд, Варбург, Опенхаймер и Шиф. Много европейски правителства, включително британското, са пряко подчинени на тях. Всички тези големи банкери също съставляват корпуса на илюминатите. Другите масонски ложи са на едно стъпало под илюминатите.

Военният център е Вашингтон. Оттук се финансират военните и научните разработки на световното правителство, както и световното разузнаване и воденето на войни. Клановете на Рокфелер и Морган задават тон тук. Между другото, самото оформление на Вашингтон е направено с помощта на масонски символи. Забелязва се върху различни сгради, както и върху банкнотите на Федералния резерв на САЩ.

Само че само в този „център на властта“ почти не намерих изображения, показващи истинските господари на всички тези структури, чиято воля се изпълнява от световното правителство.

Що се отнася до лондонското Сити, то просто гъмжи от изображения на дракони, намекващи за рептилоидните господари. Във Ватикана има такива изображения, за които писах по-рано в публикацията „Драконите от лондонското Сити“.

Като цяло има причина да се мисли за това кой точно и за какво налага на човечеството плана за установяване на „нов световен ред“ с помощта на слуги, които вярно им служат. Само че крайната цел на тези сили е пълното унищожение на човечеството, включително на онези човешки слуги, които сега помагат в изпълнението на техните планове.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.