понеделник, 13 февруари 2023 г.

СИРИУС-ЧЕРНА ЗВЕЗДА ИЛИ МАРИОНЕТКАТА НА ИЛЮМИНАТИ - ДЕЙВИД БОУИ

 Черната звезда е черната библия

Това е историята на цар Соломон, в която е криптиран отказът на Дева Мария от първия път и грехът на човечеството, това е връзка със Сириус, черното слънце е дупка в тялото на Христос и създаването на светлина чрез Сириус-Слънце.

Вижте татуировките на D. BOWIE, които точно наподобяват същите числа в концентрационния лагер Аушвиц.



Затова всички свещеници по света и екстремисти носят черни дрехи. Черният цвят се свързва със символиката на Сатурн, куба на Сатурн и черния квадрат (например Малевич). Отвъд Сатурн е скритото значение на Нибиру, което е черно, както и Алдебаран и Сириус.

Дейвид Боуи винаги е бил с Диамантеното куче, което винаги е символизирало Сириус. Това също е връзка с черния принц и черния рицар.

Черната звезда е Сириус, скрит зад Слънцето и Сатурн. От музиката на Soundgarden може да се научи много. Но информацията за нея в този дух е изтрита. https://www.liveinternet.ru/users/403...

Сирианците идват от звездната система Сириус и се месят в делата на Земята от хиляди години. Те са една от първите извънземни раси, които се кръстосват с адамическите/плеядианските породи. Подобно на плеядианците, те са потомци на звезда в системата на Лира, която е станала свръхнова преди много милиони години. За разлика от плеядианците (по-скоро като хора), сирианците в естественото си състояние имат големи очи (диамантени) и по-светла кожа. Сега те са мирни, но имаха много безпорядък в миналото. Много пъти те се опитваха да превземат Земята, защото родната им планета беше силно замърсена в резултат на войни.

Много сирианци станаха богове в земната митология, защото притежаваха необичайни психически способности и комплекс на месия. Те се радваха на власт над другите, което допринесе за спада на вибрациите в резултат на кръстосването. Има истории, че древните богове (сирианци) се кръстосват със скандинавските хора (ориотите и представители на Антарес); с течение на времето това доведе до падането на древен Египет и Гърция.

Сирианците завладели Земята преди около 10 000 години и имали голямо влияние върху Египет и Светите земи. Жреците-фараони на древен Египет са потомци на атлантите, цивилизация, изчезнала преди 25 000 години. Атлантите се прераждат в Египет около 11 000 г. пр.н.е. Те бяха подпомогнати в изграждането на цивилизацията от плеядианците от седма плътност. Голямата пирамида е построена от Плеядианците. Те също донесоха в Египет тайните знания за мистицизма на атлантите. Когато Сирианците завладяха Египет и започнаха да се кръстосват, вибрациите на Египтяните паднаха толкова много, че Плеядианците трябваше да премахнат тайното знание, тъй като Сирианците злоупотребиха с него, за да унищожат Земята. В края на главата предлагам допълнителна информация за пирамидите.

В последния период от развитието на Древен Египет сирианците се кръстосват интензивно. Те станаха нови царе, фараони и свещеници, а по-късно малахити и израилтяни. В „Боговете на рая“ Уилям Брамли обяснява как тези „богове“ са подчинили народа на Египет и са предизвикали конфликти, кастово разделение и социални системи в региона.

Библейските истории са предимно доминирани от Сирианци. Йехова, Богът на Моисей, някога е бил сирианец от седма плътност. Отчасти това обяснява много от противоречията в Стария завет. В ранната Библия Йехова е изобразен като зъл и ревнив Бог, който често посещава израилтяните и изпраща мор, епидемии и други наказания върху враговете им. Като водач на жадна за власт извънземна раса, Йехова тиранично управлява Земята. Той изисква стриктно подчинение на своята доктрина, по-известна като Десетте заповеди.

В книгата Gods of Paradise авторът разказва, че извънземните владетели на Земята поддържат господството си, като внушават разделение и вражда между племена и народи, предотвратявайки обединението, което би укрепило адамическата раса толкова много, че би позволило да отхвърлят веригите на илюминатите. В книгата си той предполага, че Адам и Ева са били прародителите на раса от роби, създадени да работят в мините и да жънат Земята за Сирианците. Според неговата теория причината за изгонването на Адам и Ева от райската градина е „дървото за познаване на доброто и злото“, което може да им даде истинско духовно познание, което собствениците на роби (сирианци) няма да толерират. След като прочетох многократно Битие 3:22, съм склонен да вярвам, че това е много вероятно.

(Забележка: Това по никакъв начин не обезсилва метафизичното тълкуване на Градината, нито историята за „отпадането от милостта“, спомената в глава 13 на тази книга. Както ще се види в следващите глави, концепцията за първородния грях предхожда Библията.)

Сирианците са били основен фактор за продължаващото влошаване и поквара на Илюминатите. По същество е сключен таен съюз между Сирианците и групата Ригел. В книгата на Бремли Сирианците и Орионците са посочени като „Пазители“. Контролът на световните религии от Пазителите е бил и е една от най-добре пазените тайни на съвремието. Нещо повече, изглежда, че именно те са имали пръст в повечето войни, които са се случвали на Земята от древен Египет насам.

Въпреки че "земните" сирианци са били съюзници на "земните" орионци, сирианците, живеещи в тяхната звездна система, все още посещават Земята. От времето на древен Египет те са еволюирали значително и сега се връщат на Земята предимно чрез телепатия и транс ченълинг. Техните кораби рядко кацат на Земята, но остават във въздуха по време на човешки контакт. Техният космически кораб е златист и сияен, понякога триъгълен, но не и матов. Погрешно е приеман за блатен газ. Много сирианци са „доброжелатели на човечеството“, откупвайки силата си в миналото и предавайки огромни количества информация по своите канали.


САЛ РАКЕЛИ.

ЖИВОТ НА ФРОНТА.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.