четвъртък, 23 февруари 2023 г.

Илюминати. Секс робини. Истини за матрицата

 Има една гръцка поговорка, че рибата гние от главата. Ако тази поговорка е вярна, тогава нашето политическо ръководство е много по-гнило, отколкото можем да си представим.

Тези обвинения, че всички американски президенти, депутати сексуално експлоатират деца, предизвикват у нас когнитивен дисонанс. Но тази идея е в съответствие с представата, че нашите „лидери“ са корумпирани сатанисти, които са изнудвани от някаква мощна тайна сила да се държат по този начин (тази ключова статия първоначално се появи на този сайт през 2003 г. и отново през 2015 г.)

Да започнем...

Две жени, които са били измъчвани, промивали са им мозъците и са били принудени да проституират от илюминатите в правителството на САЩ, рисуват смущаваща картина за това как всъщност се движи светът. И двете казват, че са били проститутки на световни лидери в ранното си детство. Това са Брайс Тейлър, автор на Благодаря за спомените (1999) и Кати О'Брайън (с Марк Филипс), автор на Преобразяване на Америка (1995). Тези книги са последователни потвърждения на разкритието на изключително секретния илюминатски инсайдер „Свали“ (книгата „Разпространение на илюминатската конспирация“.) Ако искате да разберете света, трябва да прочетете книгите на тези жени.

По принцип всяка държава се управлява от правителство в сянка, което е лоялно към Новия световен ред, контролирано от 13-членния Съвет на илюминатите.

Според Свали „всеки от 13-те владетели представлява област от света под негово влияние; всеки представлява древна династична линия". Американските президенти без изключение са преки потомци, законни или нелегитимни, на кралски династии.

Според Брас Тейлър, чието истинско име е Сю Форд, Хенри Кисинджър е главен изпълнителен директор на илюминатите, които естествено предпочитат да останат на заден план. Световните политически лидери се избират само заради техните морални слабости, изнудване и желание да прокарват плана на илюминатите. Няма значение от коя партия са. Те тайно служат на Делото.

Политическият живот на висшите държавни служители на САЩ, който включва педофилия, наркотици, детска проституция, скотоложство, контрол над съзнанието, изнасилвания и изтезания на деца, сатанински ритуали и човешки жертвоприношения, им предоставя много възможности да се отдадат на своите пороци, което гарантира постоянно подчинение на Контролиращите ги илюминати, които контролират наркобизнеса, бялото робство, проституцията и финансите, тайните програми на Новия световен ред в правителството. Замесени са и ЦРУ, ФБР, бреговата охрана на САЩ, военните, полицията, мафията.

Тази информация може да разстрои или ядоса някои хора. Не можех да се накарам да прочета тези книги повече от две години. Изтезанията и развратът, които описват, са мъчителни. Умствените ми филтри не биха го приели. Трудно е да се пише за това.

Американският народ наивно и детински вярва на своите лидери, особено на своите президенти. Обвинението, че те наистина принадлежат към садистичен, престъпен, коварен синдикат е предателство в гигантски мащаб за хората.

Но ние, американците, които се събудихме, отговаряме с отричане и гняв. Не искаме да си признаем, че сме измамници и нашето възприятие за реалността е фалшиво. Обезсърчени, отричащи здраво, логично мислене, хората са неспособни да приемат идеите на здравия разум и съгласуваните действия. Отказваме да повярваме на официалната "истина".

Тези смели жени можеха да мълчат и да намерят заслуженото спокойствие и щастие. Вместо това те поемат големи рискове, за да предупредят човечеството за опасността. Ще слушаме ли

СЕКС РОБОТИ.

И Кейти О'Брайън, и Брайс Тейлър са били жертви на програмата на ЦРУ MK-Ultra за контрол на съзнанието, която е предназначена да създаде човешки роботи, които да изпълняват функции, вариращи от проститутки до куриери и убийци. Семействата им принадлежат към тайни сатанински секти, които сексуално малтретират децата си от поколения, за да причинят психическа травма, която причинява множество личностни разстройства. В това травматизирано състояние умът се „разбива на много парчета“. Жертвите показват невероятна памет и издръжливост и могат лесно да бъдат програмирани да правят всичко.

Тези сатанински култове действат в много правителствени организации, включително благотворителни организации, църкви, клубове за момчета и момичета, масонски ложи, детски градини и частни училища.

Цялото човешко общество е подложено на същия тип психическа намеса, основана на психологическата травма от умственото програмиране, използвайки постоянни войни и жестокости, които включват всички въоръжени конфликти, световни войни, Аушвиц, Хирошима, убийствата на Кенеди, 11 септември и Абу Гариб и др. Колективно сме програмирани да свикваме от една страна и да се фокусираме върху секса, насилието, домашните дреболии и празните социални ритуали от друга...

И двете жени са били сексуално малтретирани като бебета. Кейти О'Брайън често получавала пениса на баща си вместо бебешко шише. Конгресменът Джералд Форд, който се занимаваше с трафик на наркотици и детска порнография, я посвети в програмата МК-Ултра, чрез сатанински ритуал в Мичиган (изненадващо Бети Форд оцеля.)

Бащата на Кати О'Брайън я проституира като дете с приятели, бизнес партньори и политици като услуга или срещу пари. Тя също се е появявала в множество детски порнографски филми. Когато прочетете тази книга, ще разберете коя е Джон Бенет Рамзи и защо не е взето решение тя да бъде убита.

Кати О'Брайън (родена през 1957 г.) казва, че е служила на редица политици, включително кокаиновите Клинтън, Роналд Рейгън, Джордж У. Буш, Дик Чейни, Пиер Трюдо, Брайън Мълроуни, губернаторите Ламар Александър и Ричард Торнбърг, Бил Бенет (автор на Книгата на добродетелите), сенаторите Патрик Лийхи, Робърт Бърд (негов асистент) и Арлин Спектор, Джими Картър и Ричард Никсън. Брас Тейлър (родена през 1951 г.) е спала с JFK и LBJ като тийнейджърка.

Когато дъщерята на Кейти О'Брайън Кели се ражда през 1980 г., те често работят като екип от проститутки: майка и дъщеря. Джордж У. Буш особено харесва Кели. Чейни е педераст, имаше огромни гениталии, които ужасиха Кели. (стр.195)

Дик Чейни й каза: "Вицепрезидентът е просто агент под прикритие, който контролира бизнеса с наркотици за президента." (стр. 158)

Джордж У. Буш беше замесен в един инцидент на насилие (стр. 196). О'Брайън е спасена от Марк Филипс през 1988 г. Вероятно Буш младши е участвал в тази сцена. Около неадекватното му публично поведение постоянно се носят слухове. Спомняте ли си инцидента с геврека? През 2003 г. Марги Шрьодингер, жената, която съди президента Буш-младши за изнасилване, се „самоуби“.

Сенатор Робърт Бърд, който контролира портфейла на нацията и е замесен в разпространението на наркотици, порнография и робство на бели деца като средство за „увеличаване на контрола върху незаконните световни дейности“ чрез „черни“ тайни дейности на бюджета (стр. 294).

Той каза: „95% от хората искат да бъдат водени от 5%“. Доказателството е, че "95% не искат да знаят какво наистина се случва в правителството". Бърд вярва, че човечеството трябва да направи „гигантска стъпка в еволюцията, като създаде по-висша раса“. Бърд вярваше в „унищожаването на дисфункционални нации и култури“ чрез геноцид и генно инженерство, за да се създадат „по-секси блондинки за развлечения“. (стр.118)

Кати О'Брайън е посетила няколко тайни паравоенни формирования в САЩ като Маунт Шаста в Калифорния. "Разбрах, че това свръхсекретно военно подразделение се състои от специално обучени войници-роботи "черни" вертлети без опознавателни знаци и свръхсекретно оръжие, включващо електромагнитно оборудване за контрол на съзнанието.” (стр. 246). В тези секретни военни бази О'Брайън и дъщеря й са били измъчвани и изнасилвани за забавление от висшето ръководство на ЦРУ, ФБР, Пентагона и политическата върхушка.

Кати О'Брайън участва в един сатанински ритуал като секс робиня в Bohemian Grove: елитна площадка за високопоставени перверзници в Калифорния. Тя казва, че видеозаписите са направени, за да заснемат световни лидери в компрометиращи действия.

„Видях роби тийнейджъри с неуспешно умствено програмиране, които бяха ритуално убити в гористите райони на Бохемската горичка... Видях стаята с „вериги и изтезания“, „верлогата за опиум“, кървавия ритуален олтар, стаите за оргии... Бях използвана като "парцалена кукла" в така наречената "стая с играчки" и като писоар в стаята "златни арки" (169-170)

По ирония на съдбата контролираните от ума секс робини като Кати също се използват като дипломати и лобисти. Веднъж на конференция на губернатора на Калифорния министърът на образованието Бил Бенет посъветва Кати О'Брайън да „убеди тези губернатори, да ги постави на колене, докато сте при тях, и да ги убеди, че глобалното образование [Образование 2000] е пътят "към бъдещето" (173).

Книгата на Кейти О'Брайън е достъпна директно от нея и също така е достъпна на Amazon.com.

ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ.

Защо илюминатите оставиха тези жени да живеят? Не знам. Не знам колко са убили. Може би искат истината да се разбере постепенно. Може би им е останало малко благоприличие. Може би те са уверени в силата си и смятат, че на тези жени няма да им се повярва.

Както доказват убийствата на Кенеди и събитията от 9-11, Съединените щати (и повечето страни) се контролират от Луциферианския международен престъпен елит. Ролята на политиците, медиите и образованието е да държат „овцете в заблуда“, докато елитът скрито прокарва целта си за световна тирания. Западното общество днес е масивна измама.

Трагично е, че младите американски войници са с промити мозъци, за да насърчават свободата и демокрацията по света, когато нещата стоят по друг начин. Един читател ми казва, че тази статия е предателство. Патриотично ли е да се подчиняваш на предателите?

Хората на Запада са разглезени, егоистични и самодоволни. Как може нещата да са толкова лоши, когато имаме толкова много неща? Ние не разбираме, че екстрите могат да бъдат отнети за секунда чрез затягане на кредита.

Ние не разбираме, че се разсейваме и тъмни сили проникват в нашите политически и социални институции, в нашите крепости срещу тиранията и ги унищожават. Децата ни са с промити мозъци.

Не питайте "Какво можем да направим?" Това е условна безпомощност. Разберете го сами. Поемам отговорност. Изпратете ми вашите идеи. Нямаме бързо решение за тази бъркотия. Но трябва да отстояваме истината. Те може да имат оръжия за масова измама, но както казва Кати О'Брайън, "истината не може да бъде унищожена".

Няма "бързо решение" за този глобален проблем. Проблемът е, че има много невежи хора в този свят, които са роби на неща като секс и пари точно като техните господари илюминатите.

Ако хората мислеха и бяха честни със себе си, щяха да видят, че много неща в този модерен свят по същество са „черни“ и ужасни. След това, естествено, ще го обсъдят със своите сътрудници, които също ще възприемат нещата като неподходящи и тогава може да създадете силен бунт.

За съжаление не е така. Мъжът до голяма степен е женствен чрез феминизма и други средства, а не можете да имате съпротива без мъже. Има го и проблемът с фалшивите контрамерки, което е основен проблем за всяка промяна.

Имате уебсайтове като Infowars или LifeSiteNews, които постоянно публикуват статии, за да ангажират емоциите ви и да ви накарат да работите, но никога не ви предоставят конкретни решения.

Вместо това те ви дават стандартизирани движения като „движението за истината“ или „движението за живота“, които никога не са стигнали до никъде политически. И вместо да вдъхват недоверие в промяната, те ви вдъхват оптимизъм, че всичко ще бъде наред; през цялото време човечеството е на ръба да попадне в ада.

За щастие има сайтове като Henrymakow.com, които показват на света колко лоши са нещата в действителност и че имаме малка надежда за голяма положителна промяна. Сун Дзъ пише в изкуството на войната: „Когато обграждате армията, оставете „шията“ свободна. Това ще накара врага да избяга, това ще го накара да повярва, че има път към безопасността и по този начин ще му попречи да се бие с отчаяна смелост". Това е, което илюминатите правят с нас. Четенето на такава статия би трябвало да отчайва хората, вместо да бъдем като три маймуни "невиждащи, нечуващи и т.н.", трябва да се съпротивляваме с отчаяна смелост, дори ако това е смелост, родена от отчаянието.

Това е така, защото се изправяме срещу могъщо чудовище, въпреки че само слабите сексуални наркомани и дегенерати го олицетворяват.


Хенри Маков, д-р.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.