събота, 25 февруари 2023 г.

Привидно скритите матрични истини

 Защо напоследък виждаме че всички президенти и премиери по света произнасят едни и същи неща и приемат едни и същи закони (за "модерната болест", за пилотни проекти относно дигиталната валута, поставянето на нови улични лампи, 5 G установки, навсякъде има голямо количество кемтрейлс, напоследък навсякъде започнаха и да прокарват идеята за насекоми в храната и т.н.). Излиза, че ръководството на илюзорната матрица (в лицето на демиурга и неговите адепти) е подписало договор с всички тези хора, с чиято помощ могат да постигнат всичките си цели -т.е., пробиват си път чрез властта тук. И до момента всичко им се получава. 

Например, днес при даден президент идват "посланици" и му казват: трябва да направиш това и това, защото ако не го направиш, от утре ти ще си никой, няма да живеете нито ти, нито семейството ти; а ако искаш всичко да е нормално, трябва да отидеш например в Давос, в обществото на останалите "илюминирани". Там ще има тайни ритуали, ще има жертвоприношения и ти със своята кръв ще подпишеш определения договор. 

А когато човекът направи това, в него навлизат определени тъмни същности. Разбира се, те не са същите, които навлизат например при Ваньо - кварталния пияница или при Пешо - наркомана; тук навлизат сериозни тъмни, които ще работят чрез въпросния президент или премиер. И поради това такъв човек ще изглежда винаги добре, той няма да буйства, а ще поддържа пред хората илюзията за влиятелен президент, който те са избрали. Неговата душа вече не му принадлежи, но той ще бъде постоянно радостен, усмихнат и ще върши това, което отвътре му внушава гласът. А този глас не само им говори - той ги управлява изцяло.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.