вторник, 18 април 2023 г.

Учени потвърждават относно скрити континенти зад Антарктида

Първо, нека да разгледаме тази изрезка от вестник от 1907 г. от Библиотеката на Конгреса на САЩ. 



Казват ни, че това е карта на будистки монаси, която е на 1000 години. Може би Хитлер я е търсил? Тибетската експедиция на Третия райх е германска изследователска експедиция в Тибет под егидата на организацията Аненербе, предприета през май 1938 г. - август 1939 г. и под ръководството на учения Ернст Шефер. 



Помните ли тези думи? Три-девето кралство, Три-десето господарство? Така че може би това е, за което говорим?  Три-девето царство - ако приложим съвременното умножение, то ще получим 27. Ако приложим друго - да умножим 3 на себе си 9 пъти, ще се получи 19 863, което при сумиране на числата дава също 27. А ако пресмятаме и Три-десето господарство по подобен начин, то ще се получи 59 049, което при сумиране отново дава 27. Може би 27-ми материк - това да е подсказката? Но откъде ли започва отчитането с първи материк? Може би тук:



Като този отляво указва към него. Но това предстои да бъде изяснявано.

Най-интересното предстои. Помните ли бразилските учени, които преди няколко години се опитаха да докажат на всички това, че нашият парк не е такъв, какъвто ни го описват и че зад Антарктида са открити други земи. 



Да цитирам част от техните разкрития: "Несъответствието в траекториите на движение на Слънцето и звездите, отчетено в хода на нашите експерименти, във връзка със съществуващата карта ни позволи да моделираме нова карта на континентите на тази земя. В нашата карта размерите и разположението на материците се отличава съвършено от традиционната карта. В центъра се намира Северния полюс, а материците са разположени около него..."

А сега - най-главното: нека наложим тази карта върху тяхната рисунка. 



Не ви ли се струва, че сходството е колосално?



Смятам, че организацията "Аненербе" и Третия райх със сигурност са знаели нещо. Не бих се учудил, ако Хитлер все пак е намерил изхода. Или сред вас има такива, които все още вярват, че той се е застрелял? Включете логиката и помислете. Когато бил намерен, те изгорили тялото му незабавно, т.е. не са показали пред цял свят победения агресор, а веднага го изгорили. Защо ли? Сещате ли се за много такива други случаи? А и какъв смисъл има в това? Било ги е страх да не оживее? Но това е лудост. Но веднъж изгорили тялото, а после уж по зъбите определили, че това бил той - за това няма проблем. За какво е било нужно всичко това? За да не се опозорят - представете си как би изглеждало положение, в което да признаят че не могат да го намерят. А в този вариант за историята ще свърши работа - дошли, видели го и изведнъж го изгорили. Но за пред учениците може и да мине:) Аз считам, че все пак той се е добрал до Антарктида - там, където те са искали да построят "Нова Швабия". А след това е отишъл в друг сектор (или материк)



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.