четвъртък, 20 април 2023 г.

Къде се губят хората ежедневно?

 Къде наистина се губят хората? Имам хипотеза, която много прилича на реалното състояние на нещата. Може да ви шокира малко, но никой не е казал, че истината трябва да е сладка ... И така... Никой от живеещите на земята не знае точно кои сме всъщност и откъде сме дошли ... Официалните теории са абсурдни и трябва сами да намерим отговори на въпроси, които ни интересуват. Сигурно малко хора ще се съмняват, че сме били заселени тук, защото всичко сочи към това... Земята (или фермата, както често пъти я наричам) - това е огромна лаборатория на някакви сили, които провеждат своите коварни експерименти. 

Дълго преди нас е съществувала цивилизация, която принципно е била много сходна по външен вид с човешката. Но сега те изглеждат различно. Те са били част от експеримента, както сме ние сега. Но явно се е случило нещо необичайно - или са имали катастрофа от световен мащаб, или това е било част от експеримента... но климатът им се изменил драстично. Разбирайки, че те не ще оцелеят в такива условия, те се принудили да си построят домове под земята, а след това и цели градове. Така са преминали напълно в подземния свят и започнали постепенно да мутират. След това създателите на тази лаборатория преминали на друг етап. От други ферми (или земи ако предпочитате) те взели нашите предци и ги заселили тук. Явно им е било интересно как двете раси - подземната и нашата - биха съжителствали в една ферма. Така сме се появили в тази ферма и сме заживели по този начин. Създали ни илюзия за живот, измислили ни история, разказали ни за някакъв космос, постепенно внедрявали технологии, които били представяни за "открития на учени". А мутиралите подземни жители започнали да приличат на змейове. Наричат ги наги и ги почитали като богове, принасяли им жертви. Но това се оказало малко. Те си отгледали в специално създадени условия "хора", които приличат на нас и ги поставили във всички ключови места на планетата. Казано по-просто - създали контролируемо правителство в сянка. Подземните жители имат повече злато от всички страни, взети заедно. Разбираемо е - всичко, което се добива на Земята отива в техните градове. Съдете сами - къде е това злато, което ежедневно се добива от толкова страни? Правилно - няма го. Всичкото то е в подземните им градове. Не е ясно какви са целите им по този въпрос... Но освен златото, подземните жители имат нужда да се хранят. Нека да направим два паралела: те са гладни там, а ние сме тук. Ежедневно изчезват много хора без вест, които никога после не са били намерени. И понеже рано или късно щяхме да започнем да се досещаме, че тези изчезвания водят към подземните жители - те започнали да подхвърлят най-различни версии в мрежата, за да създадат нова илюзия. А повечето хора се хванали на тази въдица. Разбира се, има ги и шизофрениците-сатанисти, които творят своите шизоидни дела, похищавайки хора за своите церемонии. Но едва ли е сравнимо с бройката хора, изчезнали в подземните градове за разни цели. 

В общи линии хипотезата е такава: ние сме храна, а те - хищници, които са ни създали илюзорен свят и са ни внушили усещане, че ние тук сме главни. Но явно в действителност не е така. Подземните градове са много, но не са много самите подземни жители, понеже техния вид постепенно отмира. А и те живеят много повече от нас. 

При всички случаи това е хипотеза, но имам усета, че има нещо подобно. Множество факти говорят за това. И неслучайно всичко в нашата ферма е свързано със змейовете. Защото те живеят в подземните си градове и управляват фермата, а официалните управляващи нашия свят им се подчиняват и до ден-днешен. Заради това и заемат своите постове. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.