понеделник, 3 април 2023 г.

Системен меморандум със зашифрована дата на старта на "спецоперацията в Украйна"

 Да разгледаме музикалния клип "Лакшми бомб", от проекта "Улумунати", звучащо сходно с думата "Илюминати". Клипът е публикуван в Ю Туб на 3-11-2020 г. - 6 дни преди премиерата на филма "Лакшми", състояла се в интернет на канала "Дисни хот стар" на 9-11-2020 г. - т.е., по кода 911. Интересното е, че сюжетът на комедийния филм на ужасите почти не е свързан със съдържанието на клипа, който бе официлно позициониран като трейлър към него. 

В клипа се вижда голямо количество войнствени мъже, обладани от злобна женска същност, осъществяват истински боен танц в състояние на крайна екзалтация. Всички мъже са облечени еднакво с женски сари. Те не могат да бъдат разделени на два противоборстващи лагера, макар че по хореографията на танца се разбира, че конфликтът присъства. Традиционните цветове за двойната скулптура на Шива-шакти лесно се идентифицират с цветовете на украинското знаме. Тризъбецът в ръката на солиста също лесно се разпознава като тризъбеца от официалния герб на тази страна. Друго съществено е, че някои от танцуващите са облечени в дрехи с цветовете на беларуското знаме. Така, в този представен меморандум на системата ни информират за подготвената конфликтна ситуация на украинска територия, в която ще участват хора, имащи някакво ментално сходство. Сценарият на събитията допуска въвличането и на Беларус. 

И ето - от 24-02-2022 г. от беларуска територия към Украйна летят ракети, а военни колони от 9 направления, включително и беларуските пътища, пресичат украинската граница. 



И стигаме до най-главното в тази статия - некоректното (от орфографична гледна точка) изписване на "Лакшми", което не е случайно и има свой скрит смисъл, разбираем само за избраните адепти на системата. В това изписване се разкодира дата - чудесно скрита от няколко слоя шифроване. Изкуственият интелект на демиурга е поработил с кодовете като с кубчето на Рубик, считайки, че този ребус ще бъде понятен само за своите. Нека да го прочетем заедно.

Ето как бяха изписани всички цифрови афиши и банери:



А ето как правилно се изписва това име с латински букви:



Нека сега да съпоставим двата варианта, за да разберем какви "грешки" са били направени.

Кървавият "хикс" е използван да замени цели три букви в името, а удвоената в края гласна I напомня за римската 2-ка. Това е първият ключ. 



Разделяме думата на двуреден код. Прочитаме първи ред - специално отделен, кървавият "Хикс" носи няколко значения. Първо - разчитането на кода трябва да започне с него; второ - червен забранителен цвят означава, че точно тук римската система на записване не се прилага, тя започва да работи с удвоената I и така до края на шифъра, т.е. - Х не е римското 10. Но не е нужно да отиваме далеч - поглеждаме латинската азбука и там тя е на 24-то място. По този начин първият слой на шифроване разкрива следното - 24, 2. 24-ти февруари - денят и месецът на началото на спецоперацията. 



Сега е лесно да се разбере, че във втори ред, разделен на два сегмента са скрити годината и хилядолетието. Пресмятаме по римската система на изчисление. L е 50, M - 1000, а буквата А крие ключа към още по-дълбокото ниво на зашифроване. 



Прилагайки принципа  на отражението, при който А отначало се превръща в римска 5-ца с хоризонтална чертичка (именно тя подсказва за отражението). 



А след това чертичката се разчита като допълнителна единица. Като краен резултат А се разшифрова като 6. 



Сега да поговорим за хармонията и равновесието, които така често присъстват в разчетите на демиурга. Тогава, взирайки се в недописания код от камбанарията на майстора става разбираемо защо 56 се разполага по принципа 5 плюс 6, образувайки 11 или римското II. 





И ето - неговата извратена хармония в цялата си красота: три 1-ци, три нули, а и тайния смисъл на внедреното триединство на бога за човека, който не е замислен от демиурга, а е заимстван в качеството му на плагиат относно неголям фрагмент от вселенската математическа хармония. Защо е направил така? Защото обикновено човекът започва да вярва по-бързо в полуистината, отколкото в 100% лъжа. 

Да се върнем на последния слой шифровка, без да забравяме за огледалното отражение. Сумираме и получаваме: 22 при годината и 2000 при хилядолетието. Обединяваме реверсивните значения и зафиксираме: 2022 г. 



По този начин, от всички рекламни изображения на този меморандум системата, в течение на повече от 400 дни преди пускането в ход на страшния сценарий ни е въздействала чрез изопачената дума "Лакшми"...



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.