вторник, 25 април 2023 г.

Ескалация в битката между демиургичните адепти - 2

 Да разгледаме някои примери. На 6 април по руската телевизия започна излъчването на сериал с интересно название - "Самсара". Филмът разказва как човекът е попаднал в това колело на Самсара и времето; и след като е преживял 23-ти октомври, след това през цялото време се събужда в 22-ри октомври... А това се явява декларация за прехода от старите кодове (където присъства 23) към резервните (където е 22). А във времето това изглежда точно като движение назад.

Има още няколко примера за това как тези събития се случват сега. Да видим по-детайлно терористичния акт в Санкт Петербург от 2 април т. г. и гибелта на блогъра Владлен Татарский. Не е случайно, че мястото за покушение е избрано там - там има особена енергийна точка, намираща се на т. нар. "енергийна линия на София". Това е линия, която върви заедно с Пулковския меридиан. Затова и част от сегашните събития са свързани с тази енергийна линия, която преминава през териториите на Русия, Беларус, Украйна, Турция. Връщаме се на случая с покушението - Владлен Татарский е псевдоним, взет от произведението на Виктор Пелевин "Дженърейшън Пи". Интересното е, че Generation е изписано на английски, а буквата П - на руски. А по-късно излиза продължение на това призведение - "Ампир Ве - Ампир V", където има обратен процес - Ампир е на руски, а буквата Ве - на английски. Това е вид шифроване.

Истинското име на загиналия блогър е Максим Юревич Фомин. Обърнете внимание - това събитие се случва на 2 април, когато той е на 40 навършени години и точно 23 дни преди рожденния му ден на 25 април. След неговата гибел той бива зачислен в редиците на ЧВК "Вагнер" с личен номер - S3299 (спомнете си за старите кодове на системата). Да видим и по-скрития замисъл в този код - 9 плюс 9 дава 18, плюс 2 - 20, плюс 3 - 23. Т.е., тук няма нито една случайна цифра. Да наблегнем на чука на снимката - т. нар. "кувалда" се явява строителен инструмент и може се вгледате в масонските символи, които са използвани от това братство. 



Когато се поровите в масонската символика, ще видите, че там има доста строителен материал. Т.е., посмъртното му зачисление към ЧВК "Вагнер" е "полято" и с масонски сос. Неслучайно масоните са известни като "свободни зидари", и то не в смисъл, че строят нещо - ясно е, че те строят системните обекти и още по-главното - че владеят технология за управление на камъните. 

Сега насочваме внимание към псевдонима - Владлен Татарский, взет от един  от персонажите от филма, направен по произведението на Пелевин, заснет през 2011 г. Било е предвидено продължението да се заснеме през 2021 г., но заради "модерната болест" това не е станало. След това е имало проблем с издаването на разрешение заради възрастови ограничения. А след това започна и спецоперацията в Украйна и се оказва че ролята на един от главните антагонисти в "Ампир V" се изпълнява от нашумелия рапър  Оксимирон, който благодарение на своята позиция е включен в черен списък на автори, изпълнители. Заради което иммало опасност този филм изобщо да не излезе на екран или това да стане само в случай, че кадрите с негово участие бъдат презаснети. И тук се случва доста интересна история - на 25 март в нет пространството изтича цифрово и много качествено копие на филма "Ампир V". Опитите за прекратяване разпространението на тези копия не се увенчали с успех. А самият филм описва факта, че съществува заговор, в който вампири управляват човечеството и изсмукват не само тяхната кръв, но и радости, мечти и жизнена енергия. Как всичко това прилича с нещата, за които говорим от много време... И излиза, че филмът е нахлул в нет пространството точно 9 дни преди гибелта на Владлен. Блогерът е направил лека промяна спрямо оригиналното име на героя на Пелевин, което е Вавилен. Възможно е чрез Владлен да прави връзка с ВЛАДимир ЛЕНин. 

Взривът, довел до гибелта на Владлен се случва в кафене - много странно е, че въпреки голямата мощност и пълното кафене загинал е само той. https://yandex.ru/video/preview/3860269905653948012

А според официалните изявления при този взрив са получили различни видове травми 42 човека - т.е. общо пострадалите тук са 43, явявайки се един от споменатите вече резервни кодове. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.