вторник, 4 април 2023 г.

Многоизмерните тъмни същества

 Извънтелесно преживяване.

Всеки, който започва да изследва други измерения чрез преживяване извън тялото, се сблъсква с негативни същества, които се опитват да се намесят в опитите им да се събудят и да видят себе си извън физическото тяло. Това е така, защото хората, които са способни да създадат своята астрална проекция по сериозен и обективен начин, се възприемат като реална заплаха, тъй като тяхното използване на ИТП наистина разкрива какви са тези същности отвъд възприятието на човешките сетива и съзнание. На астрален план тези същества могат да влияят на събитията във физическия свят и на психологическото състояние на човек.

Спомням си един момент, когато бях с група мои сътрудници. Правехме упражнение по астрална проекция. Образно нарисувахме кръг, за да защитим светлината около нас, и когато напуснах тялото си, видях демонична фигура, която надничаше от прозореца на спалнята, неспособна да влезе в кръга, но повтаряше зъл зов, за да се опита да осуети опитите ни да се върнем към телата си.

Тази фигура беше видима само от астралния план, а не от физическия свят, но тя повлия на всички нас в стаята, опитвайки се да обърка съзнанието ни с негативни мисли и енергии.

Той не можа да унищожи практиката на нашата ангажирана група, но влияния от този вид в ежедневието причиняват ежедневен конфликт, пораждайки негативни емоции, които влияят на решенията и водят събития и хора в тъмнина, зло и провал ... Много хора несъзнателно са имали опит работа с тези същности и адските региони, където те попадат поради своите кошмари и нощни ужаси, при които човек напуска тялото си по време на сън и пада в тези по-ниски измерения. Тези чудовищни ​​същества, от които бягате в сънищата си, са истински демонични същества. Хората, които се опитват да се събудят за светлината, могат да получат информация в сънища и преживявания извън тялото за демоните, как демоните влияят на обществото и с кого работят във физическия свят. Но информацията от астрала не се ограничава само до демоните – тя може да бъде всичко. Астралната проекция и други духовни практики стават мощни и ефективни средства за учене за преодоляване на злото, когато се комбинират с духовна работа.

  И така, какви са тези същности? Хора ли са, животни, извънземни или нещо друго?

От моя опит с извънтелесно преживяване разбрах, че тези същества някога са били хора. И макар да изглежда като измислица, концепцията всъщност е изследвана в редица наши съвременни митове. „Падането към тъмната страна“ беше популяризирано от филмите „Междузвездни войни“, създадени от Джордж Лукас, и същата концепция се появи в трилогията „Властелинът на пръстените“ на Дж. Р. Р. Толкин. И Лукас, и Толкин са изучавали древни митове и религии и тяхната представа за свръхестествен конфликт между тези, които са се събудили в светлината, и тези, които са се събудили в тъмното, е в много отношения доста точна. Това е същата концепция, която се появява преди повече от 2000 години в известните древни текстове на общността на есеите (с които Исус прекарва много време), наречени "Свитъците от Мъртво море". Те пишат за голямата война между архангел Михаил, неговите ангелски множества от деца на светлината, срещу демона Велиал и неговите орди от деца на тъмнината. Днес същата тази концепция е популяризирана с помощта на Холивуд, за да формира основата на някои от митовете на нашето съвременно общество. В Междузвездни войни злите ситове използват тъмната страна на „силата“ (която по същество е универсална енергия) за силата на злото, докато джедаите използват силата според принципите на любовта на космоса.

По същия начин в трилогията „Властелинът на пръстените“ има магьосници на бялата магия като Гандалф, които използват своите духовни сили за добро, а помощникът на Саруман се обръща към „тъмната страна“ и използва техните сили за зло. Тези герои, които са събудили своите езотерични способности, както в светлината, така и в тъмнината, се изправят един срещу друг във вечна борба и са готови или да защитят принципите на свободното общество, или напълно да го поробят. Този принцип е интерпретиран и в свещените учения на индусите в историята за разбиването на Млечния океан, в който асурите (демони) и девите (ангели) се бият помежду си в космическа битка.

Хората могат или да „минат на тъмната страна“, както направи Анакин, или могат едновременно да се покаят и да се върнат към светлината като Дарт Вейдър. Но истинските черни демони и магьосници не са смешни филмови герои. Това са хора, които са се събудили в злото и такова пробуждане носи познание за тъмнината, което може да им даде интелигентност и сила отвъд това, което най-дръзкият научнофантастичен филм може да покаже. Както правилно показват тези филми, тези същества са хора или хуманоиди, те са преминали „на тъмната страна“ и работят според йерархията на злото, за да контролират и проникнат в обществото.

Демоничните същности работят активно за влияние върху съвременното общество.

Много от съществата, за които е писано в древните текстове, са препратки към онези, които имат специфични функции и работят заедно в йерархия на злото в други измерения. Демоните имат важна роля в астралния свят и все още са активни там днес, хиляди години по-късно. Но днес те вече не се нуждаят от физическо тяло, за да функционират във физическия свят. Те вече са част от зла ​​структура, която простира пипалата си от най-долния регион на ада във физическия свят. Съпругът ми и аз, по време на нашите извънтелесни преживявания, ги видяхме да работят чрез своите човешки слуги в тъмните окултни тайни земни общества, които тайно манипулират човечеството.

Тези „ученици на мрака“ използват ИТП, за да получат знания от древни демони, които са извън физическата реалност и работят с огромни зли умове по хилядолетна програма, за да поробят човечеството.

Основна част от това е разпространяването на омраза към всичко, което ви дава знания за тях и техните царства на реалността, като свещени, езотерични и религиозни текстове, разпространяване на лъжи, дезинформация, разделение и нетолерантност.

Те улавят и обръщат духовните течения и дори световните религии, обръщайки символите на светлината, за да ги използват за укрепване на силите на мрака, като в същото време дават лошо име на езотеричното знание. Ето защо толкова много обърнати символи буквално се изсипват от Холивуд и музикалната индустрия в момента. Кликата на техните слуги, хората, които стоят зад този дневен ред, просто го преследват от алчност и пари, образувайки структура от политически марионетки и знаменитости, правителства в сянка, престъпни съюзи и големи корпорации. Те са манипулирани от много малко Посветени на върха на пирамидата, която контролира мнозинството. Те използват човешки слабости и недостатъци, като алчност, невежество, похот и насилие, за да контролират и поробят своите марионетки, а чрез тях и цялото човечество. Точно както имаше няколко сита в Междузвездни войни, има и малко хора, които работят директно с тези демонични същности, тъй като много малко са наистина справящи се със задачата (Алистър Кроули опита и се провали по известен начин), защото по този начин както пробуждането към светлината изисква дисциплина и придържане към определени практики, така и пробуждането към Тъмнината изисква същото.

Всъщност сега на Земята броят на "джедаите" е в пъти по-малък от ситите.

По-голямата част от хората не са наясно с многоизмерните реалности, не се интересуват наистина да знаят какво се случва и животът им просто се определя от това къде е войната между светлината и тъмнината. Решението на коя страна да заемем в тази вечна борба е много важно за по-нататъшното развитие на душата и в него е заложено нашето собствено пробуждане.

Единственият начин джедаите да се върнат е да поставят тази битка в истинския й контекст и да оставят истинските воини на светлината да си свършат работата. Съвременното общество е почти изцяло и напълно изключено от езотеричното знание и неговите вълни от цензура ще изтрият и извратят всичко езотерично от Интернет и ще го задушат на място.

Докато джедаите остават победени и изоставени в изгнание от обществото (като Йода в изоставеното блато на планетата Дагоба и Оби-Уан Кеноби като стар отшелник на планетата Татуин), няма да има щастлив край. Светът отчаяно се нуждае от хора, които могат да използват EFC, за да получат представа за вътрешните работи и проекти на злото, което отговаря на изискването за получаване на духовна мъдрост от по-висши същества, за да помогне за пробуждането на нашите духовни/психически способности.

В крайна сметка планът на злото е да спре духовното пробуждане на хората; не само за приемане на нова информация, но и за осъзнаване на собствената сила като многоизмерни същества.

В края на краищата войната се води именно в духовните измерения, а във физиката се проявяват само нейните резултати.

metaisskra

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.