петък, 7 април 2023 г.

Земен затвор, изтриване на паметта и други експерименти

 Земята е затвор. Поне в някои среди е такова мнението. Твърди се, че Земята, в допълнение към много други функции, е един вид концентрационен лагер за космически същества, в който те или се заточват, за да отработят недостатъци, или са потопени без съгласие. Помислете за това.

Земен затвор и изтриване на паметта

Въпрос: Още веднъж бих искал да обсъдя въпроса за изтриването на паметта. В крайна сметка паметта, доколкото разбираме, се изтрива в самия затвор, за който някои хора говорят?

О: Това, което наричате затвор, не отразява същността на случващото се на Земята. Човек може да допусне многобройни изкривявания на първоначалните правила, но като говорим за затвор... Наистина ли детските градини и училищата са затвори?

Въпрос: За някои деца, да.

О: Тук е същото - за някои, при условия... Никой първоначално не стига тук без основателни причини и разрешение, а липсата на памет остава една от договорните точки на експеримента в момента тук и сега, далеч не винаги е било така. В допълнение, връщането на паметта се дава при готовност на тези, които са на ръба на пробуждането в илюзията, т.к. пробуждането е последната част от цикъла на земните въплъщения и се случва, когато всички земни уроци са отработени.

В: Добре. Да предположим, хипотетично, че те наистина стигат до тук като практика на някакви ненаучени уроци. За какви дела е възможно това?

A .: Показва някакво опустошение, катаклизми, предателство ... всъщност изобщо не искам да гледам тези картини ..

Въпрос: Вярно ли е да се каже, че правилото „не вреди“ е основното във Вселената?

О: Да, точно така. Основно за нарушението му и се попада тук. Проблемът е, че тук то се нарушава още повече от самите въплътени, т.к илюзията за разделение в дуалността не ви позволява да почувствате другите същества, по-специално тяхната болка. В други светове повечето същности са емпати, няма разделение, всеки се чувства като едно цяло и индивидуалността е относителна.

Земен затвор и пробуждане

В: Тогава може ли да се твърди, че развитието на човешката емпатия е част от пробуждането?

О: Разбира се! Емпатията, способността, паметта са част от пробуждането и идват в точното време, когато сте готови. Дългата младост и доброто здраве също до голяма степен зависят от степента на осъзнатост. Това се случва навсякъде в момента, вие го знаете много добре. За тези, които не изпитват такива симптоми, или е рано, или са толкова далеч от изпълнението на поставените задачи, че трябва да обърнат внимание на себе си тук и сега, а не да се опитват да овладеят това, което не разбират или не могат да разберат поради оскъден опит, ниска енергия или висок хаос в съзнанието, водещи до деструктивни модели на поведение. Каквотго е вътре, такова е и вън, никой няма да пусне от тук клоуни, които са напълно извън контрол над действията и мислите си.

Земен затвор или детска градина?

В: На Земята има хора, които не са затворници на детската градина. Защо спомените им са затворени?

О: В повечето случаи това е техен съзнателен избор, земен договор. Това се прави, за да могат независимо и безпристрастно да оценят какво се случва. За да могат да погледнат през призмата на конкретно, дадено преживяване, а не общо или колективно минало. За младите души това е задължителен процес, в противен случай има претоварване с информация, инфо-хаос, често се изкривяват полетата на съзнанието и фините тела, душата не може да натрупа достатъчно енергия, за да влезе в по-голяма реалност, т.к. за да направи това, тя трябва да сортира всичките си преживявания, да разбере вътрешните процеси на малката игра, за да премине към по-висок фрактал.

Въпрос: В екстремни случаи възможно ли е да се разпадне на клетки на съзнанието?

О: Да разбира се. Рискът от разпад винаги съществува, както има риск от гниене на семена в плодородна почва или морално разпадане на дете в интелигентно и щастливо семейство, но обикновено това се отнася само за младите души, опитните изграждат своите клонове на реалността върху стотици прераждания и обикновено успяват да избегнат критични ситуации, а и ще имат повече защита.

В: Говорим ли за душите на материалния и звездния свят?

О: Включително, но не само за тях. Знаете, че в човешките тела има духове на природата и еволюирали представители на животинския свят, а също така има достатъчно пъстри матрични клонинги с полуизвънземни. Древните души на скитниците не проникват в Земята в пълнотата на своята същност, те изпращат само малки части от себе си, които с опит могат или да станат автономни, или да се върнат обратно при своя родител. Във всички случаи липсата на памет ускорява изучаването на уроците, въпреки че крие рискове, но експериментът винаги крие рискове.

Откъс от предишен пост:

Целите на земния експеримент са многостранни и имат много основни причини, които, за съжаление, човешкият ум се опитва да опрости и да издаде резултата от анализа под формата на заключението „Земята е затвор, пълна бъркотия и измама космически мащаб." Това не е съвсем вярно, защото не се отнася за всички, и подобно мислене напомпва вниманието на съответния егрегор, което бих искал да да се избегне. Преди да се хвърлите в изводи, има смисъл да разгледаме най-пълната картина, която никой не вижда за всичките 1000 многоизмерни процента, дори и Създателите. Помислете за най-значимите проблеми на Земята. Нека започнем с откъс от една сесия:

В. Какво означава: "тези, които могат да съществуват само на тази платформа"? Дали експерименталните съзнания са създадени специално, само за тази платформа на еволюцията (Земята)?

О: Не. Количествено дошлите тук са много малко. Първоначално тази платформа е създадена като платформа за обучение и игри. Те се записаха тук всъщност, за да се забавляват. Когато стана ясно, че това може да бъде гигантска творческа платформа, различни цивилизации започнаха да проявяват повече внимание към това. И постепенно се превърна в платформа за еволюция на съзнанието. Но тъй като всичко това не беше 100% изградено и планирано, естествено се появиха местни съзнания. И точно местните съзнания практически нямат къде да се върнат.

Важна забележка от друга сесия:

О. — Не е съвсем правилно да разбираме това като експеримент. (тук отново беше показано в същото време, че експериментът е, така да се каже, алегория, която е подходяща в някои случаи и не е подходяща в други, не е вярно да се каже, че всичко това е експеримент и точка. Много хора, разбирайки всичко твърде буквално, започват да злоупотребяват с такива понятия като "експеримент", "урок", "обучение" и т.н.- всички са правилни до известна степен). На лично ниво, това е по-скоро въпрос на избор на опит, който Висшия Аз е избрал да изпита. Всеки човек е много значим, от всеки зависи много, всеки влияе на цялостната ситуация. Няма конкретни времеви рамки. Спрете да се опитвате толкова много да гледате в бъдещето. Всичко е сега.



metaisskra

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.