вторник, 11 април 2023 г.

Това, което научите днес, ще ви промени завинаги

 Сега живеем в много трудно време, когато много тайни на това място започват да се разкриват. За съжаление, за мнозинството нищо не се е променило и няма да се промени, тъй като носят розови очила. През цялото време, докато търся отговори, разбрах едно нещо - че не можем да променим тази система... Защо? Защото всичко първоначално е замислено от демиурга, за да го направи невъзможно... Това, което се случва в света, е толкова абсурдно, но всички седят и нищо не правят, тоест съгласни са с всичко, което се случва. И това означава, че мнозинството наистина го няма ... Какво означава няма го? Ами ... просто телата се разхождат и това е, вътре е празно ... Искам да повторя още веднъж, че всички, които се събуждат, не трябва да си хабите ресурсите да събудите масата, никога няма да ги събудите трябва да се събудиш сам и да събудиш онези, които го желаят. Човек има една цел на съществуване, да намери истинската си същност и по този път имате всичко, което виждате пред себе си ... Единствената цел на системата е да ви попречи да направите това. Когато нещо се случва на Земята, някои казват, че с това се опитват да ни отвличат вниманието от нещо наистина важно... и те са прави. Но от какво именно се опитват да отвличат вниманието - не знаят. А въпросното отвличане не е от повишението на цените, не от приемането на закони - те така или иначе ги приемат, както и повишават цените; всъщност ви отвличат вниманието за да нямате време да намерите своя истински Аз. Така е устроена тази игра, че ти влизаш в нея и твоята цел по подразбиране е да се измъкнеш от този капан. А целта на системата - да не ти позволи да го направиш. Именно заради това системата не може да бъде изменена, тъй като тя е била създадена от демиурга като най-голяма пречка по пътя към осъзнание и търсене на своето истинско Аз. 

Някой би казал: "Но как така, ето ме тук, сега чета твоя блог!". Не, приятелю, не ти четеш, защото това не е твоето тяло, мислите също не са твои. Ти никога не си се виждал дори не си осъзнавал и усещал.

Що се касае до скритите земи, извън пределите на нашия парк - за да попаднеш там, минимум е нужно да намериш истинското си Аз. Иначе, първо - ти никога няма да намериш изход и даже да ти кажат къде е той, ти няма да го видиш. Именно заради това се създават изкуствено различни проблеми на Земята - за да нямаш време за саморазвитие и да не можеш да намериш и установиш връзка със самия себе си. Смартфони, игри, новини и т.н. - всичко това е за отвличане на вниманието от главната цел.

Да вземем за пример тези новини, по тях се показва само негатив. Тук откраднали, там похитили, някъде взривили, някъде нападнали и т.н. Всичко това цели да ви вкара в депресия - в такова състояние на човек не му е до нищо. А ето че и за наема за квартирата идва момента... о, какви суми се получават - и в резултат още по-голяма депресия... Отиваш в магазина със стотинките, които са останали и разбираш, че цените пак са вдигнати. Аа, да - доларът се е вдигнал, може и цените да се вдигнат :)  Но някога виждали ли сте цените да се понижат в синхрон с падане на курса на долара? Не. Значи доларът е изкуствено завишен, за да не се бунтува народа. "Какво - не ние сме повишили цените, виновен е доларът" - казват отговорните хора. Добре...

Когато човек има външни проблеми, за него не е приоритет да търси истинския си Аз. Всеки разумен сега разбира към какво клони всичко ставащо на тази Земя. Нищо не е както преди - нито усещането, нито времето, миризмите, вкусовете, преживяванията... Сякаш мозъкът е завит в целофанов пакет - всичко стана изкуствено. Ситуацията по света говори само за едно: че играта се доближава до своя логичен край, а по-точно казано - не игра, а това НИВО. Очакваме следващата част от световния спектакъл и сега сме на прага на неговия преход в нова фаза. 

Какво ни остава да правим? За начало да си зададем въпрос: "А какво можем да направим?" Правилно - нищо. И това бе добре показано по цял свят, че никой нищо не може... Всичко както си беше - така и остана, даже е и по-лошо. Остава да се разбере - кой си ти всъщност, да намериш истинското си Аз и именно там да намериш отговорите на много въпроси. Ако стигнеш до това ти ще можеш да разбереш дали наистина искаш да преминеш в друго направление или искаш да останеш в тази. Без да чуеш истинското си Аз, ти няма как да разбереш, ще бъдеш все така манипулиран и животът ти ще увисне в безтегловност. 

За да улесниш това търсене на себе си - представи си, че твоето тяло е враг и следи за него. Отдалечи погледа си, настрой вниманието си например върху тила и върха на носа, наблюдавай тялото си. След известно време ще започнеш да осъзнаваш, че тялото и ти сте съвършено различни неща; и мислите, и всичко, което виждаш е способ за отвличане, за да не срещнеш никога истинското себе си. А ако го направиш - ти ще видиш матрицата, истинския свят, и ще започнеш да разбираш всичко, което се случва тук



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.