петък, 28 април 2023 г.

Изтриват паметта и внушават фалшиви мисли

 Обама е похарчил 200 милиона долара за проект, който изучава реакцията на човешкия мозък на въздействието на психотропни вещества и електромагнитно облъчване. Нека да видим дали е възможно да бъдат увредени човешките мозъци, да им се изтрие паметта или да се внушат фалшиви спомени, а най-вече - дали всичко изброено може да се постигне безконтактно. Именно към това сега се стремят всички шизофреници на власт. Те не искат да се включват към вас както бе например във филма "Матрицата" или да слагат чип в главата чрез операция - те искат да управляват всички от разстояние и безконтактно, без да ви уведомят. Знае се, че са се провели изследвания (според гореспоменатия проект) в такива направления като: изтриване на паметта и насочване към погрешни действия; принудителна манипулация на дихателния процес; принудително дърпане на ръцете по време на сложна и деликатна работа, водещо до раняване или провал на тази работа; предаване на звуци към човека в микровълнов диапазон, за да чува гласове; прозрачни клепачи - когато човек е затворил очите си, но въпреки това отново вижда всичко и не може да заспи; а също и изкуствен звън в ушите...

Първото предаване на глас право в човешката глава от разстояние е било осъществено от д-р Шарп във военно-медицинския център "Уолтър Рийд" през 1974 г. - това е техен първи и разсекретен успех. Те имат и засекретени изследания, проведени преди това. От изтекла информация се знае, че още от 1952 г. под ръководството на Пентагона и ЦРУ е имало най-различни опити с обикновените американци - например над щата Флорида са били разпръсвани комари, заразени с жълта треска. И само можем да си представим какво се случва в наши дни. Повдигайки глава, всеки ще види голямото количество кемтрейлс - и това, че гледката е еднаква във всички страни по света говори за факта, че всички шизофреници на власт са от един отбор и изпълняват едни и същи команди. 

Известният американски сатанист Майкъл Акино написал през 1980 г. книгата "Войната на разума", в която разсъждава как може да се използват ниските честоти с цел контрол над хората и техния разум. Принудителен достъп до паметта, принудително дърпане на ръцете, принудителна реч и т.н. И той специално отбелязва че с помощта на тези ниски честоти хората могат да бъдат заставени да направвят всичко, което иска опериращия с тях. Затова не е чудно, че след някои от мсовите стрелби в САЩ заловените стрелци са разказвали, че са чували гласове и изпълнявали команди.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.