четвъртък, 27 април 2023 г.

Австралия - достъп до скрити земи

 Австралия - на пръв поглед много загадъчен континент, подобно на Антарктида. "Какво му е загадъчното?" - биха попитали мнозина, добавяйки, че си е континент като континент... Но ако погледнем от друг ъгъл - изобщо не е толкова обикновен. Най-странното е т. нар. "Австралийска ограда", простираща се на хиляди километри. 

Съществува легенда, че някога придвижването по тази територия е било свободно и всички желаещи са могли да тръгнат на пътешествие чак до ледените стени на Антарктида, зад които се намират други земи. Други земи? Това вече е интересно. Както и това, че може да се отиде чак до Антарктида. Между впрочем, дори институционалните учени са признали, че Австралия и Антарктида са били един континент. Това се вижда отчетливо и на стари карти. 



А може наистина да има такъв проход и за по-лесно са решили да го скрият от нас? Да видим официалната версия за какво е нужна такава ограда. И така - специалното ограждение, простиращо се на около 6 000 км е построена още през миналия век и както властите уверяват, че тя е проектирана само за защита на местната фауна от дивите зайци котки и кучета. Но почакайте - ограда с напрежение 10000 волта за защита от зайци, които могат свободно да си прокопаят тунел под оградата!!! Звучи несериозно. 



За простосмъртните входът към охраняваната територия е строго забранен. Ако ви видят и заловят, то ви чака голяма глоба - и това в най-добрия случай. А в най-лошия - затвор, а може и да изчезнете безследно. Нима австралийските зайци, котки и кучета са толкова опасни за човека, че двуметровата ограда се охранява от военизирани патрули, или оградата действително скрива нещо важно - това, което не трябва да се узнае от обикновен човек...



 Интересно е и че за най-дългата ограда в света регулярно се отделят милиардни средства от бюджета на страната. И тук възниква въпрос - що за зайци са тези, щом заради тях се слага толкова висока ограда... Дори на някои места има двоен ред ограждения. Не, приятели - в тази "чудна" история за зайците и дивите кучета за мен няма и грам истина. По-скоро бих се насочил към версията, че там крият нещо от нас. Нека помислим и логично - веднъж са те предупредили, че там има "зли" зайци, а ти си преминал оградата; но нали са те предупредили чрез поставени табели и друго подобно... Дори и тези зайци да те изядат - на властите ще им е все едно, нали са те предупредили. Но не - даже могат да те затворят заради преминаване на оградата. Много странно. А има и друг любопитен детайл - в южна Австралия има заснежени планини и снегът там е доста повече, отколкото дори в европейските Алпи. 



И това при факта че на старите карти Австралия и Антарктида изглеждат като един континент. Възможно ли е тогава австралийската легенда да е истина и чрез тайни пътеки да се стигне до Антарктида? Още по-странен е факта, че всички на този континент живеят по крайбрежието, а центърът му пустее. 

Нека се върнем към оградата - стоманена с височина 2-3 метра, под напрежение, всеки ден се патрулира и ако е нужно се правят поправки... И тук става още по-интересно - как точно зайците могат да повредят стоманата, която е и под напрежение? Да, има и места, където няма напрежение, но това не променя същността. Никакви кучета и зайци не могат да увредят стоманата. Излиза, че зад оградата има по-опасни съяества които биха могли да направят това и залъгалката че оградата е заради зайците е просто за пред наивните туристи. 

По официални данни в Австралия годишно изчезват безследно около 35000 човека. Получава се около 95 случая на ден. Разбира се, много от тях биват намерени, примерно от тази бройка може да стигнат и 80. Но остават около 15 души, прпаднали без вест. Възможно е да са сред тези любопитни, които са решили да узнаят какво има зад оградата... Не е изключено някъде там да се намира портал, който се охранява и чрез него се стига до Антарктида, а може би и в други места. Ако е така, какво остава на властите - само да скрият добре това място, да построят ограда и да говорят басни за зайци и диви кучета. Без съмнение, това, което те охраняват е добре скрито от очите. Може дори обектът да се намира в някоя скала, без възможност за видимост отвисоко. 

Какви са най-подходящите хипотези?  Зад оградата, в дълбините на материка се намира портал, чрез който може да се стигне до Антарктида, а от нея вероятно и да се излезе от този парк. Възможно е легендата да е истина и да е възможно достигане на Антарктида пеша. Има и още една версия - че там непосредствено е изходът от този парк, както в сериала "Westworld"...  Центърът на целия спектакъл по названието "Земя" и всички режисьори седят там...

При всички случаи там има нещо, което не са "страшните" зайци... 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.