понеделник, 24 април 2023 г.

Ескалация в битката между демиургичните адепти - 1

 Нашият свят се намира в определена зависимост от главните кукловоди на този театър на абсурда, който наблюдаваме сега. Стопаните на тази илюзорна матрица (както наричам този свят, който е създаден от тях, благодарение и на нашите сила и енергия) дори не се намират тук, кукловодите се явяват космически гости. 

Що се касае до ситуацията, която се случва в момента - самият свят на илюзорната матрица, в която се намираме, бива управляван от особено квантово устройство, което в моите публикации наричам "демиург", т.е. архитект, строител; именно в този смисъл на думата, а не творец с главно "т". Предполага се, че това устройство е създадено от нашите предшественици и е помагало да се създадат множество идеални форми. Но за съжаление, впоследствие е било подложено на хакерска атака с последвало препрограмиране, в резултат на което сега ръководи тези процеси, които се случват тук, в нашия свят. И във връзка с това, че е квантово устройство (или по-грубо казано - компютър), всички тези процеси се програмират със специални матрични кодове, т.е. имат числово изражение. И това е най-ярката следа в дейността на това устройство и в наличието на въпросната система. Има и други насоки - архитектурни особености, както и особености в различни клонове на науката, изкуството; но най-издайнически се проследява именно по споменатите цифрови кодове. 

А ние не сме първата версия на матрицата; всичко, което бе декларирано във филма "Матрицата" е точно така. Разликата е, че няма такива мишини-роботи, а това са други същества, които се различават съществено от нас и действително ни възприемат като своя храна, енергиен ресурс, защото се хранят с нашите емоции, енергии. На древен иврит това звучи "гавах" (произнася се "хавах", което е палиндром). А системата често използва тези палиндроми, както и всичко на реверсивен принцип - с цел да се превключват потоците енергия както в едната, така и в другата страна за удобство на управлението на нашия свят. 

И така - веригата с кодове за негативни събития в миналото изглеждаше така: 11 23, 32, 6, 9, 44. Що се касае до сегашната ситуация - започвайки от 2019 г. (възможно е даже да е било планирано по-рано), системата е започнала да изпитва енергийна криза. И отначало са се прилагали варианти на сценарий, за да се изравни ситуацията чрез получаването на допълнителен урожай. Всичко, през което минахме, е от въпросния сценарий. Но човекът е много интересно същество - непокорно и своенравно, от гледна точка на владеещите тази система, поради което те не успяха да реализират всичко, както са го планирали. В резултат се получи енергийна криза, от която те потърсиха изход чрез създаването на военната конфронтация и събирането на допълнителна енергия, посредством въвличането в боеви действия на голямо количество хора, получаване на голямо количество жертви и т.н. - така сега те ни доят енергийно. 

Но е настъпила криза и в тяхната пирамида на властта. На тази планета владеещите матрицата имат т. нар. "системни адепти", които са сключили нужните договори и управляват нашия свят, играят стриктно ролята си на послушни кукли и получават хапки от масата на своите господари. Тук е важно да се отбележи, че те не се страхуват от смъртта, понеже това е един от първите уроци, който те научвата в тази ферма - че реално смърт няма. Те преминават през елитна реинкарнация, съхраняват спомените си за минали животи, могат да се връщат в този свят отново в качеството на управляващи и така да стават отново тези главни играчи на шахматната дъска. А нашата роля в тяхната игра е да оставаме все същите послушни пешки. Но ето как стигнахме до момента когато тези "послушни пешки" не са вече толкова послушни. 

А сега да насочим внимание към текущите събития. Сега е невъзможно да бъдем презаредени, както се е случвало с нашите предшественици. Понеже те са преминали точката на невъзвращаемост, не им достига енергия; а и не могат просто да унищожат този свят, без да го възстановят след това. Това са определени космически кони, които те са длъжни да спазват. Разбира се, нас тази ситуация не ни устройва, понеже това е и нашия път - да го изминем и да разберем, че се намираме в този свят на изкуствено управление, да се развием максимално духовно, за да можем да им кажем - "Ние не сме вашата храна, ние не сме тази цивилизация, която вие считате за мравки или червеи под вашите крака. Ние стигнахме това ниво, в което повече не са ни нужни опекуни". И дойде ли този момент - оковите ще паднат. Колко бързо ще се случи - дали в тази матрична версия или след десетки, стотици години - не мога да кажа нищо определено. Но това ще се случи без съмнение, защото това е човешкия път. 

Сега на върха на пирамидата на властта тези адепти се сражават, защото и за тях е създадена ситуация на конфронтиране. Даже бяха пуснати в ход тези резервни матрични кодове, които са били предвидени за следващата версия на матрицата. Поради което лагерът на системните адепти сега се дели на поддръжници на старите кодове и на поддръжници на резервните кодове. А такава ситуация е много изгодна и за самия демиург, тъй като той управлява тези процеси и накрая ще избере най-силния; толкова жестока е селекцията. Веригата резервни кодове е следната: 22, 34, 43, 67, 76, 88. Те са тясно свързани с кодовете на основната матрица. А събитията, които започнаха да се случват само потвърждават, че е налице опит за въвеждането на тези резервни кодове.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.