сряда, 5 април 2023 г.

Проект "Син лъч", 4 етапа, близо до финала

 Проектът "Син лъч" се състои от 4 етапа. 1-ви - изкуствени земетресения ще бъдат предизвикани по цял свят, след които ще бъдат "открити" древни артефакти, които ще предизвикат остарелите религиозни доктрини. 2-ри - ще има прожекции на голямо космическо шоу с използване на холограми и лазери за имитация на извънземно нашествие. 3-ти - електронните устройства ще изпращат сигнали в мозъците на хората, карайки ги да вярват, че техния бог им "говори". 4-ти - ще се случи свръхестествено събитие, което ще застави хората да приемат нов световен лидер като свой спасител.

"Син лъч" е таен проект на НАСА и ООН, в който е планирано използването на най-висок клас технологии за пресъздаване на фалшиво извънземно нашествие и фалшиво пришествие на Христос, за да могат да установят Нов световен ред, начело с антихриста. Този план за пръв път е бил огласен пред обществеността от канадския разследващ журналист Серж Монаст - още през 1994 г. Той е получил документи, потвърждаващи съществуването на този план по превземането на света. Монаст твърдял, че властите го преследват заради направеното публично разобличение на този план и че неговия живот се намира в опасност. Той умира през 1996 г., по официални данни от сърдечен присъп, на възраст от 51 години. До последния си ден Серж Монаст е считал, че този проект е част от пъклен заговор, имащ за цел създаването на единно световно правителство, оглавено от антихриста. И след смъртта му неговите последователи продължили да изучават тази тема, в резултат направили връзка между "Син лъч" и ХААРП - научен проект, който изучава йоносферата. Те твърдят, че ХААРП може да управлява климата предизвиквайки земетресения, а също и да създава холографски изображения в небето; те също твърдят, че наблюденията на НЛО, кръговете в посевите, кемтрейлс и други аномалии се явяват признаци за това, че "Син лъч" се тества или дори вече се реализира.

Монаст също е споменавал, че в прожекциите от небето ще участват и спътници. А сега знаем със сигурност, че такива наскоро изстреля тъмния субект Илон Мъск. Има и нещо друго интересно, свързано с него - той строи космически ковчег. На тази картина Мъск е селектирал част от оригинална картина, на която е показано как въоръжени войници не допускат хората в ковчега, а товарят в него само животни - всеки вид по двойки. По плана на Мъск корабът ще достави живите същества на Марс. Той публикува постинг с изображение на космическия ковчег. Картината е от 1968 г. на японеца Сигеру Комасудзаки.



Монаст също твърди, че тези събития ще съвпаднат с крупни политически изменения в светоната система, като например мирни съглашения, икономически кризи или войни - и всичко това вече се случва. 

Основната цел е хората да приемат една нова, универсална религия, основана на хуманизма. Тази религия ще бъде оглавена от самозванец, който ще претендира, че е върналия се Христос или че е извънземен Месия/ След това той ще установи единно световно правителство с пълна власт над човечеството.

Ако се разгледат 4-те пункта на целия план, то можем да кажем, че 1-ви пункт с глобалните катаклизми и земетресения е изпълнен или се изпълнява и в момента. Глобалните световни промени - свалянето на правителства, разрушение на редица страни: Либия, Югославия, Ирак, Афганистан, Сирия, Украйна.... Кой е следващ? Противопоставянето Изток-Запад е на границата на ядрена война... Всичко това вече е реализирано. Подготовката за космическото шоу с извънземните е в ход. Мрежата от спътници за реализация на проекта вече е създадена. Електронните устройства, изпращащи сигнали към мозъците на хората също са тук. Помнете: т. нар "Хавайски синдром" е просто полево изпитание на тези технологии. И всичко насочва към това, че реализацията на проекта е на финалната права. На прага сме на въпросното свръхестествено събитие, което ще застави хората да приемат новия световен лидер като свой спасител...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.