сряда, 12 април 2023 г.

Как Северна Корея е свързана със случващото се по света?

 Нека отбележа, че този постинг ще бъде леко шифрован, за разбиране само от мислеща аудитория ....

 Знаете ли, скъпи приятели, че в Северна Корея нямаше "шоколад Корона"? Във всички страни от нашия парк го имаше, но именно там го нямаше .... Така се ражда въпрос, който може да отвори очите на мнозина ... Защо от 2019-та, по време на масовата разпродажба по света на шоколада Корона, той не е доставен в Северна Корея? Или може би просто не ядат такъв шоколад? Или може би защото в Северна Корея всичко е съвсем различно от това, което се опитват да ни убедят? 

Много от вас са гледали филма "Шоуто на Труман". И точно Северна Корея е един от тези примери. Смятам, че няма друга подобна страна. Тя е на картата, в главите на хората, но всъщност е закрита зона, където със сигурност се отработват различни схеми. А цялата тази показност по ТВ, която ни демонстрират - това е просто за замазване на очите на наивните овчици. И така - много вероятно е всички хора в Северна Корея да са просто актьори, макар и все още да имам някои малки съмнения. Но че управниците на тази страна са такива - за това няма спор. Възможно е хората да са подобно на Джим Кери в "Шоуто на Труман" - те самите да не осъзнават, че се намират в игра. И при всичко това, ако бяха започнали да опитват и от "шоколада Корона" - би се получила такава бъркотия, при която целия актьорски състав ще претърпи крах, понеже лечението от зависимостта към шоколада е нужно да се владее, но това не е по силите на актьорите. Като цяло - разбирате, че този сапунен мехур щеше да се спука. За целия свят Северна Корея е една странна, затворена страна. Но кой знае какво става зад кулисите на този театър? Какво можеш да правиш там, след като си напълно отрязан от останалия свят? Точно така - всичко. Например, да правиш различни опити с колайдер; да откриваш портали към скрити земи; да укриваш рептилоидни същества.... като цяло - можеш всичко. 

И така - в момента в света се случва крах на цивилизацията. Но защо именно крах? Защото повечето хора напълно престанаха да бъдат хора. Доколкото човек побеждава страха, дотолкова е той човек. Какво виждаме сега - ненавист, егоцентризъм, страх.... Човек попада в беда и вместо да му помогнат, всички наоколо вадят телефоните си и започват да СНИМАТ! У мнозина отдавна няма чувството за братство - всеки мисли само за себе си. А ако можеше да се обединят усилията и поне за ден се забравят разногласията и кажем всичко, което мислим за тях (играчите зад кулисите) - тогава и шоколадът Корона, както и другите техни "произведения" щяха да загубят силата си. И знаете ли кое е най-обидното? Че всичко добре разбират това, но никой не прави нещо. Страхът - това е главния съперник...

Нека се върнем към Северна Корея. СЗО потвърди, че там не е имало "шоколад Корона". Но как би било възможно всичко това? Цялата ферма под названието "Земя" получаваше ежедневни доставки от шоколада, а в Северна Корея така и не могат да получат! Това е просто нереално. Оформя се версията, че там е просто "Шоуто на Труман" и ако бе внесена дори само една бройка от този шоколад, то целия спектакъл щеше да се провали с гръм. Най-вече защото актьорите там няма да успеят да изиграят и тази роля, тъй като ще се наложи и пълна промяна на сценария. А и другите могат да заподозрат нещо. По-добре е да се дава вид, че всички са "озадачени" и преживяват за Северна Корея. А щом СЗО казва, че няма доставки на шоколада Корона в С.К. - явно е точно така; а щом е точно така - значи целия този цирк с "любителите на шоколада" е нищо повече от световен спектакъл, в който мнозина повярваха. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.