събота, 11 февруари 2023 г.

Какво не е наред с този свят?

 В света има три вида хора:

* Тези, които правят каквото им се каже без въпроси.

* Тези, които ги контролират.

* Тези, които отказват да играят тази игра и мразят другите две.

Какво не е наред с този свят? Защо се случват всички тези войни, хаос и катастрофи? Защо хората просто не могат да живеят заедно в мир? Когато възникнат конфликти, защо ООН и други световни организации не могат да спрат всичко това, въпреки мощта си!?

Дали защото човечеството има зла природа? Това просто човешко поведение ли е? Много въпроси. Когато се огледаме наоколо, може да ни се стори, че човек по същество е зъл, но това не е така. Всички имаме както добро, така и зло, те са субективни термини в смисъл, че можем да дефинираме доброто и злото по какъвто начин пожелаем. Това, което е добро за един човек, може да се счита за лошо за друг и обратното. Но човешкото общество в крайна сметка отразява умовете на своите лидери и ако лидерите приложат това, което повечето възприемат като зло, обществото също става зло и обикновените хора под злото правителство ще започнат да действат по същия начин като техните лидери. Все пак НИЕ сме тези, които избираме нашите лидери, така че в крайна сметка отговорността е на всички нас.

Целият този световен хаос, геноцид, етническо прочистване и хуманитарни катастрофи имат цел. Всичко това е много внимателно планирано от няколко души, хора зад кулисите на "висшето общество", над всяка структура на държавната власт, за която обикновеният гражданин знае. Това е съвременно продължение на древната тема за "Завладяването на света". За тези хора властта, контролът и богатството са тяхната истинска религия и те използват всякакви средства, за да запазят своята власт и контрол, включително убийства и геноцид. Тези хора на върха, които предимно принадлежат към Кралската кръвна линия, в момента работят за намаляване на населението на света, за да улеснят поддържането на своя контрол и в крайна сметка да стигнат до централизация на цялата власт, която ще включи целия свят в своята орбита .

Това е много стар план, по който тези кръвни линии са работили от хиляди години. Сега обаче е времето, когато те разполагат със средствата да постигнат целта си и да завършат „Делото на вековете“. Те гледат на нас, обикновените жители на Земята, като на долни животни и ни обезличават в собствените си умове толкова много, че не им пука дали ще живеем или ще умрем. В бъдещото „Едно глобално общество“, ако успеят да постигнат това в най-голяма степен, вие и аз ще станем нищо повече от бездушни роби за тях, които те могат да убиват и да се отнасят с нас както си поискат по всяко време.

Много неофициални ентусиазирани изследователи наричат ​​това Новият световен ред, но всъщност товa e редът на Стария свят, който сега трябва да бъде напълно въведен, ако не направим нещо по въпроса.

Както ще покажа в този сайт, ние вече сме контролирани от техните зли умове, измамени от тях и бидейки роби на тези супер богати семейства, повечето от нас дори не го забелязват, но бъдещето, което те ни готвят, ще бъде ужасно. Препоръчвам ви да продължите да четете статиите от този сайт и съм сигурен, че ще останете изумени от количеството информация. Нещата, за които не сте мислили, които никога не са имали смисъл за вас, изведнъж ще си дойдат на мястото. В скалата на градиента ще започнете да получавате пълната картина. Ще станете възможно най-наясно какво се случва в света и защо и ще можете да видите във времето как се случва всичко това и ще разберете защо се случват определени неща. Прочетете и осмислете първо една или повече страници от този сайт, защото в него има много информация за четене, но е важно за оцеляването на всеки човек да знае това, което ще ви кажа сега. 

За демократи или републиканци гласувате? За кого има значение? Има ли разлика между тях?

Ще ви покажа, че резултатът от изборите, за когото и да гласувате, е вече детайлизиран и предсказан не от самите политици, а от реални сили, от невидимо за широката публика „правителство в сянка“. Политическите решения, които вземат, не са в наш интерес, а само в техен интерес. Парите от данъците, които плащате на вашето правителство, за да могат да работят за нашите общи цели, всъщност отиват за техните цели, които са много различни от нашите. Този „Елит на световната власт” е дълбоко потопен в окултното и черната магия. Ритуали се практикуват в тайни общества като масони, илюминати, сатанисти и др.

Кои са тези хора, за които говоря? Те са основно 13 супер богати семейства, принадлежащи към древните кръвни кралски линии на Европа, а техните васали са международни банкери. Техните родословия се връщат в дълбокото минало - в стария Вавилон, Картаген, Египет и по-нататък в историята. Това са едни и същи семейства, но под различни имена, които са повлияли на историята на Земята от незапомнени времена. Това е поразително, но се надявам, че този сайт доказва моята гледна точка без никакви съмнения или противоречия.

Късмет,

Уес Пенре, уеб администратор и изследовател.



http://illuminati-news.com/index.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.