петък, 3 февруари 2023 г.

ВОЙНА ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА НА ЗЕМЯТА - 2

 Склонни сме да гледаме на войната само от една гледна точка, която познаваме, но извънземен враг може да я погледне по съвсем различен начин. На Земята извънземни превземат определена земна нация, унищожават нейната икономика и след това възстановяват превзетата страна. Япония и Ирак са два такива примера.

Но какво ще стане, ако целта им е да запазят планетата и инфраструктурата непокътнати?

Необходима е някаква форма на инфраструктура, която да поддържа милиарди човешки животи, особено ако хората на планетата трябва да се използват като ресурс. В извънземни земни лаборатории, управлявани от хора, предатели на своята раса, тези дяволски учени използват термина „Вивариум“, за да поддържат живи животни – човечеството. Те тайно отвличат хора, използват ги за различни цели и ги връщат, но вече максимално увредени на фин план. Всъщност има много повече смисъл от директната война на Земята. Всъщност цялата планета е вивариум на извънземни. Почти сигурно е, че клонинги също ще бъдат създадени и тайно поставени на ключови държавни позиции, за да помогнат на извънземните да получат контрол над цялата Земя. При такъв сценарий тяхната тайна война може да бъде спечелена без изстрел.

„Спечели войната с един изстрел“ е стар израз. „Не повреждайте продукта“

Вече сме далеч от точката, когато човечеството беше „Великият експеримент“ на мощни извънземни раси, както някои го наричат. Може би за някои от тези добронамерени извънземни раси сме в ранните етапи на тяхното изследване. Но те не са най-сериозната заплаха, пред която сме изправени. Що се отнася до другите агресивни извънземни раси, в момента сме в латентно състояние на война.

Събитията от 9.11.2001 г. бяха явно прикритие за началото на тази война и публичен претекст за формирането на Министерството на вътрешната сигурност на САЩ (DHS). DHS може да е единствената видима организация, която виждаме като агент на извънземни, така че можем да видим врага и да водим война срещу извънземни за известно време. Това може също да обясни защо ръководителят на DHS е руснак и никой в ​​правителството не го е грижа, въпреки че Студената война отново се разгаря. Тайният дневен ред на DHS може да е за извънземната война, чрез своите човешки слуги в правителството на САЩ, с други страни на Земята.

Получавам имейли от неинформирани хора, в които се казва, че отвлечените могат просто да кажат „не“ на своите похитители или да призоват Бог да спре това. Тук съм, за да ви кажа, че тези методи са били изпробвани много пъти от много хора, включително богобоязливи християни и мюсюлмани, и те просто НЕ РАБОТЯТ. Бих искал да ударя шамар на онзи глупав човек, който пусна този слух, че Бог ще спре всички отвличания, ако само го помолим за това. В това няма нищо по-далеч от истината.

Нека бъдем честни – Бог не се е намесил и не е спрял този проблем през цялата история на човечеството. Той не спря Сталин, Хитлер, Япония, САЩ и много други зли хора и държави да убият много милиони невинни хора. Трябва ли да мислим, че всички тези милиони невинни не са се молили за помощ? Това не означава, че Бог не съществува - това просто означава, че той не решава този проблем, защото ние го искаме.

Има и такива, които твърдят: „Всичко е измислица и просто резултат от усъвършенстван контрол на ума“.

Същите тези хора онемяват, когато останат физически доказателства, много от които не могат да бъдат фалшифицирани. И това беше достатъчно за такива скептици. Един полковник от американската армия веднъж ми каза преди години: „Всяка война се печели още преди да е започнала“.

Това важи ли и за война с външни сили? Сигурен съм, че е така. Трябва да разгледате списъка, който предоставих по-горе, който показва само някои от последствията от НЕБОРБАТА срещу това поглъщане. Нещата само се влошават и в обозримо бъдеще, ако не направим нещо, ще бъдем обречени като вид. Няма какво да губим.

Моите изследвания също така определено установиха, че античовешкият извънземен фактор на Земята е замесен от страна на военните, разузнавателната общност, корпорациите и т.н. Въпреки че не знам всички подробности относно дълбочината на участие или кои са те, е ясно, че те съществуват и са част от проблема с поне някои от отвличанията, които се случват.

Важно е да се оцени невероятно пагубното въздействие на честите отвличания върху живота на цялата човешка раса. Представете си, че се прибирате от работа, изтощени от тежък ден. Вечеряте и си лягате около полунощ. Около час след като си легнете, някой ви събужда и ви държи буден цяла нощ. Около 5 сутринта си лягаш, но не можеш да заспиш. В 6 сутринта, когато алармата звъни, трябва да станете, за да започнете новия си ден и да тръгнете за 8-часовата смяна. Когато сте отишли на работа, сте спали само около 2 часа. След това идва вечерта, хапвате и се връщате в леглото. Същият процес, който ви държи будни през по-голямата част от нощта, се случва отново и отново. Отново и отново, ден след ден, седмица след седмица, месец след месец, оставате будни цяла нощ. Сега си представете, че това се случва почти всеки ден от седмицата, но трябва да запазите работата си на пълен работен ден, защото в противен случай няма да получите заплащане. Сега си представете, че това нещастие продължава с години. Имате ли идея? Може ли да сте буден на път или цял ден на работа? Това не е нищо друго освен мъчение с лишаване от сън, което е предназначено да ви измори.

Единствената истинска разлика между горното описание и отвлечените хора е, че в повечето случаи тези, взети през нощта, не знаят, че са били будни цяла нощ. И това не е просто будност "горе" - това е и нощ, пълна с ужас. Историите на Били Майер за отвличания от извънземни описват контакта му с извънземни като грижовен, топъл и приятелски настроен. Но това е много малък процент от това, което преживяват отвлечените и е далеч от типичното преживяване, съобщавано от отвлечените. Сега добавяме към цялото това изтощение, страдание и сложност самия факт, че тези отвличания никога няма да свършат за тези хора. Изследванията показват още, че в почти всеки подобен случай няма само едно отвличане. Кошмарите ще продължат да унищожават живота на отвлечените до деня, в който умрат. След като имплантите бъдат премахнати, нови импланти се поставят отново и отново по време на следващото отвличане. Свидетели твърдят, че дори преместването из страната не е спряло това, може би защото те вече имат импланти, така че техните похитители (извънземни или хора) да могат да ги намерят.

Много отвлечени извънземни са третирани много по-лошо от всеки от техните слуги човешки учени. Защо?

Ето фактите: Учените често работят със субсидии от няколкостотин хиляди долара или по-малко, но все пак трябва да платят около 30 000 долара за всяка възрастна маймуна резус, използвана в изследванията. Всеки експеримент изисква множество животни, за да се гарантира точността на експерименталните резултати. Може да отнеме месеци, за да премине всяка нова маймуна през карантинен период на изчакване и още няколко месеца, за да се обучи животно за когнитивни изследвания.

Извънземните или техните човешки слуги в правителството, военните, научните или разузнавателните общности, които извършват отвличания, не плащат нищо за своите тестови субекти и никога не трябва да чакат период на карантина. Изследванията показват, че някои извънземни раси се хранят със силни предизвикани от човека емоции на страх, депресия и ужас и събират получената духовна енергия. Това е като форма на вампиризъм...



Тед Туитмайер.2008.

от Data4Science.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.