четвъртък, 16 февруари 2023 г.

Кори Гуд и Дейвид Уилкок за ИИ, "Комитет 200" и други актуални новини

 „Те винаги са ми били представяни като Комитет на 200-те, за няколко месеца Комитетът загуби 1/3 от своите членове).

И така, Белите кралски дракони искат да предадат всички и всички и Кабалът разбра за това и беше много разстроен, след което незабавно започнаха раздори и разединения между различни групи от Кабал и Синдиката. Те се обърнаха един срещу друг. В същото време много фракции на Кабала започнаха да се превръщат в това, което бихме нарекли „свидетели“. Те се предадоха масово на SSP Alliance, донесоха със себе си купища доказателства срещу тайното правителство на Земята и обещаха да свидетелстват срещу Кабала в бъдещи съдебни изслушвания, ако им бъде дадено убежище извън света или програма за защита на свидетели извън света и техните семейства. Като цяло започна ужасна каша. И тук се появи Гонзалес.

Както Гонзалес разказа по-късно, когато той (и представители на Алианса) пристигнаха на определено място на повърхността на Земята, някъде в югозападните щати, където беше посрещнат от председателите на Комитета на 200-те, челюстта му буквално падна . Сред тези, които го посрещнаха, той видя много известен политик, съветник на много президенти, поддръжник на Новия световен ред и намаляването на населението. Възрастен мъж със сива къдрава коса, силен акцент и тъжни очи. Няма да го назовавам. (Бележка на преводача: Говори се, че човекът, когото Кори описва, не е никой друг, а Хенри Кисинджър.)

Гонзалес каза, че когато този човек се приближи и се представи, челюстта му (на Гонзалес) буквално падна. Мъжът придружи полковника в залата и продължи да моли да бъде по-уважителен, отколкото в предишния инцидент, когато Гонзалес пусна голяма вълна. (Говорим за посещение на марсианска колония.) Гонзалес влезе в залата и веднага той и неговите пазачи (интуитивни емпати) усетиха известна театралност. Сякаш от самото начало всичко беше много престорено, за да създаде впечатлението, че драконианците не действат от позиция на слабост. Те искаха да покажат сила.

Когато Гонзалес и охраната влязоха в гигантското фоайе на затворения хотел, имаше почетен караул под формата на гигантски / огромни влечугоподобни войници с дълги оръжия с острие в края, наподобяващи широки мечове. Стояха неподвижно с крака на ширината на раменете. Зад тях бяха богомолките и някои други инсектоидни същества. Гонзалес и стражите се придвижиха напред и в средата на композицията видяха същия Бял Кралски Дракон, главата на Кралските Дракони, Дракон номер 1. Самият Дракон твърдеше това. Той веднага "грабна" ума на Гонзалес и както по-късно призна полковникът, краката му сякаш се подкосиха. Но преди това беше сигурен, че преувеличавам тъжния си опит с това същество. В този момент, съвсем недвусмислено, Белият Кралски Дракон нареди на Гонзалес да повтори на глас всичко, което би казал, така че всички присъстващи да го чуят. Той започна да казва: „Сините Авиани и Алиансът на сферите ви заблудиха колко сме могъщи ние и колко могъщи са нашите господари“.

Седяхме на масата с Гонзалес, когато той забеляза, че драконианците за първи път потвърдиха съществуването на господарите и признаха, че са подчинени на някой друг. Драконът абсолютно категорично заяви: „Ето нашите условия: никой от човешките поддръжници няма да бъде наказан, те ще бъдат помилвани. На всички извънземни групи и драконианци ще бъде позволено да напуснат слънчевата система по желание. В противен случай ще започнем да създаваме хаос на повърхността на Земята чрез войни и раздори. Операции под фалшив флаг. Тероризъм Ще увеличим енергията на страданието - Лууш, тоест на повърхността на Земята, Лууш няма да бъде създаден с помощта на влечугоподобни войници с широки мечове, те няма да се нахвърлят върху планетата, но за да създадат хаос ще използват хора и манипулират събития, което означава, че те ще го направят още по-голям от преди. Те заплашиха с Трета световна война и всичко подобно, въпреки че ни увериха, че Алиансът на сферите няма да позволи това да се случи. Изглежда, че приятелски настроени същества като Алианса на сферите и други същества, които ни помагат, няма да им позволят да се разпасват.

Драконът отправи всички заплахи, прекъсна контакта с Гонзалес и се обърна. След това, както описа Гонзалес, делегацията на Драконите напусна залата. Гонзалес имаше силно главоболие, гадеше му се, т.е. появиха се всички същите симптоми като мен, така че той искаше да се махне оттам възможно най-скоро. Когато си тръгнаха по същия начин, по който дойдоха, бяха придружени от същия човек, който ги срещна. Той непрекъснато повтаряше колко е сериозно всичко и че е необходимо да се вслушат и приемат всички предложения на White Royal Dragons. „Отново театърът“, каза Гонзалес. Драконите се качиха на покрива, качиха се в кораба си и отидоха да докладват за свършената работа.

Изглежда, че Драконите са разкрили много важна тайна, издавайки тяхната слабост. Оказва се, че имат господар от извън измерения, на когото докладват.

Гонзалес се наведе към мен и каза, че това другозмерно същество е отговорно за ИИ, за заплахата от извънземния другоизмерен ИИ. Той каза, че сега се навързва всичко, което досега е било просто празна спекулация на разузнаването накъде отива всичко. И това е сериозно потвърждение. Попитах дали драконианците са проповедници на ИИ. Гонзалес отговори: "Или да, или работят ръка за ръка".

SSP Alliance има план за унищожаване на извънизмерните дракониански господари, има начин да ни прочисти от ИИ, има план за прочистване на Земята и Слънчевата система от всички ИИ сигнали, тоест ще бъдем напълно свободни.

Всички ИИ ще бъдат премахнати с едно движение.

И какво тогава ще се случи със същества, пълни с нанити без ИИ сигнал?

Нанитите просто ще заспят, ако това е симбиоза, тогава за съществата, които се хранят с нанити ще стане много зле. Това ни води до други дискусии за етерни същества, които също ще бъдат хвърлени в така наречените „Външни сфери“ и хората с привързаности към тях ще страдат много.

Обяснение:

Джъстин Дешан.

ИИ сигналът може да бъде вграден чрез процес на въвличане в материали, способни да резонират със сигнала, без да го влошават.

ИИ сигналът е електромагнитен по природа, може би поредица от невероятно рекурсивни фрактални скаларни вълни, които могат да се повтарят много пъти в електромагнитно активен обект, което се нарича резонанс. Като се има предвид, че всички материални обекти имат електромагнитен компонент, това подкрепя твърденията на Кори Гуд, че ИИ може да обитава биоелектрични полета, планетарни полета и високи технологии.

Процесът на включване е процесът на въвеждане на сигнал в обект, способен да резонира с него. Тъй като обсъждаме електромагнитни вълнови форми, резониращата камера е нефизическо или електромагнитно поле, в което действат същите принципи на реципрочна синхронизация или участие. Например, ако имате два камертона, които са настроени на една и съща честота и са един до друг, и вие ударите единия от тях, полученият тон ще бъде предаден на втория камертон, резониращ с първия, а вторият камертон също ще започне да вибрира. След няколко секунди, необходими на вибрацията да достигне своя максимум, първият камертон може да замлъкне, разкривайки, че вторият вибрира, въпреки че не е ударен.

Веригата разкрива реакцията на вибрация или приемането на звукови сигнали от ударения източник. Когато даден обект вибрира в резултат на участие, се казва, че вторичният обект вибрира в отговор. Той също така перфектно описва как ИИ сигнал може да прескача от хост на хост, било то биология или машина.

Терминът "включване" описва способността на хармонично резониращи обекти да "предават" вибрационна информация като функция на дисперсия или синхронизация. ИИ сигналът работи точно по същия начин, поради което може лесно да прескача от човек на човек и да превземе технологията, защото те имат хармонично съответствие със самия сигнал. Инвазията и влиянието зависят от резонанса. Колкото повече тялото иска да получи сигнала, толкова повече хората се страхуват, толкова повече ИИ може да повлияе на съзнанието, тъй като биоелектричните полета на гостоприемника се променят, за да резонират повече със сигнала на ИИ. За човешките същества изборът да получат ИИ сигнал (SSP ги описва като проповедници на ИИ) променя електромагнитното поле, за да позволи по-голям достъп до съзнанието. Поне това казва науката, ако екстраполираме логическите последствия въз основа на предположенията, налични от доказателствата на Кори Гуд.

Ако подобно предположение е правилно, тогава геометрията на електромагнитното поле на всеки човек е пряко свързана с изборите, вярванията и възгледите за света. То или създава електромагнитно поле, цялостно и ориентирано към златното сечение, или се разпада. По същество фрагментираното електромагнитно поле "изсушава" енергийното поле, подобно на порязване на ръка, което причинява кървене. Тази енергия, която Дейвид Уилкок нарича "loosh" или енергията на страха, може да се използва от паразитни същества. Колкото повече се страхуваме, толкова по-неравномерен сърдечен ритъм и модели на мозъчни вълни (в електромагнитния спектър) ни отварят за свързване на паразити, в този случай сигнал на ИИ. И колкото повече приемаме (и обичаме) нашите преживявания, толкова по-интегрално и фрактално става нашето енергийно поле. Нищо чудно, че Дейвид Уилкок призовава „да направим всяка мисъл любяща“. Ако това се направи достатъчно успешно, се създава такава енергийна конфигурация, която „отрязва хранителните запаси” от всички паразити и дава на индивида все повече и повече положителни емоции, сила и умствена дисциплина.


Кори Гуд, Дейвид Уилкок.


divinecosmos.e-puzzle.ru

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.