сряда, 22 февруари 2023 г.

Преглед на новите действия на илюзорната матрица

 Процесите, които се случиха в Турция са неслучайни, независимо от факта, че там е сеизмично активна зона, но силата на самите трусове показва, че това е много сериозно явление, което не се е проявявало много десетилетия. И тук веднага искам да обърна внимание - в Турция има много неща, показващи умишлените въздействия. Дори думата "ръкотворни" не е съвсем точна по отношение на тази система, която всецяло програмира събитията, в това число от планетарен и даже космически мащаб - за нашата планета и редом с нея. Този процес може да се нарече управляем чрез специално квантово устройство - изкуствен интелект, отговарящ за работоспособността на илюзорната матрица, за което ви споменавам много пъти в други постинги. 

Преди нашата планета е била посещавана от пришълци, както твърдят апологетите на теорията за палеоконтакта. Проблемът е в това, че и след това те не са заминали някъде другаде - тъй като имат своите определени цели спрямо нашия свят - и са останали. И до наши дни се намираме под външно управление, което е устроено много хитро и умно. А и ресурси също са им нужни - за тях сме своеобразна ферма. Дори тук не иде реч за прякото добиване на някакви полезни изкопаеми (макар че този процес също е действителен на планетата), а от гледна точка на главния енергоресурс се използва именно енергията, изработена от планетата като жив организъм, както и нашата пси-енергия, която обозначих с древната юдейска дума "гавах". Тези същества употребяват енергията като определен ресурс, т.е. по-нататък се включва сюжет от филма "Матрицата", но не с роботи, а със сили, които се намират извън нашата галактика, дори може да се каже в друг свят и измерение, понеже устройството на техния свят е много по-различно от нашето. 

Всички знаем и чувстваме, че на планетата има т. нар. "Места на силата", макар че в последно време те са намалели. А тези места са разположени по опеделени лей-линии и се създават мощни енергийни потоци. Отчитайки че планетата е живо същество, създадено от Твореца-Вселенски разум, който не би следвало да се възприема като същество от мъжки пол (Бог-отец е ущърбно възприятие на божествената сила на Вселената); това е съзидателна сила, която включва в себе си действията на всички сили във Вселената, както са уподобени в символиката на Ин-Ян. Затова на нашата планета може да се определят 2 вида енергийни линии - съзидателна мъжка и съзидателна женска. Мъжката линия преминава по сегашния 44-ти градус, като по този начин е преформатирана с код на системата, тъй като 44 е удвоение на кода на смъртта (според азиатската култура). Ако разгледаме по-подробно какви обекти се намират по протежение на тази линия, много неща започват да се изясняват. 

Женската линия е много интересна, на нея съответства т. нар. Пулковски меридиан, преминаващ по 30.32 градуса и.д. По протежението му също има важни места - Санкт-Петербург, Киев, Инстанбул, местата, където са египетските пирамиди. 

Нека видим какво се случва от глобална, космическа гледна точка с тези актуални процеси: планетата се опитва да излезе от плена на илюзорната матрица. Тя започна да проявява своята активност, заради което тези външни сили започнаха да предприемат множество действия , за да попречат на това събуждане на Земята. Но тъй като Земята не е изолиран обект, контактира със Слънцето, галактиката Млечен път и Вселената, поради което този процес не може да бъде спрян. При всеки случай планетата ще премине определена точка на енергийно обновление. Всички процеси, които започнаха активно от 2019-та година, бяха свързани с "небесните пейзажи" над нас, с "експерименталните течности" и т.н. Това, което се твореше на небето имаше за цел да понижи актиността на връзката Земя-Слънце. Колкото до "експерименталките" - там преследваната цел бе снижаване на енергийната ефективност на човешкия организъм. И сега се включи пореден сценарий с война и кръвопролития, целящ на първо място събиране на по-голямо количество енергия от нашата ферма, а на второ - именно тези важни енергийни линии да бъдат заляти с кръв. Главните военни събития сега се случват на териториите на тези страни, през които преминава женската енергийна линия. Поглеждаме и виждаме - главните военни събития се случват на териториите на тези страни, през които преминава съзидателната енергийна женска линия. В процеса са задействани Русия - главен получател в активните стадии на военните действия; Беларус - като площадка, използвана като определен плацдарм; Украйна - по чиято територия тази линия има най-голямо протежение в географски смисъл; а започналите сега процеси в Турция в същността си са неотменна част от станалото преди това - именно през Турция минава и въпросната линия. 

Тече вид преформатиране - на едни територии чрез братоубийствени военни действия, докато на турска територия се реализира сценарий за масова гибел на хора чрез станалото произшествие. И точно това е процес на изпомпването на гавах - енергията на страдание и смърт.

Изниква логичен въпрос - защо илюзорната матрица ни "покрива" с това одеяло? Проблемът е, че ние тук функционираме като във ферма - след смъртта на физическата обвивка и получаването на необходимия енергиен урожай, нашата душа бива изкуствено задържана в тази система, в резултат бива кармично препрограмирана, изтриват спомените за други инкарнации, не я допускат към Вселенския Първоизточник.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.