сряда, 15 февруари 2023 г.

И така, каква е първата ни стъпка тук, за да се измъкнем от земния капан на вечното прераждане на душата?

 Първото нещо, което трябва да направим, е да повишим собствените си вибрации и да започнем да не сме съгласни със Сирианците и тяхната система за потискане, която не е нищо повече от система за контрол в техния роден свят, а не в нашия. Ние всички сме част от рептилианската система Сириус от момента, в който се събудим сутрин до лягане вечерта, 365 дни в годината. Ние трябва да отстояваме нашия суверенитет и да станем многоизмерни, което в крайна сметка означава многоизмерност в "KHAA" и тогава автоматично ставаме многоизмерни и тогава можем да започнем да възприемаме 100% от Вселената, вместо днешните 4%.

ДНК молекулите съществуват като "план" в милионите "Искри", които изграждат човешката душа. ("Голям огън").

Божественият човешки шаблон се възпроизвежда по полов път, но „Огънят на душата“, който чака да се всели в плода, е в състояние свободно да оформя плода, като манипулира неговата ДНК. Обикновено детето израства, за да прилича на родителите си, но в много отношения това не е така. И така, "Огънят на душата", както преди образуването на плода в матката, така и през целия живот, формира и променя биологичното тяло. Ако знаехме това, по принцип бихме могли да променим тялото по всяко време, както бихме искали да изглежда. Днес, без това знание, нашите тела обикновено са отражение на това как се чувстваме, емоционално. Щастливият човек има здраво, често привлекателно тяло, докато дълбоко депресираният човек предава някои от тези емоции на външния вид на тялото си. Ние също така създаваме нашите собствени болести с нашите негативни емоции.

Сирианците силно са ограничили и отслабили менталното ни поле, така че не знаем какво правим и защо. Ние сме толкова силно манипулирани от тях, че черното буквално е станало бяло за нас и обратното. Те ни хранят с противоположности и ни казват коя е Истината. Това е много умно, защото ако някой започне да пренебрегва тяхната измама и да учи истината, която е противоположна на това, което лъжливо са учили населението на Земята от раждането, почти никой не вярва на новите идеи, които противоречат на сирианската измама. Има милиони примери за това, но най-сериозният е митът за 4% от Вселената и че останалите 96% са "тъмна материя". Сирианците ви информират чрез своите слуги, физици, астрономи и астрофизици, че вселената, която виждаме в телескопите, е всичко, което съществува, че има определени галактики със звезди, планети и т.н., а между тях има голямо количество „празни пространства". Основната наука ни казва, че това празно пространство съставлява по-голямата част от Вселената и създава огромни разстояния между звездите. Всъщност Сирианците са деактивирали нашата вълнова ДНК до степен, че можем повече или по-малко да възприемаме света около нас само с 5 сетива, само в 3-то измерение. Останалата част от нашата ДНК е латентна.

Ако виждаме само 4% от Вселената, къде са останалите 96%?

Да, ние го наричаме „тъмна материя“ и „тъмна енергия“, но наистина ли са тъмни? Не, само със сетивното ни възприятие е така. Мислете за това по следния начин: стоите в стая, пълна с мебели, картини, телевизори и много други неща. Можете да видите всичко много ясно. След това гасиш лампите в стаята и всичко потъмнява.

След това изсветлявате 4% от мебелите и материалните вещи в стаята и оставяте останалите тъмни. Това означава ли, че останалите 96% от мебелите в стаята вече не съществуват?

Разбира се, че не, просто не можете да ги видите с очи, които не възприемат тъмнината, освен в 4% от осветената стая.

Точно за това говорят 96% и 4% от Вселената. Всъщност всички 100% от Вселената съществуват, само ако можехте да я възприемете. 96% изглеждат по същия начин като 4% и се сливат на 100%. Тогава можете да си представите необятността на Вселената! Но сирианците искаха да създадат тази мистерия и тази тъмнина, за да създадат илюзията, че сме изключително изолирани и нямаме надежда да достигнем звездите.

Това ни помогна да останем тук в менталния капан на сирианци-анунаки.

След като разберем това, изолиращата Земята енергийна решетка и сирианската карантина ще бъдат премахнати и контролът на ума върху менталното ни поле ще изчезне и ще видим Вселената такава, каквато е в действителност. Ако мислим, че нашата вселена е огромна, тогава това е нищо в сравнение с това, което е в действителност. А разстоянието между звездните системи никак не е голямо.

Въпреки това, поради огромния мащаб на физическата вселена, звездните врати и човешкият умствен капацитет за субквантово нанопътуване са необходими за пътуване на дълги разстояния.

Моите читатели ме питат дали душите могат да умират и какво се случва с тях, когато Вселената завърши жизнения си цикъл? Доколкото разбрах, душите не могат да умират или по-точно „Огън/Душевни искри“ не могат да изгорят. Няма космическо супероръжие, което да убие душата и да я унищожи завинаги. Въпреки това, има оръжия, които могат да парализират душата и да я направят в безсъзнание за известно време, но "Огън/искри" не може да бъде унищожен, след като е бил създаден. Има обаче един сценарий, който искаме да избегнем по най-добрия начин. Космическите войни, които са се водили в миналото и тези, които все още продължават, винаги се водят в други измерения и във фините светове и едва тогава техните резултати се проявяват на физическия план на трета плътност. Космическите войници имат хибридни тела, които използват в тези битки, съставени от нематериални и физически компоненти. Убиването на хибридно тяло в битка не се счита за голям проблем; когато една звездна раса е еволюирала до точката, в която може да участва в космически войни, загубата на "костюм" на душата не е голям проблем - това е като загубата на космически кораб - "съпътстващи щети" за огромен флот. Въпреки това, в сериозни стратегически, епохални войни, използваните оръжия не са насочени към космически кораби или биологични хибридни тела, а към душата на войника. Ако аватар/светлинно тяло на войник бъде разбито на парчета от такова оръжие, „Искрите“, които съставят Големия огън (душата), се отделят и започват да се носят в пространството без никакво „превозно средство“ (светлинно тяло), за което да се хване. Независимо дали "Огънят на душата" е онто-енергиен (извънземен материал) или обитава физическо тяло, той се нуждае от аватар-тяло от светлина, за да се движи във Вселената. Така че, ако никой не вдигне този наранен „Огън на душата“, който загуби своя аватар, този Огън ще продължи да се носи в пространството, може би завинаги, и в крайна сметка ще се разпадне на милиони супер малки сфери (искри на душата) и Същността ще загуби своята индивидуалност и ще се върне към "тъмната материя", за да стане ЕДНО с Вселената. От друга страна, ако този ранен в битка „Огън на душата“ бъде „вдигнат“ от определена Същност, сигурен съм, че има начини да се създаде нов аватар на светлинното тяло. Веднъж е създаден от Основателите, така че технически може да бъде възпроизведен. Аз обаче само предполагам за това, въпреки че е най-логично да се има предвид.

Вероятността сирианците да ни използват като космически войници в бъдеще, ако продължим да им позволяваме да ни манипулират, е много голяма. И шансовете нашите аватари да бъдат унищожени също са значителни. Не ми звучи много привлекателно. Най-вероятно обаче това ни очаква, ако изберем Сирианския машинен свят за сметка на личната си свобода. Изборът е наш. Читателят може да си помисли, че това е лесен избор, когато всички карти са на масата, но не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед.

Човек може да е решен да не избере света на машините, но засега правим всичко, за да станем негови роби, нали? Ние купуваме нашите мобилни телефони, компютри, телевизори, iPod и всички други електронни устройства, които анунаките от Сириус са изобретили за нас. Един човек може да не купи всичко изброено по-горе, но ако друг купи и използва тези изобретения на сирианската мисъл, тогава всички заедно оставаме част от Сирианската система. За лична радост и комфорт избираме Sirian Machine World без да се замисляме. Вижте колко лесно е просто да се плъзнете в него, без дори да мислите, а след това да седнем и да си помислим: „Хм, чудя се кога Светът на машините ще ни превземе? Нищо не забелязвам, джаджите просто ми служат, така че май няма да стане...” Макар че всъщност вече се случва.

Погледнете всички деца и възрастни на улицата, които си пишат съобщения на малките си мобилни устройства. Виждам, че всички се държат еднакво, като роботи...

Анунаките Сирианци са тук от дълго време и тяхното нашествие започва в началото на човешката история. Колкото повече проучвам този въпрос, толкова повече разбирам, че те искат да вярваме в техните Пророчества, които със сигурност ще се сбъднат, ако ги проверим и проявим на физическо ниво със силата на нашата Божествена мисъл, но всъщност те са пълни лъжи.

Ще обясня какво имам предвид...

„Второто пришествие на Христос“ се случва сега! Сирианците ни го налагат с техния проект Blue Beam, който ще визуализира армада от извънземни космически кораби в нашето небе, битката при Армагедон, нашествието на демони (извънземни), Антихриста и „Второто пришествие на Христос“.

Какво ще кажете, ако голяма част от това вече се е случило, а останалото се случва в момента и ние дори не го забелязваме?

Не виждаме ли тонове доклади от хора, виждащи НЛО (Проектът Blue Beam и свързаните с него проекти); битката при Армагедон може да бъде метафора за войната срещу човешкото съзнание и нарастващото осъзнаване, че Сирианците се борят, давайки ни дезинформация, където канализирани същности ни казват какво да мислим, въпреки че те казват, че човечеството трябва да реши за себе си и те са само тук, за да ни информират и помогнат. Е, ако се замислим, колкото и да са верни и какъв смисъл носят, няма значение дори да ни кажат да вземем определено решение. Много от тях са достатъчно убедителни, за да повярваме на това, което казват, само защото са майстори на манипулацията и дори на нашите емоции! Не е ли вярно това за информацията, която изпращат? И какво научаваме от това? Вярно! Сириански манталитет!

Това са извънземни/демонични сили, за които се говори в религиозните пророчества и Армагедон може просто да е война срещу човешкото съзнание, а не физическа война!

И така, според Библията, "сатанинските" сили ще спечелят битката при Армагедон и само праведните ще бъдат избрани да отидат на небето. Това може да означава две неща, като и двете са верни:

Сирианците ще „жънат реколтата“, като убият онези, които виждат като заплаха за Новия световен ред. Те също така ще унищожат вярващите християни, за да им покажат, че пророчествата са верни, че християните ще се пожертват във фалшивото грабване, който е бил планът на Сирианците през цялото време и те ще бъдат новите апологети, които вярват в "Жътвата" и че я излъчват от по-високи плътности, че те ще отлетят от планетата в космически кораби (което може и да се случи на някои, въпреки че ще бъде капан и тези хора ще бъдат убити или манипулирани и използвани по най-ужасяващия начин). Но онези, които видят всички тези лъжи, пак ще имат достъп до KHAA (Рая) и ще станат отново Пазители на Живата библиотека или ще се върнат у дома (в измеренията на KHAA) и ще останат там, ако решат.

Какво ще кажете за извънземно нашествие?

Разбира се, още не сме заловени, нали? Погрешно! Мисля, че отдавна сме под окупация!

Както отдавна съм казвал във всичките си документи и статии от "второто ниво на достъп", Сирианците съществуват както във физическия, така и в субквантовия нано-свят. Някои от тях манипулират в пространството и времето без физически тела, а други в биологичните тела на хората. И какво, ако последното масово сирианско нашествие вече се случва в огромни маси, идващи на Земята, които заемат отделни биологични човешки тела тук?

Някои от тези тела са били подготвени от сирианците с течение на времето, запазвайки чистотата на нефилимите (кръвната линия на плеядите/сирианците), манипулирали са други човешки тела през хилядолетията, от кражба на гени на феи и джуджета (в миналото) до сиви извънземни и драконови влечуги. Скандинавците и арийците (в момента) биват отвличани от сирианците на космически кораби или подземни съоръжения, за да манипулират тяхната ДНК, така че съзнанието на сирианците (техните енергии са по-силни, отколкото ние все още имаме) да може да влезе в човешки тела, без да ги уврежда.

Един от начините за откриване на подобни манипулации е да се провери нивото на "К-К" (креатин кеназа) в кръвта. Ако тези нива са високи или достатъчно високи, за да убият кон, а човекът все още живее и диша нормално, тогава човекът определено е хибрид. Виждаме това по-специално в „случая Майкъл Лий Хил“ (https://teletype.in/@cat_pclg/ryl3VwJPr).

Не казвам направо, че всички тези хибриди ще бъдат използвани от тъмните сили, но за повечето от това, разбира се, съм напълно сигурен. Тези хибридни тела ще бъдат дом на фините същности на Сирианския съюз. Както казах, някои от тези хибридни тела са били генетично създадени преди векове и много от тях са били обладани от фините Сирианци през същия период от време, но отскоро Сирианците отвличат и манипулират гените на хора, които не са кръвната линия на нефилимите, за да могат те да бъдат началото на земното поколение на сирианците. Ако човек е бил отвлечен през 1700 г., неговите или нейните потомци, до настоящето, вероятно все още са достатъчно чисти, за да бъдат използвани, и чрез възпроизвеждане се раждат все повече и повече хора, за да станат "костюми" за тези енергийни същества от Сириус.

Подозирам, че Сирианското нашествие от финия план в момента е в разгара си, но все още не е завършено. Струва ми се, че или преминаваме през Скръбта сега (жътвата ще бъде по-късно), или все още сме в предскръбта. Според писанията Скръбта ще продължи 7 години и Антихристът ще управлява през последните 3,5 години от тези 7 години. По този начин това означава, че Антихристът тепърва трябва да се появи, в каквато и форма да е (не е задължително да е човек). Може би този път преминаването на Ša.AM.e / Нибиру (ако такова тяло наистина съществува, както е описано от Ситчин и други) подсилва началото на Скръбта и ефектите от "Incoming" ще продължат 7 години.

Във всеки случай, започвам сериозно да вярвам, че "Второто пришествие на Христос" е второто пришествие на Сирианците; само че този път те мълчат и не ни дават да разберем за тях, както в древността, когато са били почитани като богове. Сирианският Цар на царете, който ще управлява този свят хиляда години, той ще се нарича Нанар, но най-вероятно той ще избере някой друг да стане Цар на царете тук на Земята; може би Уту или някой друг негов близък роднина. В този момент кралят може дори да не ни каже, че не е човек и когато тялото му остарее, същото същество ще продължи да царува в новото тяло, може би като син на предишния крал. Ние, хората, може да мислим, че това е баща-син, докато всъщност това е същото същество само в ново тяло. Тогава, когато хилядогодишният цикъл приключи (хиляда години за Сирианците са нищо), може би ще дойде времето Орион да нахлуе на Земята, за да спаси човечеството от окончателно унищожение.

„Ние мислим, че новият свят ще донесе щастие на света и че светът е това, което всички ние искаме и имаме нужда. Но това не трябва да бъде, защото земният свят не е това, което искаме, ако на трона има скрит тиранин. Не казвам, че ние също искаме война, но мирът е това, което сирианците искат, защото ако ние, хората, сме „в мир“, това означава, че не се бунтуваме и не му се противопоставяме; ние сме послушни, мирни роби на Сириус.

По този начин значението на Царя на царете, донесъл на света хиляди години мир, може също да означава, че тиранинът създава свят, в който всички са мирно послушни. Придава различно значение на думата „мир“, нали?“

Уес Пенре.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.