петък, 10 февруари 2023 г.

КАК ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ САТУРНОВАТА АГРЕСИЯ

 Каква е ролята на Сатурн в Слънчевата система?

Сатурн е планета, поела функциите на негативен образ на Слънцето. Тази планета е адски портал, който поддържа постоянна връзка с дъното не само на Слънчевата система, но и с Галактическото дъно.

Сатурн по същество изобщо не е планета, а определен информационен паразитен формат на черна дупка, който е напълно преподчинен на силите, които контролират Слънчевия Тор по време на престоя в Дъното на редица планетарни комплекси, които са ясно видими през телескопите .

Сатурн има адската природа не само на тялото си, въпреки че не е правилно дупката в пространството да се нарича тяло. Дупката има холографско покритие под формата на самото планетарно тяло, което има пръстен под формата на малки парчета отломки и всякакви космически отпадъци, клонящи към централната част и падащи през дупката, водеща към адските сфери на галактическото дъно.

Сатурн непрекъснато излъчва своята идеология на Егоцентризъм в околното пространство, ако можем да наречем така всмукателните функции, които формата на облачна топка, заобиколена от пръстен с огромен мащаб.

Сатурн остава в космическия Дъно, а планетарното тяло на Земята се издига до централната част на Слънчевия Тор в условията на яростната съпротива на цялата система на Мрака, която в момента царува в космическото Дъно. Планетата успя да излезе от смъртоносната битка на тъмната система поради факта, че земното човечество вече се е пробудило в по-голямата си част и започва да разбира своята сила и великото Право на избор между Светлината и Тъмнината. Изборът, разбира се, пада върху Светлината, което означава, че тъмните вече нямат право да задържат земляните и Земята в космическото Дъно.

Ролята на Сатурн ще стане ясна, ако науката се вгледа честно в каменните барелефи с изображения на звездата и полумесеца, които често се приемат за символ на Луната, но разбират, че това е символ на Сатурн.

Сатурновата система на Мрака се установи на планетата Земя веднага, щом според еволюционните термини тя слезе на космическото Дъно. Оттогава проспериращата цивилизация на светлото направление е била атакувана от тъмни пиратски антицивилизации от космическото Дъно, които са дошли през Сатурновата черна дупка до Физическия план. Падането на Светлата цивилизация изисква напредналите Души на Светлите Йерарси да напуснат сцената на физическия живот за известно време във Фините сфери, недостъпни за тъмните завоеватели, и земното човечество остава на пълното разположение на тъмната анти-йерархия.

Промяната на епохите в рамките на Физическия план също е голямо геоложко сътресение, при което планетарното тяло, бидейки грубо материално, трябва да се върти във всеки от своите регулярни периоди в Дъното на Слънчевия Тор, стремейки се към Централното Слънце, разположено вътре в Слънчевия Toр.

Всеки такъв завой води след себе си множество катаклизми, при които климатът и цветът на холографското изображение на Слънцето в небето се променят. Цветът на небесата също се променя с всяка смяна на епохите в космическото дъно и може да се каже, че червеното небе беше заменено с оранжево-жълто небе и дори се появи зелено небе. А синьото небе се е появило само в настоящата отминаваща ера и ще се промени в посока на тюркоазено и синьо. Така цветът на небето, в края на физическия престой на планетата на космическото дъно, един ден ще стане лилав, което означава, че окончателното еволюционно време ще настъпи, когато планетата приключи физическия си престой на дъното, и ще трябва напълно да изчезне от видимия диапазон, за да навлезе във вътрешните сфери, безвъзвратно на този етап от еволюцията.

По това време повечето от звездите в небето, Луната и Сатурн вече няма да се виждат от повърхността на планетата, защото ще останат във Външната част на Слънчевия Тор и вече няма да бъдат подчертани в небесната картина на световете. От друга страна, други картини на Вселената ще се отворят в съответствие с Възходящите светове, които нямат граници и крайност, към която очите на съществата така свикват, вътрешно ограничени от илюзорни картини, създадени от транслаторите на Сатурновата Черна дупка.

Луната и Сатурн засега са единен комплекс, който има пряка връзка с адската долна страна на планетата Земя, която, подобно на канализация, непрекъснато произвежда концентрирана отрицателна психическа енергия чрез земното човечество и след това чрез каналите Земя-Луна, се отдава в посока на Черната дупка на Сатурновата система, свързана с космическото дъно на Галактиката и Вселената.

Имайки предвид двата фактора на холографската обвивка на Слънчевия и Сатурновия портал, земното човечество има абсолютно определени насоки за съзнателен избор между две гледни точки на съдбата на душите: Тъмна и Светла - към смъртта и към Външния мрак, и към Светлината, на Безкрайността.

Винаги говорим за това, но никога не сме ви отвеждали отвъд планетарното тяло и Луната, защото принадлежността на Сатурн към тъмната анти-йерархия може да изглежда много противоречива, особено за почитателите на това светило, които, без да подозират, са проводници на тъмната смърт на Земята. Това са всички известни религиозни учения, признати от вярващите и правителствата като единствените признати религии от еврейски произход.

Провалът на съзнанието на земното човечество в Сатурновата реалност се постига чрез обръщане към Боговете на тази антийерархия, изискване на кървави жертвоприношения и утвърждаване на тяхната власт на Земята чрез „страха“ от Бог.

Сатурнова символика в облеклото и шапките (шапки). Сатурновият компонент в служба на Сатаната, дълбоката подреденост в изопаченото Христово Учение, разгърнато от Светлата Истина, изречена от Христос Спасителя за Отца, Който е Светлина и в Него няма Тъмнина, е обърната наопаки , стана разрушителната причина за смъртта на всяка Душа, обърната към изопаченото християнство и ислям, което означава доведена до състояние на приготвени жертви на същия Сатурн, а чрез него и на цялото космическо Дъно.

Слънчевата йерархия на световете вече е напълно разкрита за всеки човек, който желае безопасно да упражнява своето Висше право на свобода на избор между Светлина и Тъмнина и също така ще има възможността да се развива по-нататък в потока от подобни Души, които са избрали своя Божествената природа на Създателите на Безграничната Вселена.

Можете да прецизирате детайлите на събитията след такъв избор до безкрайност, но преди всичко трябва да направите съзнателен избор, дори без намек за двойственост или неутралност. Няма средно положение и е невъзможно да си малко тъмен или светъл. Двойствеността в човека се осъществява поради специална намеса в човешката природа от специални генетични намеси, които сами по себе си са причина за тази двойственост и влечение към тъмните реалности на космическото дъно. Но една силна Душа може да преодолее това желание, с което избира Светлината без съмнение. Всеки ще може да се отърве от тъмните петна, през настоящата Синя епоха и по-нататък в Синята и Виолетовата. До края на физическата част от еволюцията на съзнанието на Духа, всеки човек отново ще премине през Върховния съд, по време на който ще бъде издадена окончателната присъда за способността му да се движи в Световете от възходящия ред.

Подвижността на душата винаги е полезна дори по време на текущото раждане и ако съзнанието на Духа има отворени всички форми на Висшето съзнание, тогава съзнанието за нейното безсмъртно същество в много раждания ще се счита за един-единствен много дълъг живот. Паметта за предишни прераждания ще бъде възстановена и ще се съдържа във всяко прераждане, като доказателство за необходимостта от коригиране на грешките от предишни прераждания и създаване на благоприятни условия за нов живот. Само такива условия са ефективни методи за истинско възпитание на съзнанието на Духа и никакво насилие не може да бъде полезно.

Междувременно Сатурн, който държи душите на много искрено вярващи хора, няма да ги пусне и ще се възползва от техните безсмъртни свойства, за да продължи своето въплъщение в Космическото дъно както на Слънчевия Тор, така и на планетите, които ще се спуснат до Космическото дъно чрез неговата еволюционна циклична необходимост от въплъщение от Външната част на Слънчевия Тор. Младите планети са вкусни парчета за паразитите, които могат да бъдат ограбени и използвани за собствените им паразитни цели. За съжаление, Слънчевата система все още е много уязвима от проникването в нея на паразити от космическото Дъно на Галактическия Тор. Картерът на Вселената е изчистен стриктно от гледна точка на живота на самите Логоси – Творците, което означава, че Слънчевият Логос ще се отърве от обременяващото си бреме на тъмното присъствие само чрез изкачване във висшите сфери на Слънчевия Тор – Лого на Създателя на нашата Галактика.

И.Н. Някак си е много трудно. Човешкото съзнание има нужда да решава ежедневните си задачи, а ние говорим за делата на комичните Логоси.

Какво трябва да направи един земен човек, за да излезе от властта на сатурновия и лунния култ?

ММ: Избира Светлината и следва този Път, каквото и да му се случва в реалностите на живота му.

И.Н. Но тогава той трябва да се откаже от религията и боговете, които се почитат като единствената защита. И кой ще им предложи друга религия, в която Душата им ще получи пълна защита и възможност да се развива правилно?

М. М. Старославянска вяра - знанието на Ра, е била такава религия. Но замяната на Слънчевата йерархия на боговете с тъмния монотеизъм стана фатална. Новата вяра е същото Знание за СВЕТЛИНАТА, което беше въведено в Учението на Христос Спасителя и Знанието за Абсолютната Светлина. Земното човечество получава Новия декрет на РА – Теорията за абсолютната светлина, която отново отваря всички възможности за издигане на съзнанието на човешкия дух в посока към Безкрая. Необходимо е да съответствате на еволюционните фактори на Планетата и да отговорите навреме на предизвикателствата на всички смущения на Великия преход, така че след успешното му преминаване да разкриете новата си социална формация, Силата на Светлината, в която всички животът ще се превърне в вид религия, като се има предвид, че думата religare означава ВРЪЗКА. Връзката с Абсолютната Светлина във всички области на човешкия живот е заместител на онова пресилено робско преклонение пред нечии кървави „богове“ вътре в сатурновия адски дол.

Животът в Състоянието на Светлината, спонтанното пораждане, израстването, възпроизвеждането на нови поколения е много еволюционно важната ВРЪЗКА на поколенията в светлинното повторение на всички нови раждания за същото съзряване и придобиване на Светлинно съзнание на Духа на Душите.

И.Н. Да се ​​откажат от религиите? Това е немислимо за много хора, които фанатично вярват в своите богове!

ММ: Условията за избор между Светлина и Тъмнина са...

И.Н. Но кой ще ги прибере тези изпаднали от религиозните егрегори Души? Те веднага ще бъдат отнесени от вятъра на грандиозни промени в рамките на Голямата промяна?!

ММ: Не, светлата Крепост на Христовото Съзнание няма да ги вземе при себе си, а ще ги насочи по посока на Безкрая на Отца – Абсолютната Светлина!

И.Н. Хората имат нужда от Чудо, за да повярват на това, което казват. Какво е чудото на Голямата промяна?

ММ Просто “чудесата” ги показват само тъмните. А Светлите не показват чудеса, защото използват само Висшите конуси на светлината, които в условията на тъмното съзнание на земните хора изглеждат чудеса, но не са. Скритите Знания за Абсолютната Светлина, частично познати на тъмните, винаги са позволявали да се правят „чудеса” за упоените съзнания на хората.

И пълното Знание на Абсолютната Светлина, отворено в посока на Безкрайното познание, с нарастването на съзнанието на всеки човек, винаги разкрива тайните на „чудесата“ и ги прави обичайни всеки ден.

Знанието, съдържащо се в Теорията за абсолютната светлина, прави възможно разгръщането на пълния потенциал на земното човечество и съживяването на предишното величие на Цивилизацията на Светлината, изгубено по време на управлението на системата на Мрака. За да предотвратим сатурновата агресия срещу Земята, която се извършва всеки ден, Ние сме на постоянна стража не за да не се колебаят и бавят хората, а да разберат, че Чудото на спасението ги заобикаля във всеки ден от живота, изживян на Земята.

Глобална катастрофа не е имало и няма да се случи - не е ли чудо? Вместо да загине във Външния мрак, всяка душа има възможността да направи съзнателен избор между Светлината и Мрака. И това също е чудо. Появата на всички необходими атрибути за започване на живота в Новата Епоха под формата на Теорията за Абсолютната Светлина и завършената Концепция за появата на Новия Свят в лицето на Свещения Младенец – Силата на Светлината. Това не е ли чудо?

Създаването на Нова социална формация на Физическия план на съществуването е въпрос на време и намерения на голям брой хора, които искат да дадат своя принос за кардиналните промени на Земята.

Сега всички някогашни тайни планове на адските владетели вече са разкрити и техните дела вече не могат да се извършват, без хората да направят своя избор между техните канибалски намерения и възможността безопасно да се измъкнат от тяхното влияние, за да живеят по други стандарти - на Висшите кони на светлината, изключващи възможността за каквато и да е тайна дейност на тъмната антийерархия.

Нека Сатурн да остане без възможност да влияе по-нататък на земното човечество. От тази изолация тъмните посетители от космическото Дъно постепенно ще загубят интерес към вашата Планета и ще се втурнат към онези области, където техните трикове няма да бъдат наказани за неспазване на Висшите кони. Откритата дейност на сатурнианските култове е към своя край и скоро хората ще ги запомнят като ужасни форми на използване на тайни знания за егоистични цели. Лесно е да научите всички трикове на силите на Мрака, като сте усвоили всички възможности за подреждане на световете чрез познаване на Абсолютната светлина. И тези знания ще бъдат получени от децата от най-ранна възраст и като възрастни те ще могат да прилагат тези знания към всяко от ежедневните си дела всеки ден.

Така Новата Формация ще има своята ВРЪЗКА – религия по стария начин с Абсолютната Светлина в Безкрайността, получавайки от Него потоци от Благодат и Изобилие за всички нужди на своите Физически, Емоционални, Ментални и Духовни тела. Сатурновата страна никога повече няма да може дори да си помисли да се приближи до ПРОСВЕТЛЕН ЧОВЕК, защото неговата лъчиста Същност ще стане огнена пречка за всякакви тъмни зли духове.

Търсете Пътя към Светлината и Сатурн няма да е опасен за вас!


Благодаря ви 

24 декември 2019 г. И. НИЛОВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.