петък, 24 февруари 2023 г.

СЪЩЕСТВА В СЕНКИ

 „Същества в сянка“ или „хора в сянка“ – понякога ги виждате през периферното си зрение. През 1985 г. телевизионният сериал Зоната на здрача излъчи епизод, наречен "Shadowman", в който малко момче се изправи срещу сянка с шапка. Това е много често срещана повтаряща се тема в медиите с тях и по-късно беше преразгледана във филма The Babadook.

На 12 април 2001 г. радиоводещият Арт Бел говори в програмата си за индианци Thunderbolt за феномена Shadow People поради големия обем имейли, които е получил от хора, които са ги видели.

Dead Files е телевизионно шоу на CBS в своя седми сезон с над дузина епизоди, фокусирани върху феномена създание в сянка или човек в сянка. Шоуто се води съвместно от Ейми Алън, могъщ екстрасенс, която използва способността си да разследва докладвани случаи на паранормални явления, обикновено включващи призраци, демони и същества в сянка. Като дете тя могла да види тези сенчести същества. В интервю тя каза: „Първият спомен за паранормално събитие, който имах, беше, когато бях на четири години и срещнах „хората в сянка“. Наистина мислех, че са ми приятели. Идваха всяка вечер и ги виждах по стените, бяха мъже и жени. Те бяха много дружелюбни и мили. Бяхме приятели от дълго време и накрая ме поканиха да дойда с тях. Казаха ми да отхапя електрическия кабел от овлажнителя, което направих и временно ме удари токов удар. След това разбрах, че не са добри и тогава станаха страшни. Те започнаха да се откъсват от стената и да ме гледат и започнаха да ми крещят. Беше много травмиращо преживяване, не само защото бяха хора в сянка, но защото бяха негативни и се опитаха да ме убият, и защото наистина ги мислех за мои приятели. Те ме предадоха в максимална степен, опитвайки се да ми навредят..."

Телевизионното предаване "Свидетел на паранормални явления" разказва за реални случаи на паранормални явления. Имаше един епизод за обитаван от духове американски хоспис и ангел на смъртта, известен като "Мрачния жътвар".

Един служител на този хоспис каза в шоуто: „... Всяка медицинска сестра в този хоспис има история, която е необяснима. Виждаха нещо, усещаха нещо. Знам, че видях "Ангела на смъртта" пред себе си. Кълна се в Библията, вземете детектор на лъжата, знам го, знам, че съществува. Той е там. Пазим го за себе си. Защото сме изложени на риск. Хората няма да изберат болница, в която могат да се случват странни неща. В крайна сметка всички видяха тази черна фигура. Знам, че ще се случи отново. Но това не ме плаши както преди…”

Оцелял пациент каза:

„Видях тази черна, мъглива маса. Какво ли е? И час и половина летеше под тавана. Лежах в леглото след операцията и усещах силна болка. Видях го само с крайчеца на окото си. Беше нещо като сянка, тъмен тип... Нещо като призрак, но не бяло... беше... беше черно. Той летеше... Сякаш търсеше нещо..."

Техникът, който беше там по това време каза:

„Обърнах се... И тази черна мъгла... Тази черна фигура идва към мен. Тя ме гонеше по коридора..."

Лекарят си спомня: „... И тогава това нещо ми се натъкна. Това нещо трябваше да беше високо около 7 фута. Тази черна мъгла ме удари толкова бързо... не можех да дишам. Мамка му, умирах... болката беше като инфаркт. Имах чувството, че си тръгвам. Умирах. [Мърморене] Но изведнъж започна да минава. Успявах да дишам... Когато дойде тази мъгла, тя отиде при Марк (пациентът, който почина минута по-късно), а не при мен... ".

Ето вавилонско описание на сенчести създания: „Злият демон Утуку ... висок ... Той е сенчест, сянката му е много тъмна ... черна слуз винаги капе от ноктите му, следата му е смъртоносна отрова ...“ .

"Сянката" беше старо радио шоу, базирано на списания, фантастика, комикси и включваше етикетите "Само сянката знае" и "Кой знае какво зло се крие в сърцата на хората?" Сянката беше свидетел на греховете на престъпниците, следеше хората, записваше техните зли дела и ги изправяше пред съда. Тя имаше способността незабавно да хипнотизира хората, така че да може да се движи като невидима за тях сянка, както и да ги принуждава да извършват определени действия чрез контрол на ума. Най-голямата й способност е да "замъглява умовете на хората".

„Създанието в сянка“ наистина ли е архонт или съществото, известно като Фалшивия дух?

В аниме филма "Spirited Away", който се развива в астралното царство, има забележимо много същества в сянка, както и вещици и дракони.

А ето и връзка към уебсайт с над 500 истории за преживявания с хора в сянка или същества в сянка: архив на истории в сянка... и друга връзка към уебсайт с хиляди акаунти на същества в сянка: http://www.yourghoststories.com* *

Наскоро американското телевизионно шоу The Unexplained Files излъчи епизод, озаглавен „Хора в сянка“ с описанието: „Училището в замъка Престън изглежда е обитавано от „Хора в сянка“, феномен, за който все повече се съобщава в САЩ...“.

Понякога хората, които чуват гласове, имат работа с "хора в сянка". Хората, които приемат DMT или метамфетамин, често виждат сенчести същества (както и влечугоподобни извънземни, насекоми и роботи). Деменция, болестта на Алцхаймер, психологически проблеми, наркотици, NDE, OBE, тежка семейна драма или скорошна смърт на любим човек са всички причини за „хора в сянка“. Мисля, че тези типове архонти са от по-високо ниво и се навъртат около хора с много травми (емоционални сътресения), от които да се хранят. Мета потребител е равно на емоционален смут. Твърдите наркотици създават емоционален смут. Смъртта на любим човек създава емоционален смут. Всичко е само за да нахрани архонта. Архонтите, но от по-високо ниво, дори могат да бъдат причина за подобно травмиращо събитие и те определено ще се възползват от безплатния бюфет.

Тези същества в сянка са истинската форма на архонтите, споменати в гностическите текстове. Те може да са сенки, проектирани от астралния свят, но най-вероятно, според мен, те са същества, направени от ТЪМНА МАТЕРИЯ.

Аз лично видях "тъмния мъж" на снимката на сестрата на бившата ми приятелка, той беше висок около 7 фута. Няколко мои най-близки приятели видяха „човека-сянка“ и прецениха, че е приблизително със същата височина. Тези тъмни архонти непрекъснато манипулират светските събития от живота ни, като дребни неща като телефонни текстови съобщения. Просто, добронамерено съобщение, когато е изпратено като текст като: „Отивам до магазина и ще взема мляко", но когато човекът получи съобщението, то е променено, за да бъде обида за човек и надупчено с ругатни. В своята новаторска книга за духовните привързаности и притежания, озаглавена „Неприятните мъртви“, д-р Едит Фиоре отбеляза: „Ние сме защитени от обладаване от архонт чрез силата на нашите аури. Когато нашите аури вибрират на високи честоти, алтруистичната любов и висшите сфери на съществуване могат да поддържат честотата си висока. За съжаление, ако Архонтите не могат да ви достигнат, те ще се опитат да ви атакуват чрез членовете на вашето семейство или хора, близки до вас. Ако вибрациите на тези хора са достатъчно ниски, архонтите могат да повлияят на техните мисли и действия и да ви насърчат да отговорите на неразумни атаки от близки. Алтруистичната любов и висшите сфери на съществуване могат да поддържат честотата на аурата висока...”

В гностическите текстове на Наг Хамади сенчестите същества са описани по следния начин:

„Сега вечното царство (еон) на истината няма сянка в себе си, защото безграничната светлина е навсякъде в него. Но външният му ръб е сянка, която беше наречена името "Тъмнина". От царството на светлината се появи сила, която управляваше тъмнината. А възникналите след нея сили нарекоха сянката „безграничен хаос“. От сянката всякакъв вид божественост израсна [на Земята] от място на светлина... Това беше бездната, в която тя (сянката) се появи от Пистис...

Сега материята се състои от „жлъчката на сянката“.

Що се отнася до материята, това е аборт без никакъв дух. Подобно на сянка, тя произхожда от огромно духовно протонно вещество. Тогава жлъчката, излязла от сянката, беше хвърлена в хаоса. От този ден духовната субстанция стана очевидна. И това, което потъна в него, изтече, стана видимо в хаоса: като жена, която ражда дете, целият й излишък изтича; просто материята излезе от сенките и се проектира на части. И не се отклони от хаоса; по-скоро материята беше в хаос, като беше част от него...

Пистис вижда грешката си и се плаши. Страхът черпи сила от тъмнината. „И тогава Пистис се появи и се появи над въпроса за хаоса, който беше изгонен като абортиран плод - защото нямаше дух в него. За всичко това (хаос) имаше безгранична тъмнина и бездънна протонна "вода". Сега, когато Пистис видя какъв е резултатът от нейния дефект, тя се разтревожи. И тази тревога се оказа ужасен продукт, тя се втурна към нея в хаос. Тя се обърна към него и духна лицето му в бездната, която е под всички небеса...”.

Така гностиците казват, че материята, която изгражда този свят, е направена от "жлъчката" на сянката. Синоним на жлъчка е "мерзост", което е и синоним на ЗЛО. Така тази жлъчка е източникът на злото, може би дори езиково. Това придава съвсем ново значение на термина „правителство в сянка“. Това предполага, че сянката съществува зад воал, който я скрива. Във Вечните царства всичко е изпълнено със светлина, така че там няма сянка. Така че в известен смисъл се казва, че сянката е създадена, защото не е била изпълнена със светлина, което също може да се приеме, тъй като този Източник е 100% съвършена светлина и всичко, което е извън източника, само частично осветено, което създава земно " същества в сянка“.

Всички архонти са еманации на Демиурга, тоест всички негови ангели. Jaldabaoth създаде небе, което копира идеалното царство на Единствения източник. Той създаде много ангели, повече, отколкото могат да бъдат преброени. Всички тези ангели са негови архонти. Това биха били същества като боговете от миналото, демони и извънземни. Някои може да имат физическо тяло от различна материална природа и обикновено са невидими за хората. Фалшивият Дух на архонтите (душата) влиза в нас, когато минаваме през родовите канали на майката и нямаме никакви спомени от предишни въплъщения, иначе би взривил схемата на Демиурга. Сега за нас Архонтът е този, с когото е говорил Моисей. Архонтът е Богът, който каза на Авраам да пожертва сина си. Сега Архонтът управлява живота ни.... "Хората от сянката" са едни от йерархията на архонтите, те влияят на хората, докато спят. Те се "навеждат" над спящ човек, когато крадат от енергията му, когато дават указания на вашия фалшив дух - душа.

Карлос Кастанеда каза за тези умствени паразити: „Видях някаква странна мимолетна черна сянка, проектирана върху листата на дърветата. Беше или една-единствена сянка, или различни мимолетни сенки, движещи се от една страна на друга право във въздуха. Приличаха ми на дебели черни риби, огромни риби. Сякаш гигантски риби меч летяха във въздуха. Бях погълнат от спектакъла. Тогава най-накрая ме изплаши. Стъмни се, за да видя листата, но все още виждах мимолетни черни сенки. Тогава, след няколко дни, започнах да забелязвам нещо тъмно, което се случва с мен. Първоначално не знаех какво е. После, колкото по-дълго продължаваше, толкова по-егоист се чувствах. Това беше моето его. Когато се свърза с мен, всички светлини угаснаха и аз отново станах напълно човек...”.

Ануннаките вече са били контролирани от Архонтите, когато са превзели Земята. Архонтите бяха източникът на тяхното ужасно поведение. Фалшивият дух (душата) е един от начините да уловим нашия Висш Аз.

Има различни категории астрални паразити, под формата на фини „комари“, способни да отразяват собствените си мисли върху нас. Те карат нашите негативни емоции да създават енергия за тях. Те се крият в нашето ментално поле и се маскират като всичко друго, но не и себе си.

Шаманът Дон Хуан каза на Карлос, че най-добрият начин да се отървете от паразита е вътрешната тишина и умствената дисциплина. В секундата, когато се почувствате развълнувани, тревожни или нещо подобно, това им позволява да се проявят в реалността като определени негативни събития. Може да изпитвате безпокойство, но не му позволявате да се прояви в действия върху другите или върху себе си. Да речем, че сте нервни в задръстване, имате импулси на психическо влошаване, първо се отегчавате, после се вълнувате, след това започвате да мислите за другите и може би някой ви се обажда и започвате да се оплаквате от трафика, който никога няма да свърши и т.н. Всичко това е илюзия, породена от тези импулси. Но изведнъж има инцидент, защото някой е бил разстроен и е загубил вниманието си, причинявайки инцидент и наранявайки други. Тогава трафикът се влошава и негативът расте. Това е източникът на всички илюзии и той храни себе си и архонтите. Но като увеличите умствената си дисциплина, виждайки, че това е само илюзия, вие не позволявате на архонтите да ви диктуват своите условия, какво мислите или чувствате. Като знаете за архонтите, издигането по-високо е единственият начин да им попречите да превземат живота ви.

Телевизионният сериал Stargate SG-1 улови това перфектно в тонове епизоди, с изключение на това, че нарекоха тези червеи/крилати змии/летци „симбиоти“ и в почти всеки епизод човешкият екипаж на SG-1 се биеше с някакъв вид извънземно. , който беше господар на един от тези симбиоти. Когато симбиотът говореше чрез човека, очите на човека светваха и гласът му се променяше и казваше неща, които не знаеше. Масони, сатанисти, илюминати и т.н. извършват ритуали, за да позволят на тези фини същества да получат достъп до тялото им, за да станат „просветени“, въпреки че се съмнявам, че много от тях са наясно, че това всъщност се случва.

Подобни описания на летящия червей/летец/архонт може да са същото създание, което австралийските аборигени описват като „крилата змия”. Вярвам, че тези червеи/крилати змии контролират всички човешки/извънземни фракции на Земята. Те се проявяват физически при хора, които са се опитали да ги премахнат от тялото си. Мъжът буквално се гърчеше на масата, движеше рамене като с криле и говореше като някой друг, като в шоу на SG-1. Църквата се преструва, че премахва тези същности от хората чрез техния „екзорсизъм“, което не е нищо повече от шега с тези същества и те дори понякога казват това на екзорсиста и след това се преструват, че това, което екзорсистът прави, наистина работи, но когато всичко е казано и направено, съществата все още имат контрол над човека...



www.trickedbythelight.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.