вторник, 19 януари 2021 г.

Енергия, гавах, истинското предназначение на човечеството

 В руския свят няма такова явление и следователно няма такава дума .. Всички чужди и често враждебни явления не без основание се наричат ​с чужди ​думи.
Все пак все по-често чуваме за събирането на гавах, обсъждаме инциденти с трагичен изход - пожари, катастрофи, земетресения, терористични атаки, войни ..
Това явление е НАДнационално, твАрно - паразитно, съществуващо отделно от нашето съзнание. Но за да му се съпротивлявате съзнателно, трябва да познавате „врага в лицето“ ..

И така, какво пишат в Интернет:

Гавах е финото излъчване на човешкото страдание, излъчвано от нашето същество както по време на живота, така и в  задгробния живот.
Гавах компенсира загубата на жизненост за много категории демонични същества и за самият Гагтунгр ...
... излъчването на страдание и болка - способно да насити гигантски тълпи демони от почти всички видове и редици. По същество „гавах“ е тяхната храна ...
Сред различните видове гавах, този, свързан с изтичането на физическа кръв, е от особено значение.
Когато кръвта на хора и животни изтича от тялото, тогава в първите минути от този процес тя излъчва изгарящо излъчване със специална сила.
Следователно някои класове демони се интересуват не толкова от смъртта на живите същества от Енроф и не от отвъдното страдание на душите им, а от кръвопролития ...
... чувство на страх, но то е придружено от увеличаване на пулса и освобождаване на хормони и много други промени, които се случват с вас, но не са уловени от сънното ви съзнание.
Но в същото време се отделя енергия, или както се нарича „гавах“.
Огромен брой същества, живеещи в нашия свят, само чакат този гавах, за да се хранят с него ...
Нищо не може да замести тази енергия .. Но те могат да бъдат лишени от нея!
Какво да се направи за това? Как да се предпазите? Не участвайте в масови представления, организирани от мениджъри от всички нива.
Това се отнася за митинги "за" и "против", включително.
(Майдан и Антимайдан са явления от един и същ ред, като фашизъм и антифашизъм, като глобализъм и антиглобализъм!)
Най-често те пишат за това, че когато сме ядосани, изключително уплашени от нещо, по този начин даваме емоционалната си енергия на съществата.
За съжаление, твАрите не пренебрегват безумната еуфория, масовото ликуване по случай, например, олимпийски победи или анексията на Крим.
Старите хора казват: „Бесняха - забавляваха се, броиха - проляха сълзи ...“ И това се касае не само за парите
*
Случайно попаднах на същата тема в емисията, бързам да споделя от блога на marena99 важни откъси:

Човешкият потенциал е една от най-скъпите енергии в нашето многомерно пространство ...
Хората смятат, че манипулацията се извършва чрез някаква хитра технология, но всъщност всичко е много по-просто.
Ние сме общество на потребителите и това, към което насочихме вниманието си, е мястото, където сме дали своята енергия.
Ако премахнем енергията от обектите на потребление, те ще загубят всякаква стойност.
Ако спрете да гледате определена програма или да ядете определен продукт, всичко е просто, това телевизионно предаване ще бъде премахнато от канала, този продукт ще бъде спрян. И нищо повече ...
Сега си представете, обезсилената маса от хора е готова на всичко, само за да получи глътка от човешкия, собствения си потенциал.
Привлича ни мястото, където се събира колективната ни енергия.
Следователно възникват идеологии, учения, гурута, места за поклонение, ритуали.
И какво всъщност се случва в местата за поклонение на различни култове? Хората носят останалия си потенциал там, той колективно се усилва и събира там и се пренася към същества от друг свят, нека ги наречем извънземни или паразити, а част от енергията остава да привлече същите тези адепти .. - енергийна фуния.
Хората идват на тези места за поклонение, някой да се моли, някой да запали свещ, но и двете неща работят. Концентрацията на енергия е голяма.
Защото това са природните закони. Бог не съществува на небето, но има природни закони и принципи. За създаването на най-простия генератор са необходими двама души, но представете си какъв вид кондензация създава тълпата ...
Трябва да разберете разликата между вярата и знанието.
Ако срещнете гуру и започнете да вярвате в него, процесът ви на развитие незабавно спира, както казваме, вие се озовавате в секта.
Защо процесът на развитие спира?
Тъй като развитието е развитие на човешкия потенциал, съответно можем да започнем развитие само от себе си, а не с гуруто.
Ако напомпваме нашия гуру, идол, камък, бог със собствената си вяра, ние го правим само супер привлекателен и харизматичен за другите.
Ореолът върху главата на нашия гуру е нашият собствен потенциал, даден му от нашата вяра. Същото се случва с предмети за поклонение, места на силата или неща, на които много хора се покланят, те натрупват енергията на тълпата, половината от които отива за паразитите, а другата половина - за привличане и хранене на поклонниците ...
.. ако има дори намек за вяра в гуру или вяра в доктрина, ако има заместване на знанието за своята природа с някакъв вид вяра или увереност в някакъв идеал, тогава съзнанието е блокирано.
И цялата енергия си отива, слива се с тези авторитети и от тези авторитети - отчасти за извънземните, отчасти, за да запазят своята харизма и сила на влияние, за да ви привличат ...
.. гурута, водачи, лидери получават силата да ви влияят - от вашия потенциал!
Достатъчно е не само да покриете нуждите на паразитите, но и да осигурите на вашия гуру силата на влияние ...
Сигурно сте забелязали, че никой не затваря порно сайтове. Защо?
Сексуалната енергия е много важна за паразитите, както и всякакви силни емоции на страх или празнуване.
Следователно Интернет е една от глобалните системи за събиране на човешкия потенциал.
Но ние, мислещите хора, можем да използваме същия интернет, за да придобием знания.
Следователно и поради други причини, в света на паразитите започна криза; на цели милиони те напускат нашата планета.
А хората, онемели от този процес, губят своите вярвания и фалшиви убеждения, докато от паразитите те остават с ужасяващо състояние на екология и вътрешна пустота, ужасна пустота, бягайки от която, хората са готови да вярват дори в гномите на късмета, дори в кристали на богатството, дори в Дядо Коледа на облака.
Човек изпитва криза на вярата, не знае къде да отиде, тъй като много манипулации вече не работят заради паразитите, отлитащи в друг свят.
Криза на празнота или депресия.
... хората са свикнали да бъдат манипулирани, да следват някого или нещо. Тоест, шизофренията и психозата са по-привлекателни за хората поради запълването на празнотата, отколкото да се развиват като източник или генератор на енергия.
Забравили сте как да мислите и осъзнавате и в същото време цялата екология е срещу хората ...
Тази ситуация накара много консултанти и експерти в сянка да се жертват, да се афишират и да споделят своите знания.
Пазителите на знанието никога не се придържат към хората, особено по време на кризи, тъй като, сами разбирате, това заплашва със самоунищожение ...
.. да се споделя това универсално знание, което принадлежи на всички хора, а не само на елита. Защото тази криза ще покаже дали хората искат да се превърнат в зомбиленд, а тяхната планета в кофа за боклук и ресурси, или да изберат пътя на мислещия човек ...
Точката на развитие е във вас! И във всички учения, дори в най-привидно чистите, има същества, които са ангажирани в събирането на човешкия потенциал ...
Избрал пътя на инерционното зомби, човек се е лишил от смисъла на живота и след това цял живот страда и го търси. В този случай човек е като счупена машина ..
В ерата на криза паразитите могат да създадат екологични бедствия, войни, тъй като паразитите се нуждаят от жертвоприношения, тези жертвоприношения просто се прикриват като войни, катаклизми, природни бедствия, тероризъм.
Тъй като повече хора започват да мислят и по-малко им дават своя потенциал, понякога жертвоприношението е единствената храна, която им остава.
Много организации, основани от паразити, вече не представляват нищо, а само формалности, картонени кутии, безсмислени ..
Ако правите нещо формално, не отдавате енергия; ако се отнасяте формално с нещо, не отдавате енергия.
Следователно паразитите са в криза, те не са очаквали, че хората имат толкова дълбок инстинкт на любов към себе си.
И дори с техните технологии, те се озоваха в празен варел, с цялото си безсмъртие и махатми, всичко се оказа прах пред изначалните природни закони ...
.. паразитите не консумират вашите пари, а вашето внимание .. като обръщат вашето внимание на идеи и ограничения, паразитите ви лишават от способността ви да мислите и да печелите достойно.
Ще можете да използвате вниманието си за себеизразяване, а не за ограничаващите идеи.
Не можете да си представите доколко човек е способно същество и какво невероятно количество способности са му присъщи от природата.
Ако махнете ненужното, увереността възниква автоматично.
В древните ръкописи се казва, че морът напада хората, когато кралят и сановниците са шудри, тоест представители на нисшата морална класа, загрижени преди всичко за жаждата за власт и лична изгода, представители на неарийската раса, които са дошли на власт с измамни средства ...
„Тази страна, която е обитавана предимно от шудри, пълна с невярващи, бързо загива, изтощена от глад и болести“. Това са идеите на „Законите на Ману“.
*
Бих искал да насоча вниманието на читателите към блога на моя приятел, rodom-iz-tiflis, по-специално към неговата статия за партньора, по-точно за това съвсем несъзнателно и доброволно предаване на собствената си жизнена сила на твАрите:
Разговорната постелка е вид ежедневна магия, когато се призовават древни богове от чуждите египетски, шумерски и други пантеони.
Призоваването на боговете обикновено се случва в силно емоционално състояние (стрес), което значително усилва трансфера на енергия от псувни към бог или богове, наричани по име.
Процесът на предаване на енергия протича срещу волята и дори осъзнаването на този факт от самите псуващи.
Ефективността на думите се осигурява от богинята Маат, която е дала името на целия механизъм на постоянно изпомпване на егрегорите на древните богове с емоционална човешка енергия ...
Псуването е лошо, защото енергията се изпомпва от чужд на руснака егрегор.
Тогава тази енергия се използва срещу нас.
Ето защо човек инстинктивно избягва да псува и да не одобрява хората.
*
Може би това е така, защото цивилизаторите по целия свят упорито водят до дигитализация, почиствайки паметта на хората от умението за самоидентификация, унифицирайки всичко и всички ..
Но ви съветвам да мислите за звука като инструмент, който работи с енергии, за това е достатъчно да запомните и анализирате състоянието на самочувствие на масови концерти с усилен звук, който създава хаос в атмосферата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.