петък, 1 януари 2021 г.

Л. Кликов за ортодоксалните религии

 Вече много независими изследователи стигнаха до заключението, че всички проблеми на днешното човечество, включително социалната несправедливост, паразитизма на хищници-консуматори и основните тенденции за деградация, имат в произхода си не "човешката природа", а са резултат от намесата в нашата история на паразитна сатанинска "външна сила". В миналото тази сила успя да завладее нашата планета и да пороби човечеството, превръщайки го в по-голямата си част в стадо послушни и глупави животни, фиксирани върху материалните интереси и животинските инстинкти.
Нашествениците се обслужват от тайни общества и хибридни нечовеци, които съставляват т.нар. „световно правителство“, както и цели касти наемни бърборещи, чиято задача е да отклонят вниманието на хората от „забранените“ истински знания и истинската им същност. Една от тези касти са религиозните жреци, създали ортодоксалните религии. Ето например това, което един от независимите изследователи - доктор по философия, кандидат на техническите науки, професор Лев Кликов разказа за религиите: "Всяка религия има за задача да възпитава послушен човек. Ако разбирате това, тогава разбирате как се прави това. Мога да го кажа, защото аз самият служих в църквата и видях с очите си какво е съвременно християнство ... Това е окупационна религия, донесена ни от поляците в началото на 17 век.
Каква е литургията, която се появи заедно с кръстоносците, дошли при нас и която Никон по-късно направи държавна религия? Преди това нямахме литургия. Литургията представлява жертвоприношението на Христос, т.е. на всяка литургия той бива ритуално убит. И тогава всички са "приобщени" към това убийство. Това е смисълът на службата. Освен това никой не крие това и ако сте внимателни и искате да се запознаете с всичко това, достатъчно е да прочетете книгата, наречена „Божествена литургия“.
Всъщност това е леко модифицирана служба, която съществува в юдаизма. Но освен жертвоприношението на Христос, има и практика да се унищожава Христос, в случай че той се появи. Тази практика е организирана според магията на Вуду, т.е. неслучайно се прави кубче от хляб. То има лични характеристики, т.е. там пише „Исус Христос“ и този куб е пробит със специално копие. Това се прави от свещеника-йерей. Кой е йерейът? Оказва се, че йерейът е офицер, защото под онова лъскаво облекло, което виждаме, има такива видове дрехи като меч и боздуган, а на гърба задължително има кръст. Т.е., това е офицер от кръстоносците. Той няма право да служи без меч и без боздуган (тояга) ...
Преди това не е имало иконостас, защото църквата е имала единно пространство и не е имало отделяне на хората от Създателя, светът е бил един. И ако си спомняте, всички седели, тъй както е все още на Запад. Сега всички са изправени. Защо? Защото сега всички са роби, окупиран народ. Религията е специално създадена за хора, които като че ли  боготворят Христос и тя се нарича „християнство“, но ако прочетете „Силата на вярата“, се оказва, че църквата и религията са създадени не от Христос, а от апостолите. И всъщност тя, църквата, не е християнска ...
Сега, какво друго е много важно? Много е важно Христос да проповядва Любовта. Той каза: "Обичай своя Бог!" А в „християнството“ изобщо няма да намерите нито една молитва, където човек да казва на Господ „Обичам те!“ И това също е разбираемо, защото той е роб и няма право да обича „господаря“. И кой е този „господар“? Оказва се, че не е Единственият Баща, в когото всеки, който идва в църквата, вярва, а се оказва, че това е бог Саваот или еврейският бог. Е, тъй като всички сме "гои", щом като ходим на църква, тогава всички сме "слуги на Бог", т.е. един вид „по-низша раса“ в сравнение с тези, които изповядват юдаизма“.
Е, все още ли се съмнявате, че съвременното „християнство“ е „клон“ на юдаизма? Същността на реформите на Никон е била да превърне в него църквата на Сергий Радонежки. Но окончателната трансформация в юдео-християнството се е случила след признаването на еврейската Тора - „Стария завет“ - „светото писание“, както и „Божията избраност“ на евреите. По този начин същността на израза в съвременното християнство „раб божий“ или „рабиня божия“ всъщност означава роби на еврейския племенен бог - Саваот (известен още като Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана), и следователно - роби на самите юдеи.
А обредът на жертвоприношението на Христос е истински сатанински ритуал. Не напразно всеки хибриден нечовек от световния „елит“ и обслужващите ги деградирали нехора, правят най-истински сатанински жертвоприоншения в Бохемската горичка в Калифорния, във Ватикана и много католически църкви, които Г. Царева подробно описа във филма си „Октопод“. А настоящите римски папи дори не крият сатанинската същност на Ватикана. Разбира се, много обикновени вярващи просто са измамени, но сближаването между "върхушката" на РПЦ и Ватикана изобщо не е изненадващо. И от чии пари мислите, че се изграждат толкова много църкви в съвременна Русия? Нито енориашите, нито дори самата РПЦ просто нямат такива средства.
И неслучайно светите пророци от миналото говореха за настъпването на едно време в Русия, когато „много църкви ще бъдат построени и куполите ще блестят със злато, но Бог няма да бъде там и следователно ще бъде невъзможно да се отиде в такива църкви“. В допълнение, някои независими изследователи също забелязват, че всички тези съвременни църкви и храмове не се строят спонтанно, но на определени места на силата местата на такива храмове създават правилни масонски фигури. За да се види обаче масонската символика в самите съвременни църкви, не е необходимо човек да има много остро зрение и ум. Сатанинската символика на Ватикана направо се набожда на очи. И кои са тогава всички, които служат на Ватикана? Същите слуги на Сатана, като самия папа.
А католицизмът от самото начало беше „клон“ на юдаизма, макар и дълго време да криеше истинското си лице. И сега основната задача на Ватикана е да обедини всички аврамически религии, а след това и всички останали, в икуменистката религия - Църквата на Сатана, основана на юдаизма. Всичко това е описано подробно като една от задължителните точки на плана за установяване на „нов световен ред“ в книгата на бившия офицер от британските тайни служби Дж. Колман „Комитет 300“, публикувана през далечната 1992 година. Можете да се запознаете подробно със съдържанието на тази книга и тогава ще разберете много процеси, протичащи в съвременния свят. Вярно е, че тази книга не разказва за онези, които всъщност са измислили целия този сатанински план за поробване и последващо унищожаване на човечеството. Но всеки човек, който не е загубил способността да мисли аналитично, ще разбере, че т.нар. "световно правителство" има свои господари, враждебно настроени към човечеството. И на тях служи вярно. Както и всички, които обслужват самото „световно правителство“.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.