сряда, 20 януари 2021 г.

Кой стартира „библейския проект“ на Земята?

 За повечето хора, които имат аналитичен начин на мислене, става все по-очевидно, че в течение на дългата история на човечеството определени сили многократно са се намесвали в нейния ход и продължават да се намесват, които не афишират своето присъствие на нашата планета. Едно от изобретенията на тези сили е „библейският проект“, който е подготвителна част от плана за установяване на „нов световен ред“ на Земята. На свой ред този план е част от плана на нехуманоидния ум за пълното унищожение на човечеството.
Но нехуманоидният разум действа сред човечеството не директно, а с помощта на верните си служители в лицето на тъмните първожреци на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана, представители на паразитния световен финансово-олигархичен "елит", тайни и окултно-религиозни общества и работещи към "световното правителство" специалните служби. В същото време ролята на общото стратегическо планиране се възлага на нехуманоидния разум.
Ето какво пише за тези същества руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в книгата си „Съдбата на онези, които си въобразяват, че са богове“: „Кои са те, тези стратези и какво искат от човечеството? ... Говорим за същества, които ако са хора, то е само с един процент. В противен случай те са истински посетители от други планети. Ясно е, че тези същества не възнамеряват да мислят за просперитета на човечеството. Заветната им цел е пълното му изкореняване.
Външно те се превръщат в хора, само за тази цел. Посещението им е добре описано в руски, индийски, древноирански и шумерски митове. Някъде тези същества се наричат ​​змиеподобни, някъде наги, някъде Ануннаки - винаги по различен начин. Но същността не се променя от това. В Библията те са галено наричани „деца на някакви богове“. Най-вероятно става дума за същества, които са приели човешка форма. Можете да ги разберете: някога, много отдавна, посетителите загубиха войната с предците на бялата раса. За тази далечна война се говори и в митове. Освен това в паметта на предците на руския народ е запазено, че звездната Метрополия е дошла на помощ на земната раса („митът за борбата между Велес и Рина-Дия“, традициите на българите-помаци). Очевидно завоевателите са променили стратегията си: сега те унищожават човечеството със собствените си ръце.
Вече казахме как се прави това и ще се върнем към този въпрос. Важно е и друго: човекоподобните същества и техните роднини, живеещи под земята и в недрата на Луната, са заети с пълното унищожение на човечеството. Дейностите им говорят сами за себе си. Що се отнася до библейския проект, по някаква причина много изследователи смятат, че това е изобретение на древното египетско тиванско жречество от храма на Амон. Но, както знаете, Амон или Амен - това е слънчевата ипостас на Сет, се появи в Египет по време на Средното царство. Той не е бил известен в Старото царство. Освен това е тринадесетият от Пантеона на върховните египетски божества. Всичко подсказва, че култът към Амон е изкуствен. Той бил наложен на Египет от някой отвън. Въпросът е: от кого? И тогава, за да се създаде нов Бог, човек трябва да има огромно влияние в най-висшите сфери на държавната и духовна власт. Хора с огромни познания биха могли да имат такова влияние.
Изводът сам по себе си предполага: за да се стартира библейския проект на планетата, са създадени изкуствен Бог и негов храм. Жреците на този храм били първите проводници на идеята за изчистване на Земята от хората. Но не бива да се мисли, че именно те са изобретили технологията за унищожаване на човечеството със собствените си ръце. Първо, жреците на Амон не били толкова пропити с омраза към хората, че да „сложат край“ на всички. И второ, за да стартират такъв проект, по това време те не са имали необходимите знания. И освен това, не трябва да забравяме, че те са били хора. Факт е, че библейският проект е проектиран за няколко хиляди години. Въпросът е защо хората, дори свръхмъдрите жреци, трябва да лансират нещо, което няма да даде нищо на тях или на техните потомци.
Жреците на Амон са просто тактици, а не стратези. Господарите са стратези. Тези, които държат пръста си върху пулса на нашата цивилизация. Именно те копнеят да прочистят Земята от човечеството. Защо, е ясно: естествено, за себе си. Следователно техните космически роднини, които не са замаскирани като хора, които живеят дълго време до нас, които имат бази на дъното на морета, океани, големи езера, както и подземни бази, упорито отказват да контактуват с хората. Това също е разбираемо: защо да общуваме с тези, които са обречени на пълно унищожение. Но, както се казва, желанието не е вредно. Само с желание не се прави нищо, затова на планетата Земя стартира проект, който отмени древния ведически закон за самопречистване на човешкото общество от всякакви дегенерати.
Какво е направено за това? На първо място, мощен идеологически удар беше нанесен върху ведическия мироглед на нашите предци: новоизпечената религия, изповядваща Единствения Бог, наложена на предците на евреите чрез жреците на Амон, показа на целия свят, че изродените насилници, садисти, лъжесвидетели, убийци, лъжци и хомосексуалисти могат да бъдат святи богоугодници ... А психически здравите хора са длъжни да ги подкрепят и да им служат. Поради тази причина масата на изродените е привлечена от новата „прогресивна“ религия. Юдаизмът привлече психически изродените и с факта, че предоставя технологията за поробване на човек чрез лихви по заеми. Тя направи възможно кредиторът да получава материални облаги от нищо, без да работи и без да се напряга. Всъщност всичко по-горе е специален психогенетичен механизъм за преобразуване на нормалното човешко съзнание в дефектно.
Как става това? Оказва се, че тези, които са разработили старозаветния проект, са знаели отлично как работи нашата генетика. Те са знаели, че само 1% от човешката ДНК е отговорна за синтеза на необходимите аминокиселини от протеиновата структура. Останалата част от нашата ДНК - 99% - е отговорна за нашето поведение. Те са знаели друго свойство на човешката генетика: зависимостта от работата на гените и тяхното взаимно влияние един върху друг, а оттам и върху човешката психика, от работата на неговото съзнание. Ако човек вземе нещо само на вярата, тогава неговата генетика започва да се променя, приспособявайки се към промяна в съзнанието му. Това е целият механизъм за разбиване на човек, не само на съзнателно ниво, но и на генетично ниво. Страшното е, че придобитите генетични свойства се предават от човек на неговото потомство. Със сигурност читателят отдавна е разбрал какво страшно психотропно оръжие е прочутата Тора или Старият Завет ...
... елементарната вяра в светостта на порока може напълно да унищожи човешката психика, тъй като според един от основните закони на Вселената вътрешното е неразривно свързано с външното. Така с течение на времето опорочената генетика на потомците на изродените ги превръща във физически изроди ... В края на краищата само психически разстроен човек може сериозно да повярва, че принадлежи към специално, „избрано от Бога“ племе, че други народи на земята са създадени, за да служат на такива, какъвто е той. За да ги хранят, да ги обличат, да им строят къщи, да изорат земята и ако е необходимо, да предадат жените и дъщерите си на разврата. Но, както знаете, евреите вярваха, че са „избрани от Бог“ и че собствеността на гоите е тяхна. Тази вяра е движещата сила, която кара тези измамени хора да водят война с цялото човечество ...
Други хора веднага ще разберат, че ги правят на тъпаци и ги принуждават да „дърпат кестени от огъня“ за „чичо Вася“. Но евреите са убедени, че никой не ги манипулира и че правят всичко възможно за себе си. Не им хрумва, че когато всичко свърши и тези, за които проправят пътя към абсолютна власт над света, най-накрая ще я получат, ще им откажат услугите си. До какво ще доведе това е напълно разбираемо: до изкореняването на юдаизма, заедно с други аврамически религии, тъй като армията на изродените, завзели властта над планетата, вече няма да е необходима ...
... дегенератите, каквито и да са те и колкото и да презират нормалните хора, не се интересуват от пълното им унищожаване. Водейки паразитен начин на живот, те, тези с недостатъци, интуитивно разбират: ако няма такива, които им позволяват да ги управляват, тогава те са обречени на предстоящо изчезване. Следователно целите на изродените и тези, които са ги създали, умножили и продължават да правят, са различни. Първите се стремят да запазят най-трудолюбивата и продуктивна част, иначе няма над кого да паразитират, а вторите - да изкоренят човека като вид. До момента и двата деструктивни клана играят в един „отбор“, но не е далеч времето, когато ще стигне до психопатите, ционистите и масоните, че унищожаването на човека като вид ще засегне не само здравата му част, но и самите тях. И това ще се случи, въпреки факта, че всички те служат на господарите си от стотици години с вяра и истина".
Така всички слуги на силите на тъмнината, водещи паразитен начин на живот, напълно напразно се надяват, че като помагат на своите господари да намалят населението на Земята и изпълняват други точки от плана за установяване на „нов световен ред“, те лично ще си осигурят по-добро бъдеще. Поне така мисли целият паразитен „елит“, който вярва, че ако населението на Земята се намали до 1 милиард или дори 500 милиона души, когато всички останали хора са заети само да обслужват интересите на „елита“, тогава ще дойде „златната ера“ за самия този „елит“. Няма да дойде, защото техните нехуманоидни господари трябва да се отърват от цялото човечество, за да получат цялото богатство на нашата планета за индивидуално ползване.
Освен това, благодарение на лоялните слуги, всичко това се извършва от ръцете на самото човечество, което внушава, че нехуманоидният ум изглежда няма нищо общо с него. Цялото кармично възмездие ще падне върху техните верни слуги и роби. Но точно от това се нуждаят гущероглавите и затова преди хиляди години на Земята стартира този „библейски проект“.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.