петък, 29 януари 2021 г.

В. Ажажа за рептилоидите

 Една от извънземните раси, описани в уфологичната литература, са рептилоидите, които са господари на „сивата“ раса на биороботите. Тази раса се опитва да не афишира присъствието си на Земята, но според описанието на уфолозите нейните представители понякога присъстват сред екипажите на НЛО. Ето например какво пише известният руски уфолог, кандидат на техническите науки В. Ажажа за тази извънземна раса в книгата си „Внимание: летящи чинии!“:

"През последните години има много съобщения за нехуманоидни извънземни - рептилоиди. Описанията на появата на тези същества в Съединените щати, Южна Америка и Европа са идентични. Този вид извънземни доминират сред другите видове. Рептилоидите са сравнително редки и, като правило, когато са сред сивите, се държат настрана, наблюдавайки действията на останалата част от екипа на НЛО.

Рептилоидът е двуногоно същество, отличаващо се с високия си ръст (около 2 метра) и добре изразени мускули. Носната част на куполната глава е удължена напред и завършва с уста със зъби, която прилича на права линия. Заоблените големи очи с жълти ириси имат вертикални зеници. Долната част на гърба завършва с дебела опора, подобна на опашка, която допълва силните крака с големи стъпала, подобни на плавници. Като цяло, видът му наподобява гущер. Сиво-зелената кожа е покрита с малки люспи, подобни на змийска кожа. На няколко пъти рептилоидите носели нещо, което приличало на гащеризони без ръкави, с емблема на крилата змия на рамото.

На брифинг през март 1990 г. Б. Хамилтън, коментирайки резюмето на Института за приложни науки - Бетела, САЩ, отбеляза, че те имат хиляди съобщения за срещи между хора и рептилоиди. Тези сблъсъци са най-чести в долината на река Охайо, близо до Луисвил, близо до дълбоките подземни тунели в югозападната част на Албакърки, до пещерите в Невада и Черните планини близо до Лас Вегас. Рептилоидите се отличават със забележителна физическа сила и хипнотичен ефект върху хората. Те са надарени със сексуална психология, подобна на нашата. Сексуалните манипулации, които тези същества извършват върху хората, вероятно са причинени от техните собствени мотиви, продиктувани от отдалечена генетична близост с нас...

Според изследванията на Ръсел в Националния природонаучен музей в Отава, Канада, древните изправени Stenonychosaurus   и   Eguallus , които са имали трипръстова лапа и доста голям мозък, могат да се подложат на екологична адаптация, да оцелеят и да се превърнат в същества, надарени с интелигентност. Може би, на генетичната основа на тези създания, популация от създания е създадена чрез проби и грешки, оставяйки настрана задънените клонове на неандерталците, придобивайки външния вид и интелектуалните способности на човек. Възможно е влечуговата раса да е създала своя собствена паралелна цивилизация и понякога да ни напомня за себе си в случаите с НЛО.

В древни индийски източници е описана полубожествена земна раса наги (змийски човек), надарена с изключително висока интелигентност и паранормални способности. Възможно е да има пряка връзка между древните наги и съвременните рептилоиди. Който и да доминира сред извънземните видове, за нас е по-важно да знаем, че всички техни видове, от парадоксални до съвършени, провеждащи селективен психофизиологичен контакт с човек, създават условия за противоречиви оценки на тяхното присъствие. Те използват нашите собствени модели на мислене и нагласи. Това им позволява да ни заблудят и най-важното да маскират дейността си на Земята. Рептилоидите ли са в самия връх на йерархията на създанията, създадени или участващи във феномена НЛО? Този въпрос все още е отворен".

Както можете да видите, тази раса внимателно прикрива истинските си дейности на Земята и при всяка възможност заблуждава хората за реалния им план. Но какво точно така старателно крият от нас? Анализ на митовете и легендите на различни народи на Земята предполага, че рептилоидите живеят на нашата планета от дълго време и в древността са участвали във „войната на боговете“. След тази война те се скриват в подземни пещери и тунели, както и в подземни градове, които са създали в дебелината на земната кора.

Има версия, че именно те неусетно за човечеството ръководят неговото развитие, тласкайки го по пътя на технокрацията, водеща до самоунищожение. А световният „елит“, управляващ човечеството, се състои изцяло от хибридни създания, създадени от рептилоиди в хода на генетични експерименти. Именно с тези хибридни нечовеци рептилоидите поддържат пряк контакт, принуждавайки ги да изпълнят плана за установяване на „нов световен ред“, който ще доведе до пълно унищожение на човечеството. Между другото, точно тези сили не позволяват на правителствата на Земята да казват на обикновените хора истината за присъствието на извънземни на нашата планета и други тела на Слънчевата система, а щом някъде има „изтичане“ на информация, вездесъщите слуги на нечовешкия ум веднага усърдно започват информационна обработка на населението, за да я дискредитират.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.