сряда, 13 януари 2021 г.

Б. Сервест за правилата на играта на матрицата на света на паразитите

 Вече много изследователи на езотерични знания успяха да предположат, че нашият свят е окупиран от паразитна система, която се управлява дори не от социални паразити, създали собствена сатанинска пирамида на властта, а от техните адски господари на върха на глобалната паразитна мрежа. Човечеството, приемайки „правилата на играта“ на тази паразитна система, официално се съгласява с ролята си на „дойни крави“ като за социалните, така и за адските паразити.
Но как паразитите са успели да включат в сатанинската си „игра“ и да поробят съзнанието на някогашните свободни създания? Как бяхме лишени от нашите „магически“ способности и се превърнахме в слабоволни същества, уловени и поробени от паразитната сатанинска глобална мрежа? За някои от тези „куки“ Бурислав Сервест разказва в своята книга „Магията на безсмъртието. Основната бариера“. Ето какво пише там:
"Придобиването на СИЛА няма почти нищо общо с Магията и Вълшебството. СИЛАТА е съвършена ИНДИВИДУАЛНОСТ, чистота и хармония на вашето вътрешно звучене. В ЗАБРАНЕНАТА ЗОНА всичко се определя само от тези фактори и именно в нея се решава въпросът за самото съществуване на всичко, което съществува в нашия свят В определен смисъл ИСТИНСКАТА РЕАЛНОСТ просто съвпада с границите на ЗАБРАНЕНАТА ЗОНА, а целият свят извън нея е само отражение на движението на онези обекти, които наистина съществуват в нея. Светът на МАГИЯТА и светът на ВЪЛШЕБСТВОТО са „сенки“, хвърлени от ИСТИНСКАТА РЕАЛНОСТ, и които без значение какви действия се предприемат в „сянка“, те не могат да навредят на този, който я отхвърля, и обратно - най-малкото движение на това ниво е достатъчно, за да неутрализира всякакви „атаки“, на каквото и ниво да се извършват.
В света на Паразита Магията се олицетворява от СТАТУСА, а Вълшебството - с богатство. СТАТУСЪТ се възприема директно и за повечето хора силата, съдържаща се в него, е съвсем реална. Тя действа директно, подобно на хипнозата и се предава по почти същия начин като всяка сила - чрез установяване на пряк контакт с носителя си. Веднага след като успеем да „доближим“ човек, надарен със СТАТУС, неговата светлина започва да проблясва и в нас - другите хора ни уважават само защото сме запознати с някой „на самия връх“. И те вече се стремят да се доближат до нас, използвайки факта, че ни срещат, за да впечатлят другите хора. Тази верига достига до самия край на социалната йерархия и формира, макар и илюзорен, но доста точен модел на реалните СИЛИ, действащи от лявата страна.
БОГАТСТВОТО в света на паразита ви позволява да контролирате движението на съществуващите в него пръстени, оставайки невидими, действайки сякаш отгоре. А властта, която дава в този свят, е почти АБСОЛЮТНА. Това, което днес се нарича „демокрация“, е само силата на ПАРИТЕ. На всички избори парите решават всичко, така че хората, които имат много повече от тях, отколкото други - според експерти, някъде около 200 души, които формират собствена структура, могат да управляват целия „демократичен“ свят. Ето защо те са толкова нетърпеливи да разширят границите на "демокрацията". Но те изобщо не се занимават с проблемите на общественото признание. Почти никой не знае имената и фамилиите им. Тези хора имат своя собствена йерархична структура и има значение само мястото, което заемат в нея. Тоест, те се оценяват само по отношение един на друг, без да се стремят към каквато и да е форма на публичност.
Почти точен модел на силите, действащи от дясната страна. Обикновеният човек е изцяло под властта на силата на СТАТУСА и силата на БОГАТСТВОТО. Той вижда първото, второто действа неусетно за него, но не може да устои нито на едното, нито на другото. Просто защото той няма подходяща опора за това. Самият той се стреми към СТАТУСА И БОГАТСТВОТО, които формират самия център на неговото „Аз”, следователно той е изцяло под властта на тези сили и правилата, които ги формират. Но ако чрез някакво недоглеждане човек е успял да запази част от ИНДИВИДУАЛНОСТТА, тогава ситуацията се променя в обратната. Той знае, че всичко се базира само на въпросите на ЖИВОТА и СМЪРТТА. Освободен от подчинение на СТАТУСА И БОГАТСТВОТО, той придобива достатъчна Сила, за да се превърне в съвършен „вестител на смъртта“, способен да прекъсне живота на всеки с усилие на волята, или в „лечител“, способен да спаси безнадежден пациент. А после да използва тази власт, за да превърне света в послушна играчка ... "
И така, желанието за власт и богатство са именно тези най-големи „куки“, на които повечето хора са били уловени от матрицата на паразитния свят. Възприемайки тези „куки“ като реални сили, хората ги насищат със собствената си енергия, укрепвайки паразитната сатанинска мрежа. Но колкото повече хора прекарват живота си не в безкрайно преследване на тези „примамки“, а за да го посветят на намирането на истинската си цел, пробуждането на съзнанието и разкриването на тези способности, които имат от раждането, толкова по-слаба ще стане цялата паразитна система. Колкото повече хора изпълняват реалните си цели, за които са дошли на този свят, толкова по-малко и останалите ще продължат безкрайното си бягане след непостижими илюзии за щастие, което не може да бъде постигнато дори чрез забогатяване и надаряване с власт. Вярно е, че вкоренената психология на слуги и роби на паразитите просто още не позволява на много от тях да осъзнаят всички тези прости неща.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.