четвъртък, 14 януари 2021 г.

Защо нечовекът, който управлява нашия свят, превръща Земята в пустиня?

 Нашата технократична дейност, унищожавайки околната среда и превръщайки нашата планета в една голяма пустиня, е характерен компонент от начина на живот на хищниците, който ни беше наложен от сатанинската система преди хиляди години. И това се случи много преди началото на бързото развитие на ерата на техническата революция и универсалното потребление. Силите, които ни наложиха чрез своите слуги - „черната аристокрация“, прокраднала се във властта и финансовите структури на почти всички държави по света без изключение - са пришълци за нашия свят, представители на нехуманоиден ум.
Представителите на тази „черна аристокрация“ или т. нар. „елит“ също са хибридни нечовеци, само приличащи повърхностно на хора. Неслучайно руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров задава въпроси: какви са корените на нашата технократична цивилизация, откъде са поникнали и каква почва ги храни? - отговаря им по следния начин: "Има два фактора, които ясно отговарят на тези въпроси. Първият фактор е религиозен. Какви световни религии познаваме? Християнството и исляма. И двете произлизат от юдаизма. Произходът на юдаизма, за който вече знаем, е от египетските жреци на Амон. И кой ги е породил? Както се оказа сега, същества, които нямат нищо общо с хората.
Фигурките им са намерени в Месопотамия, в целия Кюрдистан и в Кавказ. В Индия гущероглавите са били наричани наги, в Русия и в Германия - дракони. Корените на библейската цивилизация са поникнали от Египет, дори нашите глупави академици знаят това, но те са от извънземна среда. Ние не спорим - твърдението е смело, но има основание. Достатъчно е да се изследва юдео-християнско-ислямското отношение към биосферата на планетата. Явно не е земно.
Хората от библейската цивилизация се държат на Земята така, сякаш не са нейни обитатели, а гости от друг свят. Потоци, реки, езера, морета и дори океани ще загинат, белите дробове на планетата - горите - са изсечени из корен, въздухът е отровен, животните са унищожени. На практика всички ландшафти на планетата бавно, но сигурно се превръщат в пустини. Сега нека си спомним за кой клас живи същества са най-подходящи. Ясно е, че за влечугите! Ето отговора кой на Земята е истинският й собственик.
За да докажем това, достатъчно е да си припомним механизма за управление на обществото. Каква е движещата сила зад този процес, неговият двигател? Както знаете, тайните общества. Те са основният фактор, влияещ върху нашите властови структури. И кой роди системата на тайните общества? Същите сили, които създадоха световните религии на Земята, стартираха процеса на развитие според библейската цивилизация. Какво от горното се предполага като заключение? Нашата цивилизация може спокойно да бъде наречена драконска, а не земна. Целта й е да унищожи екосистемите на планетата и да унищожи хората като вид".
Ето защо се нуждаят от пустини: човек не може да оцелее в тях, а всеки нечовек от рептилоидите ще се чувства доста комфортно. Следователно площта на пустините непрекъснато се увеличава и от ръцете на самите хора, които изпълняват плановете на „черната аристокрация“, която също се надява да оцелее, предвид наличието на хибридната генетика.
Но без значение как този хибриден нечовек имитира външния вид на обикновените хора, има определени признаци, които издават нечовешката му същност. Това е омраза и жестокост към обикновените хора, жажда за сатанински култове на човешки жертвоприношения, власт и трупане. Някои от тези качества обаче са характерни и за деградиралите хора. Как да ги различим от истински нечовек?
Ето обяснението, дадено от Г. Сидоров, вече споменат от нас: "И сега няколко думи за това как можете да различите човек от нечовек. Всъщност изключителната жестокост и пълното безразличие към човешкото страдание е добър показател. Но има много генетични хора, които „не са това, което изглеждат“. Такъв аргумент може да бъде приет, но с пояснение.
Оказва се, че има и други показатели за идентифициране на нечовеци. Известният международен журналист В. Герасимов ги посочва в своите статии. Генетиката на човекоподобните същества от време на време изисква от тях да ядат човешки лайна. По този начин те са подобни на крокодили, гущери и много птици. Разбира се, може да ни възразят, че става дума за психични заболявания. Но такава диагноза не обяснява нищо. Ефектът винаги е свързан с причината. Причината се крие в природата, която е подобна на природата на влечугите и птиците.
Ясно е, че нашият аргумент може да бъде отхвърлен като фантастичен. Но има и още един, който също е свързан с храненето на представители на черния елит. Имаме предвид яденето на жив човешки мозък и то на жив човек. Ясно е, че подобни случаи в продължение на хиляди години винаги са били пазени в най-строга тайна. Но няма нищо тайно, което да не стане явно. Според описанието на очевидци подобна процедура не е просто вкусна и полезна храна, тя е един вид магически ритуал за въвеждане на нечовеците в механизма на нашата човешка психика.
Ако си припомним митовете за Нагите, запазени в Индия, става ясно защо се прави това. В митологията директно се казва, че нагите използват само мисленето, което им е дадено от природата, а висшите сили не им помагат при получаването на информация. Говорим за чисто ляво-полусферична работа на мозъка. В допълнение към лявото полукълбо, което отговаря за логиката, хората имат и дясното полукълбо на мозъка, което контролира интуицията им. С други думи, тя е пряко свързана със Създателя. Следователно, човекът като вид е по-добре организиран, отколкото нагите.
Какво от горното може да бъде заключението? Само това, което е очевидното: ритуалното ядене на човешкия мозък не е нищо повече от опит да включат дясното си полукълбо в работата. Очевидно е, че нагите, които са приели човешка форма, го имат, но проблемът е, че това полукълбо не работи или не работи достатъчно".
Сега става ясно защо всички тези зли духове се опитват толкова усърдно да превърнат хората в ляво-полусферични биороботи - придатъци на технически устройства и да лишат естествената еволюция на съзнанието и развитието на свръхестествени способности. За да се явят пред хората под формата на „богове“ и да узаконят силата на техните сатанински слуги на нашата планета. Защо гущероглавите се нуждаят от култове на човешки жертвоприношения, вече беше обсъдено по-горе.
Съдбата на човечеството, в светлината на всички тези разкрити факти, в никакъв случай не е завидна. Следователно, за да се спаси човечеството и нашата планета от унищожение, е необходимо да се даде организиран отпор на цялата тази сатанинска армия. Необходимо е колкото се може повече хора да научат истината за това кой всъщност управлява държави и народи и защо войните, революциите, бунтовете, сатанинските култове на човешките жертвоприношения и използването на хората като „жертвени овни“ не са спирали в продължение на много хилядолетия. ...
Не е останало много време за „пробуждане“. Сатанинската система с всички сили се опитва да запази господството си над света, изправяйки страни и народи едни срещу други и отклонявайки вниманието им от истинските им врагове, по чиято вина злото процъфтява на Земята. За същата цел се използва мощна система за агитация и пропаганда чрез печатни и електронни медии, която ни дава изкривена представа за реалността.
И ако не упражним сила, за да унищожим тази паразитна сатанинска система, то рано или късно тя ще унищожи всички нас и някога цъфтящата планета най-накрая ще се превърне в една голяма пустиня. Сега помислете: имаме ли нужда от всичко това?

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.