петък, 8 януари 2021 г.

В. Ажажа за опасностите от контакта с друг разум

 Някои хора, след като са видели достатъчно предавания и видеоклипове за аномални явления или контакти с НЛО, започват да експериментират, опитвайки се да влязат в контакт с Другия разум. Но както показват проучвания на уфолози, подобна дейност е изпълнена с много опасности както за физическото, така и за психическото здраве, тъй като изобщо не е факт, че приятелски настроени към нас сили ще влязат в контакт. Нещо повече, човечеството е доста „апетитна хапка“ за адските паразитни образувания. които, за да получат достъп до енергията на хората, могат да се появят като „представители на извънземна цивилизация“.
Известният руски уфолог, кандидат на техническите науки В. Ажажа в книгата си "Внимание: летящи чинии!" по този повод  пише: "Космическите ситуации на контакт трябва да се разглеждат от две гледни точки: контакт на материално-физическо ниво; контакт на телепатично ниво. Има достатъчно хора, които въпреки това наблюдават визуално НЛО и разумни същества, които ги придружават, и влизат в така наречения близък контакт.
Инициаторите на контакт най-често са представители на Другия разум, но понякога е и самият човек. Ако контактът вече е осъществен, как да разберете с кого си имате работа? Какво искат от човека? Каква е основата на контакта? Рано или късно причината за контакта става очевидна. Безмислените, неконтролируеми излизания за телепатичен контакт могат да завършат плачевно за човек - той може да стане зависим от чужд разум, което може да доведе до психични травми и психични заболявания ...
Влизайки в телепатичен контакт както на астралния, така и на космическия план, е необходимо да се помни, че всеки човек съчетава както добри мисли, желания и действия, така и зло, и следователно е обект на внимание на представители на Другия разум, което носи на човека както добро, така и зло...
Според статистическите данни от уфологични изследвания (мащабно проучване на възрастни и деца от Института Ропър, САЩ), негативните ситуации на контакт представляват повече от 90% от случаите и представляват комуникацията на човек със силите на космоса, донасяйки зло на човечеството. По време на телепатичната комуникация те често „заблуждават“ човека и с директен „близък“ контакт (физически или енергиен) извършват медицински операции както във физическия, така и в енергийния план, оставяйки белези, следи от инжекции, всякакви признаци и имплантирани чужди тела върху човешкото тяло ... Последиците от подобни дейности са непредсказуеми. Също така при среща с НЛО се получават изгаряния, радиационни поражения, дори смърт и изчезване на контактьори.
Имайки предвид негативната страна на подобни контакти. трябва да се спазват две основни правила:
1) не се стремете към самостоятелно излизане за телепатичен контакт;
2) ако е възможно, опитайте се да избягвате контакт с НЛО".
Най-доброто нещо, за да не допълните списъците с отрицателна статистика, е да се вслушате в съветите на уфолози, които от много години изучават феномена НЛО и всякакви контакти с Другия разум. В противен случай, резултатът от желанието ви да започнете такъв контакт може да има много тъжни последици за живота и здравето ви. Трябва да се помни, че във Вселената около нас не всички същества са приятелски настроени или поне неутрални към нас.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.