четвъртък, 7 януари 2021 г.

Как Ротшилдови създадоха международния трафик на наркотици?

 Малко хора знаят, че след финансовото поробване на Великобритания в началото на 19 век именно Ротшилдови стават нейни тайни господари, определящи външната политика на империята, стремяща се към световно господство. Именно тяхната необятна алчност стои зад много колониални войни и организацията на две световни войни. Но те също стоят зад организацията на международния трафик на наркотици и са основната причина борбата срещу наркомафията да не донесе значителен успех.
В своята книга „Скритата история на невероятно злата хазарска мафия“ Престън Джеймс и Майк Харис пишат: „Ротшилдови тайно управляваха Британската империя и измислиха дяволски план за възстановяване на огромните количества злато и сребро, плащани от Великобритания на Китай за висококачествена коприна и подправки, които не могат да бъдат получени никъде другаде.
Чрез своята международна шпионска мрежа Ротшилдови чуха за турския опиум и пристрастяването към него. Те измислиха нелегална операция за закупуване на турски опиум и продажбата му в Китай, заразявайки милиони китайци с пристрастяване към опиум и връщайки злато и сребро в сандъците на Ротшилдови, а не на британския народ.
Пристрастяването към опиума, причинено от Ротшилдови, които продават опиум в Китай, ощети Китай толкова много, че той води две войни, за да се отърве от наркотика. Тези войни са известни като Боксерското въстание и Опиумните войни.
Парите, получени от продажбата на опиум, се оказаха толкова огромни, че ХM (хазарската мафия) свикна с лесните пари повече, отколкото наркоманите с опиума.
Ротшилдови бяха източникът на финансиране, стоящ зад създаването на американските колонии. Те сформират Hudson's Bay Company и други търговски компании с цел експлоатация на Новия свят на Америка. Именно Ротшилдови заповядаха масово унищожение и геноцид на местните жители на Северна Америка, което направи възможно експлоатацията на огромните природни ресурси на континента. Ротшилдови се придържаха към същата дейност в Карибите и азиатския субконтинент Индия, което доведе до убийството на милиони невинни хора".
Сега от наетите слуги на паразитите и от не особено умни хора често можете да чуете, че самото човечество е виновно за много от проблемите и бедите на нашето време. По правило същата тази категория лица се опитва да дискредитира конспиративната теория и разбираемо защо. В края на краищата, изследването на Джейс и Харис ясно показва, че зад всичко това се крие съвсем определена сила, за която подобни митове са много полезни, за да се избегне отговорността за техните престъпления срещу човечеството.
Разбира се, сатанинският клан Ротшилд не беше единственият, който се възползва и продължава да печели от неволите и страданията на хората и който е отговорен за смъртта на милиони представители на различни народи по света. Има 300 от най-богатите банкови кланове и кралски династии, с които са се смесили юдеохазарските кланове от лондонското Сити и Уол Стрийт. Именно тези сили стоят зад спасението от възмездие на нацистките престъпници, които са служили на техните интереси след Втората световна война.
Те все още подкрепят радикални и терористични движения по света, организират майдани и „оранжеви революции“, бунтове и метежи, епидемии и финансови и икономически кризи. Именно те стоят зад организацията на терористични атаки в много страни, включително САЩ. И зад настоящите вълнения и тотално фалшифициране на избори в Съединените щати се крият същите тези глобалистични сатанински кланове на „новата черна аристокрация“. Но не е далеч денят, когато всички тези хибридни нечовеци ще трябва да отговорят за всичко, което са направили на нашата планета.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.