събота, 23 януари 2021 г.

Забранена тема на официалната наука

 Една от основните „теми табу“ в официалната наука е алтернативната енергия в смисъла на нови пробивни технологии за евтина енергия. Всяко споменаване на "антигравитация" и "антигравитационни двигатели" е подложено на особено силен натиск от слугите на световния паразитен "елит". Това, между другото, се вижда много ясно и при истинските нашествия на „троловете“ в блоговете на авторите на публикации по тази тема.

В този аспект бих искал да насоча вниманието на читателите към типичен случай на „изтичане“ на информация по тази тема и много предсказуема реакция на представители на официалните власти, които са описани в книгата на Олга Грейг, озаглавена „Тайната Антарктида или руското разузнаване на Южния полюс“. И ето какво пише тя там:

„Любопитен епизод е даден в книгата на англичанина Ник Кук „В търсене на нулевата точка“. Авторът е изследовател и научен редактор на авиационния отдел в Jane's Defense Weekly, събирайки данни за това реномирано списание за оръжията в света, проявяващ интерес към темата за антигравитационния двигател, който беше създаден в нацистка Германия. В книгата си той включи епизод с 23-годишния хакер Матю Биван, който в средата на 1999 г. в базата данни на един от компютрите на Пентагона се натъкна на споменаването на тайните на антигравитационния двигател. Разбивайки паролата, хакерът разбрал, че документите за двигателя се съхраняват на сървъра на авиобазата Райт Питърсън. Може би никой не би обърнал внимание на сензационното изявление на Матю Биван, считайки го за шегаджия, ако говорителят на Пентагона не го беше нарекъл публично „най-сериозната заплаха за света след Адолф Хитлер“.

Между другото, подобна реакция предполага, че „силните на този свят“ отдавна тайно от обикновеното човечество използват технологии с евтина и екологична енергия, но очевидно не бързат да споделят тези технологии с обикновеното човечество. И въпросът тук не е само в супер-печалбите, получени от ТНК на горива и енергия от използването на конвенционална въглеводородна енергия. Новите технологии правят хората по-малко зависими от властите и "силните на деня", а също и няма да позволят установяването на тотален електронен контрол, планиран от паразитите в рамките на "новия световен ред". И това е втората причина да се крият подобни технологии от обикновените хора.

Може би има и трета причина, която може да се отгатне чрез гледане на видеоклиповете на Паша Лобанов върху текстовете на блогъра „Куршуми от снеговалежите“, в които се изразява напълно логично съмнение относно истинността на официалната версия за появата на нефт и газ, а също така е доказано, че те се образуват от отпадъчни продукти (оборски тор , канализация и др.) на живи същества. И тъй като много различни интелигентни цивилизации живеят в огромните кухини на нашата Земя, това обяснява защо след определен период от време нефтът се появява отново във вече опустошени полета. Природният газ е страничен продукт от същия процес.

Сега, следвайки логиката, е възможно да се изложи такава хипотеза, че „могъщите на този свят“ тайно са сключили сделка с подземните цивилизации за изхвърлянето на техните отпадъци, превръщайки по същество цялото човечество в „планетарни дезинфектанти“ в замяна на определени „бонуси“. Но тези бонуси винаги отиват само за световния "елит". И, разбира се, от това състояние на нещата нейните представители са много доволни. Следователно, привлечени от паразитите, т.нар. "учени" честно изработват своите "трохички от богаташката маса", ревностно следвайки интересите на господарите си и организирайки преследване на истински учени и изобретатели, които са имали неблагоразумието да нахлуят в границите на "забраненото знание".

За тази цел паразитите са създали псевдонаучни комисии в академиите по целия свят, които изобщо не се занимават с наука, а точно с описаното тук. И всичко това отлично обяснява защо „антигравитацията“, заедно с други обещаващи насоки, продължава да бъде „табу“ тема в официалната наука, която сама по себе си е създадена изобщо не като инструмент на познанието, а като инструмент за контрол на човешкото познание.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.