вторник, 12 януари 2021 г.

В. Бухарин: пита се: защо създателят на нашата Вселена има нужда от роби?

 Замисляли ли сте се защо в рамките на християнската концепция всички хора са наричани „роби на Бога“, но в същото време в древната руска дохристиянска ведическа традиция нашите предци са се смятали за внуци на боговете, а не за техни роби? Защо никога не е имало робство във ведическа Русия, както и в арктическия родов дом на всички хора от бялата раса? Каква е истинската цел на „библейския проект“ за поробването на човечеството и какви сили стоят зад този проект?
Факт е, че робството е в основата на паразитна цивилизация и наистина на цялата адска паразитна система, която стои зад проекта за създаване на аврамическите религии и финансовата система на лихвите по заемите. Но тези сили нямат нищо общо със Създателя на нашата Вселена. Как да различим привържениците на паразитната система от тези, които са истинските проводници на волята на Създателя?
В книгата си "Ларвология. Как да се противопоставим на адските паразити?" руският изследовател на езотеричните знания В. Бухарин пише: „Въпроси като „Как да не се заблудим, къде е истинското учение и къде е лъжливото?" се задават от хора, които все още не са се измъкнали от гордостта или току-що са излезли само от нея.
Глупав въпрос, въпреки че и аз за дълго се забърках с него. Първо, всички учения са погрешни по дефиниция, защото никой не може да преподава духовност, дори и тези, които се наричат ​​висши духове. Такива учители търсят в това своето самоутвърждаване в очите на своята гордост, въпреки че за нас то може да бъде забулено под същите висши идеали. Истинският Дух, ако вече е говорил, говори за всеобщата любов, за човека като потенциален Бог, за свободата му на избор и най-важното за факта, че само човекът може да се научи на духовност, като е преминал пътя, и никой друг.
И всички средства за това вече са в човешкото същество и света около него. Духът, дори и да започне да говори, е само с цел да информира човек за тази възможност или за да отговори на поставения въпрос. И нито дума за сплашване с апокалипсиси и картини на ада, възвеличаване на някой спрямо другите, нищо за богатство, слава и други подобни, тоест за гордост. Ако Бог чрез устните на пророк говори за някаква смилаема форма на гордост, то този бог изобщо не е Бог, а просто поредната бутафория. Същото определение се отнася за всеки политик и изобщо за човека ...
Силата, която контролира всички мислими и немислими ситуации в живота на хората, силата, с която може да имате среща, предпочетох да нарека Дух, което означава безброй същества от по-високи измерения, които управляват целия материален свят, започвайки с атоми и завършвайки с нещо незнайно за мен. Те са индивидуални и в същото време едно цяло в единния си стремеж, следователно за нашия слаб ум при взаимодействие с него изглежда, че това е един човек, тъй като чертите на характера са ясно проследени. Но понякога те са толкова раздалечени в действие и смисъл, че е невъзможно да ги съотнесете с един човек: днес той е мек, учтив, като детегледачка и педантично дава отговори на всички въпроси, а утре го разточва с асфалтов валяк, разбивайки съдбата си до края на живота.
И така, силата, която контролира материалния и нематериалния свят, се нарича Дух. Това не е случайно, тъй като има пряко отношение към човешката духовност. Духовността, както ми се струва, е набор от първоначални правила, които са вложени в нас от момента на раждането, които ни помагат да изберем правилните завои по пътя, култивирайки самите божествени качества у човека, изчиствайки го от обвивката на съзнанието на паразитите и да ни тласка нагоре по еволюционната стълба.
Според ведическите концепции това се нарича кон, а средство за комуникация с това е съвестта и интуицията. Съвестта е споделено послание, интуицията е първоначалният поток на енергията Чи отвън [ин] и се утвърждава [т] в нейното множество [и] под формата на съобщение [y] в нашето лично аз. Нека влъхвите да ми простят за лошото ми познаване на първоначалното писмо. Думата "объркан": безпътен (умишлено в случая не пиша "объркан" и "бес пътен") - това е нещо като  неспокоен, глупав и т.н. Това буквално означава: човек, който няма път. Той не отива никъде, компасът му не работи, той не знае върху какво да се съсредоточи, към какво да се стреми. Забравил е, че е роден, за да измине път на Земята от раждането до смъртта, което ще повиши еволюционното му ниво.
А „глупав, лутащ се, придържащ се и така нататък“ - това е само следствие. И ако погледнем хората около нас от тази гледна точка, включително и себе си, се оказва, че преобладаващото мнозинство от хората са безпътни. Или, като опция, те са пътешественици - по пътя без шествие - тоест хора, които не познават пътищата, които се движат напред-назад. Ние си съставяме смисъл, но той почти никога не надхвърля предложената материалност на гордостта. Но чувствайки се непълноценни, ние постоянно се убеждаваме във важността на избраните стремежи и продължаваме да се заблуждаваме. Ние искаме някакво чудодейно получаване на всичко през цялото време. Но това, това е всичко, не ни е дадено. А тези, на които им е лесно, искат нещо различно. И когато получим и това, вече не го искаме. Каламбур е, но така живеем. Следователно, за да бъде оценено полученото от нас, трябва да постигнем това със собствените си лични усилия. Милионът е много по-полезен за душата ако го заработи, отколкото да го спечели или открадне.
Думата „раб“ в контекста на поробването трябва да се избягва като цяло, включително по отношение на себе си и под какъвто и да е предлог. Няма значение, че ни се предлага заедно с библейския бог: след определен брой такива повторения, по-голямата част ще станат роби на всеки. И не си мислете, че НЛП е от вчера. Защо, пита се човек, създателят на нашата Вселена има нужда от роби? Той не трябва да има нито мързел, нито гордост, нито ограничения в нищо. В противен случай управляващата сила на самия Дух би била робство, а не любов и духовност".
Така се оказва, че робите са необходими на паразитната система и създадените на нейната основа общества на социална несправедливост, където шепа социални паразити използват труда на робите, за да постигнат собствените си цели. Същевременно същността на съвременните форми на робство е, че робите дори не осъзнават самия факт на своето робство, като активно участват в игрите на паразитите на материалния план и попадат все повече в икономическо робство и отдават съзнанието си в робство на егрегори и ларви на адското ниво. Последното позволява на адските паразити непрекъснато да черпят енергия от нас, подтиквайки ни към действия и ситуации, когато губим вътрешен баланс и изливаме енергията си на гняв, страх, омраза, завист, безпокойство и т.н., които са „храната“ на адските паразитни образувания и същества.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.