понеделник, 25 януари 2021 г.

Разпространителите на "чернилка" приближават собственото си унищожение

 Днес искам да ви разкажа как негативността на информацията влияе върху нашето здраве и какво очаква всички, които я разпространяват. Научните изследвания потвърдиха, че пълното отсъствие на негативни новини води до деградация и фалшиво самодоволство в собственото благосъстояние. В същото време обаче едно разумно съотношение на отрицателно към положително трябва да бъде 1 към 3, т.е. трябва да има три положителни новини за една отрицателна новина. А какво виждаме от новинарските емисии на всякакви информационни агенции и ресурси? Това съотношение е почти 100 към 1. Съдържанието им е почти изцяло отрицателно!

Защо цялата тази вълна от негативизъм пада върху нашето съзнание? Очевидно е много полезно за някои хора, че хората вярват в картина на реалност, изкривена от "черните неща". И така, на кого служат наетите бърборещи информационни ресурси? Ако анализираме факта кой притежава всички водещи световни медии и тези информационни ресурси, тогава стигаме до много специфична група хибридни нечовеци, които условно могат да бъдат наречени „юдеохазарски банкови кланове от Лондонското Сити и Уол Стрийт“. Това е група от представители на световния паразитен „елит“, които се опитват да приложат сатанинския си план за „нов световен ред“. И една от задължителните точки на този план е да се намали човечеството до население от 1 милиард или дори 500 милиона души.

Откъде идват тези цифри? Привържениците на "новия световен ред" ни казват, че уж точно това число е необходимо, за да не се унищожи природата на нашата планета. Но всъщност всичко това е истинска лъжа, тъй като по време на допотопните цивилизации от „златната ера“ няколко пъти повече хора живееха на Земята съвсем безопасно и хармонично, отколкото сега. Не броят на хората унищожава природата, а технократичната ориентация, съчетана с хищническия потребителски начин на живот, наложен на човечеството от неговите „пастири“, както и използването на наложени ни  вредни за околната среда технологии за енергия и производство.

Така се оказва, че истинската причина за сегашното плачевно състояние на планетата изобщо не е увеличеният брой на човечеството, а огромното консуматорство и замърсяването на околната среда с технологии, от които представители на световния глобалистки „елит“ получават своите супер печалби и запазват властта си над човечеството. Огромната алчност и стремеж към власт на сатанинските кланове на този „елит“ - това е основният проблем на съвременното човечество. Те се смятат за "овчари" на човечеството и след като са изчислили колко души са необходими, за да задоволят нуждите си, са разработили концепцията за "златния милиард". Или по-скоро е разработен от техните корумпирани наети слуги от научните отдели. Другите им слуги хвърлят поток от негативизъм върху нашето съзнание.

Но защо им трябва всичко това? Факт е, че негативизмът потиска имунитета и способността да се противопоставяте на различни инфекции. Ето защо сме старателно пълнени с този негативизъм и „черни неща“ от няколко десетилетия. Но дори това не им е достатъчно. Сега са лансирани всички видове вируси, създадени в бактериологичните лаборатории на сатанинската глобокрация. Но те са ефективни само срещу потиснат имунитет. Сега сглобявате ли картината от различни информационни пъзели?

Но това не е всичко. Факт е, че именно отрицателната енергия на страх, депресия, униние, омраза, гняв, завист, ужас, презрение и т.н. е храна за паразитните адски същества и същности, които напълно контролират съзнанието на представителите на сатанинските елити, които обслужват тъмния планетарен егрегор. Затова се опитват да „убият две птици с един изстрел“.

Ето откъде идва такава истерия относно тези вируси и появата на по-нови щамове от тях. Но какво всъщност се случва? С това започва „почистването“ на нашата планета от вируса на „паразитизма“ и „сатанизма“. Ето защо вирусите, освободени срещу човечеството от сатанистите. започват да мутират и убиват собствените си създатели и съзнателни разпространители. По същия начин те също ще убият умишлените разпространители на негативизъм и „глупости“, отговорни за намаляване на имунитета на обикновените хора.

Разбира се, обикновените хора също могат да попаднат под „разпределението“, ако се „придържат“ към тази отрицателна информация. Затова се опитайте да се дистанцирате от негативните новини. Опитайте се да насочите фокуса си към творчество, интересно изследване, медитация върху положителни образи и взаимодействие с дивата природа. Всичко това ще ви позволи, заедно с нашия свят, да преминете към по-високи вибрации и тогава всички вируси на сатанистите ще бъдат безсилни срещу вас. Има достатъчно примери, когато хората, работещи като санитари и лекари в огнищата на епидемии, безкористно са посвещавали своите дейности в помощ на болни и хора в неравностойно положение и следователно са останали неуязвими за всяка инфекция. Те бяха защитени от високочестотната енергия на сърцето си.

Ето защо е много важно да се научим на такава трансформация на съзнанието и да не реагираме на опитите на представители и слуги на сатанинската система да ни въвлекат в нискочестотния регион на паразитизма и сатанизма, който ще бъде „почистен“ от Висшите сили, подобно на „боклука“, който пречи на еволюцията на човечеството. Разбира се, в големите градове е трудно да се намерят кътчета от дивата природа и особено при зомби ритъма на живот в мегаполисите. Но можете да изтеглите видеоклипове за природата и медитативна релаксираща музика в Интернет, можете също така да се включите в интересни изследвания и творчество, физически и дихателни упражнения, вместо да гледате чернилка в различни предавания, шоута и новинарски емисии.

Между другото, всички тези корумпирани слуги на паразитите, разпространяващи негативизъм в информационното пространство, убиват собствения си имунитет, вместо да го укрепват. Ето защо те успешно се "самоунищожават". Същото очаква техните собственици - спонсори и вдъхновители на „новия световен ред“ и „тотален електронен концентрационен лагер“. И никакви "антидоти" няма да им помогнат, защото цялата работа е във вибрациите, които те излъчват. Да, можете да заблудите хората с външни маски на доброта и благолепие, но не можете да заблудите Висшите сили, които са стартирали процеса на „прочистване“ на Земята от деградирали нечовеци и различни хибридни нечовеци.

Също така, работата с позитивни образи, хумор, смях, доброжелателност и страст към творчество и саморазвитие не само ви правят „безвкусни“ за вируси и адски паразитни образувания, но и допринасят за собствената ви еволюция на съзнанието. И само такива еволюиращи съзнания представляват интерес за Висшите сили. Е, всичко останало като "ненужни плевели" ще бъде подложено на тотално "плевене". Ето защо не е необходимо да позволявате на паразитите и техните слуги да ви превръщат в подобни „плевели“ или „паразитни растения“, от които рано или късно всеки „градинар“ ще се отърве.

Нашата "градина" и така дълго време остана в "карантина", поради разпространените в нея "плесен и гъбички" на паразитизъм и сатанизъм. Но сега дойде ред на неговата „дезинфекция“. И сега само от вас зависи какво бъдеще ще изберете за себе си. Паразитният сатанински „нов световен ред“ няма бъдеще освен пълното самоунищожение, заедно с всички свои създатели, спонсори и вдъхновители. Точно така ще изглежда външната тотална „дезинфекция“ на планетата. Независимо от избора ви, планетата ще бъде върната в състояние на „цъфтяща градина“, но само чрез отказ от негативизъм и създаване на положителни образи, правене на добри дела, подкрепа на вашите близки и приятели, паднали по дух, вие ставате част от това хармонично бъдеще без паразити.

Затова се научете как правилно да реагирате на целия този информационен негатив, с помощта на който те се опитват да ви въвлекат в задънена улица на бъдещето. И не участвайте сами в този процес, за да не се лишите от здраве и живот за радост на паразитната сатанинска сила. Не забравяйте да поддържате разумен баланс от отрицателно към положително. Е, всеки, който умишлено участва в разпространението на „чернилка“, всякакви „истории на ужасите“ и „плашила“, които причиняват негативизъм - само доближават собствената си гибел и гибелта на своите сатанински господари. Всички те просто не могат да съществуват във високите вибрации на Светлина, Любов и Добро, които все повече ще променят структурата на нашия свят.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.