сряда, 24 юли 2024 г.

Падналият беше запечатан под купола с нас - 2

 Ние сега живеем в симулация, създадена от Луцифер, а не в оригиналната Вселена. Ето защо сега тук се случват всякакви чудеса. И не само сега, това се случва в продължение на векове. Но е важно да се знае как изглежда тази симулация - като плазмени куполи или енергийни куполи на повърхността на оригиналната Земя, преместена в съда на изходната Вселена чрез екзозомна реакция. Това повдига логичния въпрос: ако оригиналната Земя е била разположена в т. нар. съд или черния дроб на изходната Вселена, как можем да се върнем към оригинала? С други думи, над нашите аватари (физически тела) се работи постоянно - биват променяни с различни методи и способи. Това вече го знаете от 2020 г. насам. Единственото, което тук не ни отличава от оригиналната Земя е чистото съзнание, което е еднакво както тук, така и там. И то се явява най-важното във Вселената. Ето защо е толкова важно истински да се разбере кой или какво сте вие всъщност. Вие сте свикнали с мисълта, че вие сте това, което виждате например в огледалото. Обаче човекът, който виждате, докато гледате в огледалото, всъщност е ваш аватар в тази симулация - това е всичко. А този аватар има операционна система - това е изкуственият интелект, точно както и компютърът има операционна система. И базовият състав на тази операционна система е егото. Определя се чрез програма симулация, която я адаптира към мястото за времето на раждане, т.е. материализация в тази симулация. Вие сте творческо съзнание и това е единствената причина, поради която Луцифер, създателя на тази симулация, ни е заключил в нея. Те искат да преместят нашето творческо съзнание в биороботи - сега вече го разбирате добре.

В какво направление сега се развива науката? Например Метавселената - долавяте ли смисъла? Той иска да получи нашето съзнание, заставяйки ни да забравим нашето първоначално състояние на битие посредством идентификацията с нашия аватар в неговата симулация. С други думи, той се опитва да ни накара да повярваме, че ние сме това, което виждаме, когато се гледаме в огледалото. Той се опитва да ни примами в капана на системата от вярвания, които пробуждат у нас спомени за оригинала и го прави чрез системата на реинкарнацията.

И така - ако ние се явяваме изначално и творческо съзнание, то в нашата изходна позиция на осъзнаване кои сме всъщност ние можем да ремателиаризираме творческия код, който носим у себе си - при това незабавно и без никакви задръжки. Утвърждава се, че част от съзнанието е изчезнала от оригиналня свят, но не трябва да се забравя, че стволовата клетка или колективното съзнание също са способни да го пресъздадат. С други думи, когато се връщаме от тази симулация или когато съзнанието ни напуска това луциферианско копие, незабавно се случва рематериализация на оригинала, но този път кодът на грешката, който е довел до симулацията на Луцифер ще бъде възстановен в оригинал. За съзнанието е нужна материализирана версия на кода на възприятие и поради това се оказваме в рематериализирана версия на нашето оригинално тяло и свят, когато успеем да излезем от цикъла на Луцифер. Създателят на тази лъжлива симулация е голям измамник и му се е удало да ни примами в своята симулация с лъжлива реалност, задържайки ни цикъл след цикъл. Как работи този цикъл на реинкарнация става ясно, когато вие разберете, че е възможно да се построи симулация в симулацията, при което основната симулация се явява сигурна мрежа за тези, които напускат второто ниво на симулация. след смъртта на аватара, който вие виждате в огледалото. 

Накратко се свежда до следното: съзнанието има способност да запомня и вие също можете да започнете да си припомняте, възприемайки симулацията, която се намира пред очите на вашето съзнание и да разберете как именно слоевете са вградени в симулацията и как именно работи модела

СИРИУС 888

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.