понеделник, 4 януари 2021 г.

Произходът на кръвожадността на западната цивилизация

 Замисляли ли сте се защо колективният Запад така крещящо и сърдечно крещи за „руската заплаха“ и прави куп фалшиви фейкове за нашата страна и хората? Смятате ли, че цялата работа е в сегашното ни правителство? Но не познахте. Тази патологична русофобия и невярна информационна кампания беше проведена срещу нас, както по времето на СССР, така и в дните на Руската империя и дори на Московското царство. А е възможно и в по-ранни времена. Нещо повече, това е при всяко правителство, с изключение на онова, което ближе задниците на западните си господари и по тяхно нареждане единодушно унищожава и ограбва страната, както е било по време на „голямата суматоха“ и през 90-те години при проамериканския режим на либероидите. Впрочем кървавият режим, който разстрелва от танковете законно избрания парламент на страната, се счита на Запад за "демократичен", а не за "тоталитарен".
Защо има такова фарисейство сред западните управляващи елити, и особено англосаксонците, също е напълно разбираемо. С тази степен на семитизация не би могло да бъде друго. Защото е известно, че Христос също заклеймява фарисейската двуличност именно сред евреите. И сега именно еврейските банкови кланове са свързани с всички управляващи династии и „управляват“ този колективен Запад. И те са тези, които притежават всички водещи западни медии, разпръсквайки отровната русофобска слюнка от техните откровени фейкове. По същия начин те финансират и много от нашите русофобски фалшиви "опозиционни" медии. Но сега не говорим за тях.
И тази кръвожадност е характерна черта на почти цялата западна цивилизация, дошла от времето на животновъдните култури на индоевропейците, които доста се различават от земеделските култури на русите и славяните. Ето какво пише А. Тулупов за това в книгата „Родът на Севера“: „... най-важното в съзнанието на индоевропееца е кръвта, миризмата на кръв, жаждата за кръв. В първото приближение първобитният човек започва със събирането и лова, и именно с това започва разделянето на два подвида - земеделски човек - вегетарианец и скотовъд - месоядец.
Първата революция в производителността на труда се случва, когато събирачът премина към обработване на земята, а ловецът осъзна, че угояването на прасе и бик е по-лесно от преследването на дива свиня и мамут. Ловецът, след това животновъд, след това номад, винаги е убивал, за да живее, от самото начало и това не е просто стереотип на поведение, това вече е генотип, програма за съществуване. Разделянето на подвидове потвърждава разделянето на две основни кръвни групи, известно е, че кръвната група 0 преобладава в номадските и пастирски раси, те вече нямат ген, отговорен за синтеза на жизненоважен протеин, те получават този протеин само с месо. Докато земеделската раса е народи от група А, този вид очевидно е от най-висок тип, тъй като те имат такъв ген и такъв механизъм, те са свободни от месото и убиването ...
Статистиката потвърждава преобладаването на група A (II) сред славянските народи и, което е особено важно, в руския Север, въпреки че съседите на север (финландци, коми, ескимоси) вече имат първата група 0 (I). И обратното, сред германската раса (пропускам романските народи от индоевропейското семейство, тъй като южносемитският генотип отдавна и ясно преобладава там) доминиращата е първата група ...
Ако кръвта от група А е кръвта на "Север", тъй като основната зона на разпространение е северът на Евразия, тогава първата група може ясно да се нарече кръвта на "Юга". Като най-старата, „първа“ и „ловна“ е разпространена по целия свят, но на юг несъмнено тя е водеща, тя доминира сред бушмените от тропическа Африка, новозеландските маори и австралийските аборигени, американските индианци, всички класически ловни раси. Между другото, най-висок процент (до 90%) от първата група е в някои племена от Северна Америка, които имат свещена забрана за оран на земята и които се хранят изключително с месо.
Месоядната раса не само убива животните, за да живее, инерцията на кръвта не спира и пред човешкия живот. Толкова прост и очевиден исторически факт: всички войни, всички големи миграции на народи на земята са заради агресивните войни на номадите-скотовъдци. Колкото лесно можете да убиете животно, за да го изядете, толкова лесно е да убиете и себеподобен, не непременно за да го изядете, а да вземете и изядете това, което яде той.
... В съвременната епоха индоевропеецът, въпреки т. нар. морал, хуманност, устав на ООН и други постижения на разума, все още не може да седи спокойно. Веднага след като поколението от Втората световна война изчезва, започват да пробиват във Виетнам, Югославия, Ирак. Сублимацията на „кръвта“ е мощен, ако не и основен източник на цялата индоевропейска култура. На какво се гради цялата съвременна западна литература и кино? На "елементарно" убийство: 99 процента от "духовната" храна на индоевропейците са детективи, трилъри, уестърни, екшъни, блокбъстъри, филми на ужасите и други подобни, където кръвта вече се е превърнала в петия елемент, а убийството е елементарен феномен.
Феноменът на англосаксонската култура несъмнено е детективът; за целия свят английската литература е Конан Дойл, Дикенс, Агата Кристи и пълчища подобни, ближещи устни, наслаждавайки се на кръвта. Феноменът на руската култура е в свещеността, свещеността на кръвта. Основният, ако не и единственият руски детектив в „Престъпление и наказание“ на Достоевски не търси убиец, той е очевиден и примитивен, но доказва, че кръвта на възрастната жена е толкова свещена, колкото кръвта на „наполеон“ Разколников. До ХХ век руската литература изобщо не познава такъв жанр като детективска история. Смъртта в руската литература винаги е рядкост и винаги „над ръба“, отвъд определена линия, отвъд ръба на кощунството .... Съвременната русийска, но вече не и руска литература също се опитва да напише колко забавно и хитро можеш да убиеш, но всичко това е жалко подобие и провинциална имитация, никога няма да настигнем Англия по брой и качество на детективи, екшън филми, трилъри ...
Липсата на духовност на западната традиция има съвсем просто обяснение: в почти всички религии и традиции по света има аксиома - кръвта е дух ..., а духът е кръв и като отнема кръвта на някой друг в продължение на хиляди години (няма значение, от крава или от човек), индоевропеецът разтваря своя дух в хиляди негови жертви ... Великият закон на Слънцето казва - невъзможно е безнаказано убиване на беззащитно същество. Колкото и лесно и просто да изглежда. С всяка нова жертва се доближаваме до духовната, тоест „вечната“ смърт".
Религиите, основани на кървави жертвоприношения, винаги са сатанизъм. И той лежи в основата на западната култура и идеология, независимо какви външно бляскави фасади могат да го крият. Но двуличното фарисейство на западните „елити“ е отражение на техния собствен имидж. Не напразно всеки човек съди другите сам по себе си и „Дръжте крадеца!" - самият крадец вика най-силно. Това е истинската същност на писъците за „руската заплаха", с която те се опитват да прикрият агресивните си замисли спрямо страната ни. А кръвожадността на същите англосаксонци надминава всички останали цивилизации на западния свят.
Всъщност, много преди нацистите те държаха граждани на Съветска Русия в концентрационни лагери в руския Север, окупирани от тях по време на интервенцията. А самите концентрационни лагери са чисто англосаксонско "изобретение", което са използвали по време на англо-бурската война от 1899-1902 г. А почти изтребените индианци от Северна Америка? А какво да кажем за потисничеството и дори геноцида на коренното население в британските колонии? Това е истинското лице на самата „западна демокрация“, чиито последици виждаме във Виетнам, Ирак, Либия, Афганистан, Сирия. За това се застъпват нашите прозападни либероиди и това, което те искат за страната и хората, когато ни разказват приказки за „ценностите“ на западната демокрация, които всъщност се основават на масивни човешки жертвоприношения под формата на революции, войни, тероризъм и всякакви други видове въоръжени конфликти, провокирани от "демократизаторите" по целия свят.
Но необходимо ли е всичко това за потомците и наследниците на светещите слънчеви култове на Арктида-Хиперборея и нейната земеделска култура? И дали заради това руснаците винаги ги „впрягат дълго време“, защото по своята същност не са кръвожадни и лекомислени? Ето защо преди немско-романовското иго (истинско, за разлика от „монголско-татарското“), у нас никога не е имало робство, а пленените врагове са били използвани в продължение на няколко години като работници на равна основа с останалите членове на общността и след това са получавали избор: да останат в общността или да се върнат в родината си, но след клетвата никога повече да не се бият с Русия. И предвид всичко това, именно нас лъжливите фарисеи през цялото време ни представяха като „агресивни“ и „заплашващи западната цивилизация“. Но в действителност тази заплаха се състои в нашето отхвърляне на паразитните сатанински „ценности“ на Запада и нежеланието да го следваме в „Содом и Гомор“ на съвременността, чиято съдба ще се повтори отново в новата, идваща ера на Светлината.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.