петък, 22 януари 2021 г.

Г. Сидоров за проекта на световния „елит“ - „Краят на света-2012“

 Спомнете си как с наближаващата дата, отбелязана в календара на маите като край на настоящата ера, се развихри истерията в медиите за „Края на света“ - „Апокалипсис 2012“? Как се увеличаваха броят на все повече и повече „истории на ужасите“ и небивалиците с всеки ден? Наистина ли смятате, че всичко това се дължи на любовта на "свободната преса" към всякакви сензации и изпечени факти, за да привлече вниманието на зрителите (читателите)? Наистина ли мислите, че медиите са наистина „свободни“ и „независими“? Всъщност, цялата тази апокалиптична истерия беше предварително уреден проект на световния паразитен „елит“.

Ето например това, което руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров пише в книгата си „Рок  возомнивших  себя  рабами“: „Но времето мина и създателите на библейския проект започнаха да разбират, че не е възможно напълно да приспят и дебилизират нашия народ... И нечовеците, установени във Вашингтон, Берн, Париж и Лондон, осъзнаха, че ако Русия не бъде спряна, рано или късно тя ще се възроди отново като Феникс от пепелта. Набързо беше популяризиран нов проект, който започна да се нарича проект „2012 г.". За да го приложат в средата на псевдонаучни статии - тъй като имаме джобна наука, каквото й е наредено си го прави - бива разшифрован календарът на древните маи, където се твърди, че човечеството го чака глобална катастрофа през 2012 г. И така, как да провери  обикновен човек календара на древните маи - това е почти невъзможно, то на казаното в него мнозина започнаха да вярват.

Защо беше необходима тази лъжа? За да прикрият с нея чудовищната катастрофа, която щяха да организират на Земята през 2012-2013 г. онези сили, които са генетично свързани със земните си резиденти, чиито предци, за да управляват човечеството, са били принудени да изоставят от генетиката си  1%, приемайки човешка форма. Трябва да се помисли, че подбудителите са хуманоидите, уплашени от новия възход на Руската империя - от Ватикана, Лондон и Вашингтон. Защо мислим така? Защото имаме пряка връзка: веднага щом потомците на орианците започнаха да „събират камъни“ и се заеха да прочистят страната си от западните ресурсно-добивни компании, веднага започна паника във висшите кръгове на Лондон, Вашингтон и недрата на Ватикана.

Какъв беше планът на нашите опоненти? През 2012 или 2013 г. да свалят няколко плазмоида в европейската част на Русия и Южния Урал под прикритието на гигантски метеорити, точно такива като този, който експлодира над Тунгуската тайга през 1908 г. И тогава това, което остане от убитата страна, ще бъде окупирано от войските на НАТО. Не е ясно защо гущероподобните, които е трябвало да извършат космическа атака по молба на своите земни резиденти, са забравили за присъствието на Земята на мощна Сила, също от неземен произход, която в продължение на стотици години в трудни периоди от живота на Русия винаги й е подавала ръка за помощ. Това се случи и този път: на 15 февруари 2013 г. два плазмоида се преместиха от високите слоеве на йоносферата в Московска област и Южен Урал със скорост 12 км/сек. Този, която трябваше да падне върху Москва, беше толкова мощен, че ако бе избухнал над нашата столица, на изток целият Среден Урал щеше да изгори, а на запад - Беларус и Полша.

Вторият плазмоид, възникнал над Южен Урал, според плана на създалите го, трябваше да изгори не само Челябинска област, но и Башкирия, Оренбургска област, Омска област и част от Новосибирска област. Но се случи това, което трябваше да се случи: плазмоидът, който падаше върху Московска област, беше внимателно спрян и изстрелян в космоса. А на втория плазмоид, който падаше върху района на Челябинск - от неизвестно НЛО, летящо няколко пъти по-бързо от плазмоида, беше разрушено магнитното ядро. В резултат плазмените слоеве изчезнаха и онова, което остана, беше унищожено на височина 29 км със силата, както американците измериха, на 30 средни атомни бомби.

Има информация, че е имало и трети плазмоид, но той не е отивал в Русия, а във Венецуела, непокорна към западната диктатура. Но и той, подобно на този, който падаше върху Москва, беше внимателно изстрелян в космоса. Последният плазмоид поставя всички точки върху "i". И двете атаки, в полза на Запада, бяха насочени към страни, в които са скрити несметни суровини. Но отново не се получи. Понастоящем на нашата контролирана наука е дадена заповед да ни набие в главите на нас, руснаците и на цялото човечество, че не е планирана йоносферна плазмена атака срещу Русия и Венецуела. Обикновено не е обичайно да се говори за московски и венецуелски плазмоиди. Въпреки че в предаването „Тайните на света“ с Анна Чапман беше казано нещо за втория „метеорит“. А за плазмоида в Челябинск е измислена приказка, че той се е разпаднал на парчета и те могат да бъдат събрани. Само науката мълчи за факта, че всички парчета от челябинския „метеорит“ са от земен произход.

Какво им остава да направят бандитите от Ватикана, Сити и Манхатън? Само да укрепват библейския проект. Нищо друго не остава. Те вече са го подсилили с либерално-демократична идеология, но това не е границата, предстоят ни много изненади, но за да ги разберем, трябва да помним, че всичко това са различни страни на една и съща идея. Залогът се поставя върху крайната дебилизация и последваща дегенерация. Нечовеците отлично знаят, че изродените дегенерати не могат да се възпроизвеждат. Те представляват диво стадо от индивиди, жадни за развлечения и материално богатство. Подобни могат само да унищожават, но не и да създават. Ако цялото човечество се изроди, тогава няма да има шансове за бъдещето, то ще се самоунищожи. Към това е насочен библейският проект".

Напоследък световният „елит“ отново се държи подозрително. И особено в САЩ. Отново в мрежата се разплитат всякакви „истории на ужасите“ и това предполага, че те вече са подготвили някаква изненада за човечеството. Например, те са заложили подземни ядрени заряди в Йелоустоун. Но е възможно, предвид нарастващите слухове за приближаването на друг „опасен астероид“, да се подготвя поредната плазмоидна атака, но този път срещу САЩ. Изглежда, че те са решили да жертват тази държава и за да не се възмути никой, прикриват тази жертва като природно бедствие. Освен това, те все още не са успели да приложат алтернативен план на паразитната система за намаляване на населението на Земята чрез разгръщане на мащабна световна война.

Истерията около пандемията на коронавируса, „популяризирана“ в световните медии, е друг план за намаляване на населението като част от установяването на паразитен сатанински „нов световен ред“ на Земята... Направете свои изводи. Но очевидно този вирус е създаден изкуствено и е стартиран сред човечеството съвсем умишлено. Само изведнъж той ще убие както своите създатели и спонсори, така и всички съзнателни участници в това поредно престъпление срещу човечеството. И това ще се случи доста скоро.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.