понеделник, 18 януари 2021 г.

А. Орлов за силите, изстреляли коронавируса COVID-2019

 Няма съмнение, че настоящият коронавирус, означен като COVID-2019, както и много други бойни вируси, е резултат от дейността на враждебна към човечеството сила и е създаден изкуствено. 5 щама от напълно различни вируси не могат сами по себе си да се комбинират и поради това той е създаден в една от бактериологичните лаборатории, най-много от които в света са в САЩ. И именно на територията на тази държава, а не в китайския Ухан, се появиха първите заразени хора по-миналата година, които бяха военнослужещи от американската армия. Те също донесоха този вирус по-късно в Ухан.
Въпросът е само: самите военнослужещи знаели ли са, че са били използвани в мръсна война срещу човечеството или не? Съдейки по това колко зле пандемията е повлияла на самите Съединени щати и особено на военните в тази страна, те са били използвани, като по същество са жертвали живота си и живота на много хиляди американски граждани. Но не беше ли същото при симулиране на терористична атака с отвлечен самолет на кулите близнаци в Ню Йорк през септември 2001 г.? И следователно зад настоящата пандемия стоят същите глобалистически сили, които също се наричат ​​"дълбока държава" или "кабала".
Ето например това, което главният редактор на "Народното славянско радио" А. Орлов разказа за коронавируса и пандемията му в една от последните си речи: „Това е изкуствена лабораторна доработка на съществуващ коронавирус. Ако е изкуствен, тогава кой го е създал, с каква цел? Има няколко нива от нашето битие, които са заинтересувани от неговия произход, първото и скритото е самото задкулисие, изобразено под формата на пирамида върху щатски долари, създало „новия световен ред“.
При нея има няколко отдела, малко известни на хората, които, без да знаят за други "свързани фирми", изпълняват възложената им задача. Някои от тях създават и тестват вируси, приготвят ваксини. Други изчисляват моделите на разпространение на тези вируси в обществото. Трети анализират възможните последици (за страните, в които ще започне епидемията) върху смъртността, уврежданията, ограничението на населението и други параметри. Четвърти, след като получат първоначалните изчисления, прогнозират икономическите последици за страните и регионите, засегнати от епидемията. Пети участват в развитието на политическото планиране. Шести обмислят военни варианти. Седми подготвят планове за въвеждане на каквито и да било технологии. Осми подготвят PR проект за пускане на желания вирус в масите. И т.н.
Елитите на обществата са под задкулисната „пирамида“. Тяхната задача е да приложат на практика сложните планове, приети в мозъчния тръст, и да разпределят ресурси за тяхното изпълнение. Целта на елитите е допълнително обогатяване. По-ниското ниво включва бизнесмени от всички редици - директори на корпорации, холдинги, големи компании, банки и други „бизнесмени“ от политиката на търговията и религията. Тяхната задача е да изпълняват спуснатите задачи локално, като печелят пари. Те се ръководят от простата поговорка: „Нищо лично - просто бизнес“. Нивото им на въздействие е масата на обикновените хора. Целта на такива структури е да се обогатяват на всяка цена за сметка на тези, които са под и до тях.
„Основното ниво“ са тези, които не попадат във всички изброени групи. И точно те са „доени“, „стригани“ и „карани“. Сред тях има "роби" и "надзиратели" и "измамници" и "верижни кучета" и "бандити" и "самотни вълци" и "проститутки" от всякакви ивици и всякакви значения. Има обаче такива на Земята, които знаят, че без волята на боговете нито един косъм не пада от главата на свободен човек. И това означава, че цялата тази система е създадена от великата идея за тестване за хуманността и божествеността на всеки от нас, за способността на всеки да осъзнае нещо и да научи нещо, да направи правилния избор и да премине към по-високо ниво на своето същество".
Според А. Орлов този вирус е способен да мутира, но е нестабилна структура и бързо се унищожава, ако не намери "носител" за себе си. Той може да се залови и оцелее само в тялото на човек, който е на същото нискочестотно ниво като самия вирус. Това още веднъж потвърждава предварителното ми заключение, че основната задача на информационния негативизъм, който пада върху хората, е именно това - да ги зарази с ниски вибрации на страх и униние и да потисне волята на организма да се съпротивлява, за да осигури разпространението на вируса.
Хумор, смях, доброта, любов и всичко положително потиска всички тези вируси, което води до тяхното унищожаване. Ето защо Ванга, говорейки за болестите в бъдещето твърди, че светът ще се промени много и ще принадлежи на светли и мили хора, защото „добрите ще оцелеят, а злите, които се смятат за умни, ще умрат“. Така че направете свои изводи. Всички, които преминат теста за хуманност и божественост, както каза А. Орлов, ще могат да победят всички вируси и болести. Но злите, подли, измамни и тъмни няма да бъдат спасени от никакви ваксини.
Ето защо всички онези, които спонсорираха, разработиха и разпространиха този вирус, които излязоха с идеята да използват тази пандемия за намаляване на броя на човечеството и да създадат "тотален електронен концентрационен лагер", сами ще загинат от новите мутации. По същия начин всички останали тъмни паразитни и сатанински зли духове и нечовеци ще бъдат „почистени“ от Земята. Но обикновените хора имат шанс да оцелеят, ако направят правилните изводи и правилния избор в посока на Светлината, Любовта и Доброто, както и се научат да трансформират отрицателните емоции и чувства в положителни и да използват силата на своето съзнание, за да създадат положителни образи на хармонично бъдеще.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.