четвъртък, 21 януари 2021 г.

С.Сал за масоните и адската паразитна цивилизация

 Официалната легенда за масонството, с помощта на която много неофити са привлечени в техните редици, е просветлението, както и идеалите за „свобода, равенство и братство“, прокламирани от тези тайни ложи. Всичко това обаче има основа, която е много различна от заявените цели. Така, например, не случайно много революции, организирани от зидарите под лозунгите „свобода, равенство и братство“, неизменно водят до масови смъртни случаи на хора или по-скоро до масивни кървави човешки жертвоприношения на тъмния егрегор. И това е основната цел на съществуването на войни, революции, бунтове, тероризъм на нашата планета. Защото силите, които сега контролират човечеството, по своята същност са паразитни и сатанински.
Един от инструментите за манипулиране на човечеството и на неговата история са различни тайни общества на сатанинското убеждение. Но в същото време много от простите членове на тези общества не осъзнават истинската им същност и искрено вярват, че действат в интерес на човечеството. Всъщност всичко се случва точно обратното и само деградирали индивиди могат да си проправят път до „върха“ на тези общества, не само възприели паразитни и сатанински „ценности“, но и влизащи в контакт с адски демонични същества и изпълняващи тяхната воля.
Почти целият „връх“ на паразитния сатанински световен „елит“ е под пряк и пълен контрол на адските същества. Същият този „връх“ контролира и всички тайни общества, които допринасят за изпълнението на плана за установяване на „нов световен ред“, получен в резултат на контакти с демонични същества. Трансхуманистите, както и „борците срещу псевдонауката“ работят за прилагането на този антихуманен план.
Ето какво каза за това руският учен, кандидат на физико-математическите науки, професор С. Сал в една от своите речи през 2014 г.: „... Комисията за борба с псевдонауката е създадена на базата на Руското хуманистично общество. комисиите подкрепят Хуманистичния манифест от 2000 г. А това е програма за установяване на „нов световен ред“ с всички ужасни неща, които Дж. Колман описва в книгата си „Комитет 300“, т.е. намаляване на населението, унищожаване на религиозни и морални ценности и др.
Всъщност това е фашистка програма. Трябва да се посочат и нацистките изявления на организатора на комисията - академик Гинзбург. И така, в предаването на Шустер "Свобода на словото" той каза следното: "Това е нашата страна сега, а вие, руснаците, се махайте оттук!" А настоящият председател на комисията приравнява изявленията срещу теорията на относителността с антисемитизма, т.е. научният въпрос се превежда в рамките на междуетническите отношения. Откъде идва всичко това?
Факт е, че руското хуманистично общество е масонска организация и популяризира масонските ценности. Какво е масонството? Те се опитват да ни убедят, че това е някаква етична и образователна организация, която сега се е изродила и се е превърнала в „клубове по интереси“. Не е вярно. Всъщност, ако по-рано масонството контролираше властта, то сега масонството се превърна в самата власт. Сега без масонството не може да се стане нито член на кабинета на министрите, нито ръководител на голяма компания, нито Нобелов лауреат ...
Масонството е преди всичко световната църква на Луцифер. Всяка година десетки хиляди деца се принасят в жертва на Луцифер по олтарите на масонските храмове. Тези данни не са забранени, те са в много книги, включително във филма "Империята на Сатана", който беше показан неведнъж по Централната телевизия. Но те се опитват да прикрият тези данни, както наскоро книга на Владимир Иванович Дал за ритуалните убийства беше включена в списъка на „екстремистката литература“ ...
За съжаление това, което се случва в съвременния свят, не е просто лудост, то е плод на нечовешки интелект, нечовешка жестокост и нечовешки цинизъм. Светът изпълнява плана на Луцифер - главата на адската паразитна цивилизация ...
Сега е трудно да се каже как се провеждат всички тези ритуали, те са описани в книгите на Алистър Кроули, как можете да влезете в контакт с демони, използвайки кабалистични ритуали. Но каналите за получаване на информация от тези демонични сили са преди всичко „гласове“, които хората чуват, това е „автоматично писане“, понякога това е информация, получена насън. Но като цяло всеки масон, започвайки от 33-та степен, трябва да стане контактьор. Без успехите си в контакт с адския свят, той няма да получи 33-та степен. Това е системата на масонството ...
Ако човек влезе в контакт с такива адски същества от дяволски произход, тогава той става техен роб. Човек, който започва такава практика, вече не може да се отърве от нея ... Що се отнася до най-висшето масонство, то е в пряк контакт с т.нар. "силите на световното зло". Това е абсолютно зло и не може да има алтернативи. Целта на тези сили е жертването на човечеството, залавянето на човешките души и пълното унищожаване на живота на Земята. Защото те са паразитни адски образувания".
Безполезно е да се борите с отделни представители на паразитната система, защото на мястото на едни системата със сигурност ще изпрати други, като правило, още по-ужасни, кървави и корумпирани. Само чрез унищожаване на самата система може да се изгради справедливо общество на Земята. И на първо място, необходимо е да се прекъсне окултната връзка между социалните паразити и адските господари, контролиращи тяхното съзнание. Вече има признаци, че този процес е започнал. Ето защо античовешките планове на паразитите през последните години започнаха да се "подхлъзват", а самият световен "елит", останал без "висше ръководство", се втурва в опитите да възстанови контакта със своите господари, използвайки LHC и други подобни устройства.
Само че всичкото това втурване е напразно. Истинските "наблюдатели" на нашия "аквариум" са променили правилата на играта и сега характеристиките на нашата реалност се променят. Същността на тези промени се крие във факта, че в близко бъдеще започва процесът на "отделяне на зърната от плявата" и сега както самите паразити, така и техните слуги подлежат на пълно "почистване". Съществуването на какъвто и да е паразитизъм в нашия свят ще стане невъзможно. Дори паразитите обаче все още имат избор: или да изоставят паразитната си същност и да се опитат да се трансформират в еволюиращо същество, или да преминат през процеса на пълно оползотворяване на безполезна биомаса, която ще се използва за създаване на нови същества.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.