понеделник, 11 януари 2021 г.

Парите като инструмент за манипулиране на човечеството от паразитни сили

 След гибелта на силно развитите цивилизации (или на единната всемирната цивилизация) от „златната ера“ и преразпределението на света от новите елити, животът на човечеството се е променил качествено. И не се е променило към по-добро. Ето защо тези паразитни елити инспирираха процеса на тотална фалшификация и пренаписване на историята с укриване на всички постижения на древната и високоразвитата цивилизация, които я предшестваха, включително техните напреднали технологии и истинската свобода, която тогава притежаваха обикновените хора.
Сега на Земята тези сили са създали планетарна паразитна сатанинска система, която е поробила човечеството икономически, като е създала финансова система от „лихвен процент“. Но тази система почива върху култовете към почитането на „златния телец“ и материалните удоволствия, наложени на човечеството, както и върху фалшивата система от знания за света около нас. Всичко това само допринася за по-нататъшното влошаване на съзнанието на хората и улеснява социалните паразити да манипулират измамените маси. Не последната роля в целия този процес е отредена на превръщането на парите в „божеството“ на съвременните биороботи-консуматори от технократския свят, в каквито паразитите са успели да трансформират по-голямата част от съвременното човечество.
Ето каква информация получи руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров от един от представителите на звездната цивилизация на нашите предци, според текста на книгата „Наследството на Белите богове“: „На Земята парите се превърнаха в божество, в нещо, без което човешкият живот е немислим. Нека изчислим заедно какви свойства имат вашите земни пари. Първото свойство е инструмент за размяна. Второто свойство е мярка за стойността на всяка стока или услуга. Третото свойство е мярка за обращение. Четвъртото свойство е средство за плащане. Петото свойство е средство за натрупване. И шестото свойство са световните пари.
Това е видимата страна на парите. Но има и невидими, но които са известни на всички. Парите, освен всичко друго, са инструмент за корупция на Земята. Какво е корупция? Мярка за разходите за определена услуга, свързана с управлението. Защо корупцията е вредна за обществото, е ясно без думи. Но така е всичко на Земята, където хищническите закони на пазара царуват под прикритието на псевдодемокрация. Какви са пазарните отношения? Вашите училища учат, че търсенето създава предлагане. Въпросът е за какво? На пръв поглед изглежда, че е за получаване на определени стоки или необходими услуги. Всъщност, това не е така. Злият демон на вашия земен свят на печалба под формата на пари се крие зад банална формула. И къде е мястото във всичко това за носителя на висшето съзнание, за човека? В пазарните отношения той е просто потребител. Този, който инвестира енергията си под формата на пари в продуктите на производството. Основното нещо са парите и пак парите, всичко останало няма значение.
Каквото и да се прави на вашата планета, всичко подлежи на печалба под формата на пари. Нямате нищо над тях. Ето още едно скрито свойство на парите. В най-висшето колективно земно съзнание те изместиха по важност Самия Творец. Въпросът е: случайно ли е? Далеч не е случайно. Всеки, който притежава много пари, си представя, че е бог на Земята. Защото парите в корумпирано общество са огромна сила. Ето защо тези, които тайно управляват вашата планета с помощта на пари, се интересуват от материализирането на човешкото съзнание, от неговата неморалност и липса на духовност. Такива хора се повишават във властовите структури на всички държави на Земята и преди всичко в специалните служби. Защото с тяхна помощ можете лесно да отстраните честни служители, които случайно попаднат на власт. Както можеш да видиш, всичко е просто до степен на баналност. Това е нещото, което наричате системата ...
На Земята вашите финанси са приели грозни форми. Точно обратното: не парите контролират пазара, а той ги контролира. Когато всичко се продава и всичко се купува, трябва да погледнете корена, защо е всичко това? Парите са само инструмент за подобни манипулации. Зад тях има още нещо: абсолютната власт на малцинството над мнозинството. Олигархията е покрита със смокинов лист на псевдодемокрация. В неуредено общество парите позволяват на малка шепа негодници да контролират съдбата на милиарди от техния род и съдбата на самата планета. Ето защо глобалният пазар се популяризира на Майката Земя. Той ви позволява да концентрирате финансовите ресурси на планетата в ръцете на няколко нечовека, които са сигурни, че те не са просто избрани от Бога, а истински божества. Все още им липсва безсмъртие, така е. Но те са убедени, че с времето парите ще помогнат за разрешаването на този проблем. Това е, основното свойство на вашите земни пари. Абсолютна власт! ..
Не знаеш ли, че допотопната цивилизация е успявала и без пари? Колко артефакти тя остави след себе си! Но досега не е открита нито една монета. Движещата сила на всяка космическа цивилизация не се крие в парите, а в знанието, млади човече. Пътят на натрупването на знания и използването им за творчески цели издига носителите на съзнанието на такава цивилизация до нивото на Създателя. Има ли място за пари в такъв процес? "
Сега става ясно защо паразитите и техните слуги са извършили тотална подмяна на системата от ценности и истинското знание в човешкото общество. Вместо това на хората се налагаха паразитни ценности и почитане на култа към „златния телец“ под формата на пари и бижута. И най-важното е, че всичко това дори не е скрито, а идолът на „златния телец“ стои в Ню Йорк, в един от световните финансови центрове. Но докато по-голямата част от човечеството продължава да се покланя на един от сатанинските „богове“, то все повече ще се дави в мрежите на паразитната система, попадайки в още по-голямо робство. Играейки игрите на паразити според измислените от тях правила, ние само укрепваме тяхната власт над нас. А положителният опит от хармоничното съществуване на човечеството без паразитна финансова система е внимателно скрит от нас заедно със самия факт на съществуването на такива цивилизации в миналото.
Някога в Съветския съюз се опитаха да се изгради такова хармонично общество без паразити и паразитна финансова система. И трябва да се каже, че на определен етап от неговото развитие е направено много за обикновените хора. Процесите, стартирани от слугите на паразитите, обаче доведоха до смъртта на този проект, който възпрепятства изграждането на „нов световен ред“. Много е направено от наети пропагандисти, за да го дискредитират. Но това беше направено само с цел да убеди обикновените хора, че уж няма алтернатива на паразитния и сатанински „нов световен ред“ в природата.
Но това не е вярно. Хармонични и социално справедливи общества са съществували в миналото на човечеството и ще съществуват и в бъдеще. Поне за онази част от нея, която предпочита версия за бъдещето, която е алтернативна на античовешките планове на паразитите, тъй като свободата на избор, дадена ни от Създателя, именно тези паразити и техните слуги не могат да пренебрегнат и отменят.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.