четвъртък, 31 декември 2020 г.

Д. Айк: Сатанизмът е сатурнизъм

 Сатанинските култове и целият таен живот на света и западния „елит“ е пряко свързан със Сатурн. Сатурновите култове са източникът на съвременния сатанизъм. Всички тези култове са били особено силни в Древен Рим и именно от Римската империя се е появила цялата т.нар. „западна цивилизация“. Но през цялата история на тази империя нейният управляващ „елит“, без значение какви външни „дрехи“ може да носи, остава ангажиран с сатурнските култове. А самият Ватикан е създаден именно като храм на Сатурн, което е ясно видимо от неговата символика, а изобщо не е като организация, която има нещо общо с учението на Христос и само прикрива сатанинската си същност, криейки се зад неговото име.
И всичко това е наследено и от модерния западен управляващ „елит“, който също символично подчертава своята податливост към сатанински култове. Ето например какво английският писател Дейвид Айк казва за всичко това: „Често виждате символа на този рогат бог - Сатурн, Сатана, който наблюдавате при толкова много политици ... В астрологията Сатурн се свързва с Козирог, следователно един от символите на Сатурн е козел. Великият масонски историк Манли П. Хол казва: „Пан, богът-козел бил смесено същество, горната му част, включително рогата, била взета от човек, а долната част от коза. Този бог е символ на Сатурн, тъй като тази планета се управлява от Козирог, чиято емблема е козел". Това е самият Бафомет, почитан от сатанистите. Това е символ на Сатурн ...
Символът на Сатурн е кодиран в основния символ на масонството. Шестолъчната звезда също е символ на Сатурн. Именно от този символ идва фамилията на Ротшилдови - едно от най-влиятелните семейства на Земята. Тази червена шестолъчна звезда беше изобразена на фасадата на къщата им, поради което те смениха фамилното си име от „Бауер“ на „Ротшилд“, което означава „червен щит“ ​​на немски, т.е. те са кръстени в чест именно на този символ. И именно те създадоха държавата Израел и техният символ е поставен върху знамето на тази държава ...
Католическата църква външно се държи като противник на масонството и тайните общества, но можем да видим същия символ на „рибената шапка“ на папата. Тази шестолъчна звезда е навсякъде - тъй като една и съща сила контролира всички тези външно враждебни структури. Не случайно на големия печат на САЩ тези тринадесет звезди съставляват голяма шестолъчна звезда. Всички тези съвременни сфери на обществото се фокусират върху едно нещо - сатанизмът, това е сатурнизмът.
Изследователят на символиката Фриц Спрингмайер каза: "Сатурн е важен ключ към разбирането на дългата традиция, която тази конспирация поддържа от древността. Рим първоначално е бил известен като Сатурния или Градът на Сатурн. Католическата църква запазва много елементи от поклонението на Сатурн в своите ритуали. Сатурн също се отнася до Луцифер. В различни окултни речници Сатурн се свързва със злото".
Капитолийският хълм в Рим се намира до останките от храма на Сатурн. Но по-рано този хълм се наричал хълмът на Сатурн. И това е много символично важно място за кръвните династии. Неслучайно самото име „Капитолия“ се отнася до черепа и костите. Произхожда от думата "kaput", което означава "мъртъв". Хълмът е кръстен така, след като са открили човешки череп върху него. В християнството виждаме и темата за смъртта и почитането на смъртта: Голгота, място на екзекуцията, място на черепа, хълм на черепа. По-късно същият Капитолийски хълм се появява във Вашингтон, когато династиите достигат Америка.
На северния полюс на Сатурн има постоянна буря, която е с форма на шестоъгълник. Това е открито от станция Касини. И този шестоъгълник също е израз на хексаграм - шестоъгълна звезда ... Но шестоъгълникът е двумерна проекция на куб. И както се оказва, древният символ на Сатурн е куб. Особено черният куб, който намери символично отражение в някои съвременни религии ... Някои съвременни банки и корпорации използват същата символика".
Както можете да видите, именно сатанизмът стои в началото на създаването на съвременната западна цивилизация и продължава да остава в истинската й основа. И това може да обясни нейния хищнически и паразитен характер на обществото на безсмислени хищници-консуматори, разрушаващи естествената хармония на заобикалящия ги свят. Ведическата древна руска цивилизация, основана на арктическата традиция на цивилизацията на „белите богове“ е била пряката противоположност на сатанинската традиция на господарите на съвременната западна цивилизация.
Ето защо Западът по всяко време и при всяка власт се опитваше да унищожи или пороби нашия народ и да изтрие древната ведическа традиция от нашата памет. И всичките им лъжи, че те само „се борят с червенокосите“, имат за цел унищожаването на нашата държава и поробването, а в дългосрочен план - пълното унищожаване на потомците на Арктида-Хиперборея, събуждането на чиято генетична памет се опитват да предотвратят. Следователно никакви заигравки и отстъпки на паразитните сатанисти няма да променят плановете на тези господари на западната цивилизация и тяхната патологична омраза към нас.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.