събота, 12 декември 2020 г.

Д. Айк за технологиите за контрол на съзнанието

 Продължаващият процес на дигитализация и роботизация, създаването на системи за лична идентификация, използващи изкуствен интелект - това е продължението на плана на световния "елит" за създаване на тотален "електронен концентрационен лагер" в рамките на установяването на "нов световен ред". Насърчаването на 5G мрежи и създаването на „интелигентни“ технологии, „интелигентни“ къщи и „интелигентни“ градове са по-нататъшно развитие на технологиите за управление на съзнанието на хората, които се използват активно от десетилетия, доказвайки далновидността на известната научно-фантастична работа на А. Стругацки - "Обитаемият остров".
Ето например какво разказа за тези технологии известният английски писател и изследовател в областта на конспирацията и езотеричните знания Дейвид Айк: „Всичко в нашата реалност се основава на честоти. Всичко - нашите мисли и емоции са честоти. Различните емоции, като радост или депресия, са различни честоти. Човешкият мозък работи и обработва информация в определена честотна област. Следователно, ако можем да предаваме честоти с информация в тази честотна област, където човешкият мозък взаимодейства с реалността, тогава можем да променяме и изкривяваме мислите и възприятието, а хората ще повярват в това, че са техни.
Насилственият протест е честота. Хората навлизат в състояние на огромно вълнение, което от своя страна се предизвиква от състояние на колективен страх. Всичко това е честота и ако можем да я предадем на цяла общност или регион, можем да създадем масивен страх и истерия. Например, ето описание на случилото се през 1991 г. по време на войната в Ирак - психологическа операция срещу иракските войски в Кувейт. Американският екип за психологически операции инсталира усъвършенствана електронна система на мобилен FM предавател, за да говори директно на умовете на слушателите и по този начин да променя и тренира техните мозъчни вълни.
Чрез манипулиране на енцефалографските модели на мозъчната им дейност, изкуствено насаждане на негативни емоционални състояния като страх, безпокойство и отчаяние, тази система не просто диктува на човек да изпитва определени емоции, а го кара да ги усеща, като въвежда тази емоция в съзнанието му. Защото те предават честотата на тази емоция, която я прави явна в тялото. Те излъчват тази честота на иракските сили. И какво се е случило? Войниците започнали масово да се предават.
Можем да използваме тази техника, за да програмираме някого да извърши терористична атака. Отново и отново виждаме хора, особено в Съединените щати, които участват в масови стрелби, травматизиране и насаждане на страх сред населението и други подобни събития. Те несъмнено са под психически контрол и са принудени да го правят, както можем ясно да видим, като изследваме всички случили се събития. Толкова ли сме наивни, че вярваме, че това не се прави с населението, за да предизвика реакции и поведение в който и да е избран сектор? Разбира се, че се прави! Когато виждаме огромен брой предавателни мрежи, интелигентни измервателни уреди и Wi-Fi - това са честоти, които се предават на околната среда.
Повечето хора не забелязват мащаба на контрол на ума, на който постоянно се подлага населението на света. Вече сме на разклона на пътя: или ще възвърнем контрола над собствения си ум, или някой напълно ще го вземе под свой контрол".
Разбира се, този „някой“ по никакъв начин не е национално правителство, тъй като тези процеси протичат синхронно по целия свят и имат глобален характер. Следователно, зад тях стоят силите, които упражняват глобално, наднационално управление и те са истинските виновници за всички наши проблеми, както и създателите, вдъхновителите и спонсорите на паразитния сатанински „нов световен ред“ и тоталния контрол над нашето съзнание.
Но човешкото съзнание е най-мощният инструмент за въздействие върху реалността, способен да програмира и конструира вероятни бъдещета и събития. Това означава, че можем да допринесем за прилагането на алтернативна, хармонична и социално справедлива версия на бъдещето без паразити. Време е да се "събудите" и "да сте наясно". Време е да започнем да работим с образите на новата реалност, за разлика от негативизма на паразитните медии и античовешките планове на глобалните манипулатори. Потенциалът на нашето съзнание ни позволява не само да се защитим срещу зомби технологиите, но и да унищожим тези устройства от разстояние, дори ако са поставени на сателити. Започнете да визуализирате всичко това, вместо да гледате „зомби кутията“ и да разпространявате следващите „истории на ужасите“ и „плашила“ за „края на света“ в мрежата, привличайки към себе си негативни бъдещи сценарии. Вашето бъдеще зависи от вас.
Имайте предвид, че само онези, които са се съгласили с незавидната съдба на електронни роби или жертви на „намаляването“ на световното население, ще влязат в „новия световен ред“. Но ако смятате, че заслужавате по-добро бъдеще, започнете да се борите за него, помогнете му да се прояви във вашата собствена съдба. Съдбата на останалата част от човечеството зависи само от личния избор на всеки. Времето за „отделяне на зърното от плявата“ вече е дошло.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.