понеделник, 14 декември 2020 г.

Вярващият сляпо в официалната история има психологията на роб

 Самата модерна образователна система е фокусирана върху създаването на хора, подчинени на волята на своите „водачи“ и „овчари“, безмозъчни „овни“, на които се предлага да приемат на сляпа вяра каквито и да било изявления на „авторитети“, като уж вече доказана истина от последна инстанция. В съвременната официална наука има много такива недоказани абсолютно „истини“. Не представлява изключение и т.н. „официална история“, която е още един инструмент за манипулиране на съзнанието на хората.
Както дървото, лишено от корени, не може да расте и да се развива нормално, така не може да развие и човек без истинска история, връзка с корените на своите предци, с генетичната памет на своите предци. Паразитните и сатанински сили, които контролират развитието на науката, са наясно с това. И затова умишлено лишават човечеството и нашия народ от знания за истинската история на Земята и древните корени на цивилизацията на нашите предци.
Специално ни се налага сляпа вяра в откровено измислени псевдоисторически митове „за дивите варвари, които нямат държавност и писменост“, „за татаро-монголското иго“, „за кървавия цар Иван Грозни“ и много други, чрез сляпата вяра в които човекът се превръща в послушен роб на паразитната сатанинска система. Ето защо е толкова важно да се научим да мислим самостоятелно, без сляпа вяра в догмите и „авторитетите“. По същество, както ортодоксалните религии от „библейския проект“, така и официалната наука, заедно с официалната история, са инструменти за манипулиране на съзнанието на хората и имплантиране на психологията на робите в тях.
Ето например какво пише съвременният руски изследовател И. Солонко за официалната история в книгата си "Изворна вода": "Историята на обществото е претърпяла много пренаписвания от поредните революционери в изгода на политически цели. Хората, които не знаят пълната и истинска история на обществото, са обречени в сегашното и в бъдещето на бедствия. „Световното задкулисие" лишава обществото от безценния опит на предците и справедлива морална оценка на събитията. Това дава възможност на глобалната мафия да се опитва да манипулира съзнанието на хората.
Но редовно се появяват факти, които не се вписват в „научните“ канони на историята, които напълно преобръщат официално култивирания исторически мит. Историята на обществото трябва да бъде достояние на хората, при това е възможно да се съди за нейната достоверност по стабилната цялостна картина на взаимосвързаните процеси на развитие на регионалните цивилизации, които са обхванати от глобален исторически процес, управляван от концептуална власт. Ако се открият нови исторически факти, тогава достоверната история не се унищожава, а хармонично се допълва от тях, ставайки по-разбираема за хората.
Много "известни" събития се изкривяват и продължават да се изкривяват пред очите ни. Спомнете си как се преподава историята на Втората световна война дори у нас, да не говорим за страните от т. нар. „Златен милиард“. Хората от по-старото поколение могат да сравняват художествената литература и реалните събития, на които са били свидетели, докато младото поколение вече зависи от "писателите" на историческите митове. Но хората със сигурност ще научат историческата истина, защото „не можеш да скриеш шилото в чувал“.
Съвременната цивилизация е наследник на предишните цивилизации на Земята, загинали в резултат на глобални катастрофи поради задънена улица и порочност на тяхното развитие за усвояването на генетичния потенциал на човешкото развитие. Разслояването на хората в касти и генното инженерство направи от някои представители на обществото „пантеон на боговете“, а от други - „говорещи оръдия“. Нека илюстрираме този процес със следния пример.
Много хора се страхуват патологично от отговорност за себе си и предпочитат да бъдат водени от някой по-„интелигентен“, мислейки, че така прехвърлят отговорността върху друг. Дори ако някой поеме инициативата, но в същото време човек обикновено мисли едно, казва друго и прави трето, той получава „както винаги“ това, от което се нуждае „задкулисният свят“ - това е тъжното наследство на Атлантида. При концептуално мощните субекти желаният резултат, получен на практика, съвпада с поставените цели и устойчивостта на този резултат зависи от техния морал и разграничение. Не е обичайно да се обсъжда в каква статистика кой къде попада и по каква причина, но си струва да се помисли".
Така още от училищната скамейка се потискат креативността и способността за самостоятелно мислене, а вместо всичко това се налага безразсъдно „зубрене“ и сляпа вяра в „авторитети“. Именно тази наложена сляпа вяра води до факта, че човек отказва да влияе самостоятелно върху собствената си съдба и прехвърля това право на „пастирите“, които са неразделна част от световната паразитна сатанинска система. По този начин „стадото“ не просто се набутва в руслото на „новия световен ред“, мнозина сами се блъскат към него, щастливо блеещи от онези „примамки“, които са им били подхвърлени.
И всичко това е много добре отбелязано в следващите стихотворни редове от неизвестен автор, които И. Солонко цитира в своята книга:
Мы – стадо, миллионы нас голов,
Пасёмся дружно мы и дружно блеем,
И ни о чем на свете не жалеем.
Баранье стадо – наш удел таков?
В загон нас гонят – мы спешим в загон.
На выпас гонят – мы спешим на выпас.
Быть в стаде – основной закон;
И страшно лишь одно – из стада выпасть.
Когда приходит время – нас стригут;
Зачем стригут – нам это не понятно.
Но всех стригут, куда ж податься тут,
Хоть процедура эта крайне неприятна.
А пастухам над нами власть дана –
Сказали, что по воле колдуна.
Так и живем, не зная тех тиранов,
Что превратили нас в баранов!
Тези стихове отлично характеризират по-голямата част от човечеството, заровено в света на ежедневните си грижи и незабелязващо какви процеси се случват наоколо. Но трябва да се отбележи, че такава е участта само на онези, които сами се отрекоха от свободната воля, дадена им от Създателя и предадоха юздите на контрол над съдбата си на „водачите“ и „овчарите“. Много е лесно да се разберат такива роби на системата чрез сляпа и фанатична вяра в „истините“, които са им внушени, включително „официалната“ история, пълна с изкривявания и откровени фалшификации. И всичко това, защото този, който сляпо вярва в официалната история, има психологията на роб.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.